שואלים את ח"כ אילן שלגי

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

digiash

New member
נצל"ש יווו תראו איזו תמונה מצאתי

על הדיסק של איג' אוף אמפיירס 2 שלי!! (חרא משחק! ועוד יותר בגלל שהוא ברוסית ולכן המחשב שלי כותב לי ג'יבריש במקום מילים) XD אני כזה מוציא אותו מהכונן כדיי להכניס דיסק אחר ומה אני רואה?! O_O -> (אני יודע שאני סתם מתלהב אבל נורא משעמם לי)

Moondust

New member
התמונה על הדיסק...../images/Emo41.gif

רואים שם חלק מהתמונה שמתארת את תניס הורג את אריאקס...

Dark14Lunatik

New member
הבנתי..אבל למה התמונה הזאת נמצאת

על דיסק של המשחק אייג' אוף אימפיירס?..

strahd

New member
בגלל שזה דיסק

שנקנה מה"ימאים" המזוייפים והם מחפשים סתם תמונה שנראית טוב. כמה נהדר שכעת תניס נמצא בשירות מזייפי הדיסקים מעזה.

לקרוא ולהעביר

אני מפרסם את זה כאן בגלל כל מיני אנשים פה שמכריזים על אהבתם לאלכוהול. הלכתי למסיבה- אימא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני אז לא שתיתי- אימא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה- בן" תמיד אומרת אימא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שאחרים הציעו לי, אימא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אימא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אימא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אימא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי - אימא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אימא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אימא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך- אימא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אימא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אימא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אימא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי - אימא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש - אימא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אימא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים- אימא אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם - אימא , בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אימא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אימא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אימא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אימא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אימא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אימא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אימא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אימא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת - אימא הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אימא, עכשיו אני מתחיל לפחד אל תבכי עלי- אימא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה - אימא, לפני שאעצום את עיני. אני לא שתיתי ונהגתי - אימא, אז למה איבדתי את חיי???? תעבירו את זה הלאה ואולי זה ייתן טיפת חומר מחשבה לאלו מאתנו שמתגרים בגורלם ובגורל של אחרים כשהם שותים ונוהגים.

Niminator

New member
אוווווח למה תקעת את זה כאן?!?

אין לזה שום קשר! יש לך מושג כמה מחברי הפורום נוהגים? 1? 2? 3 גג? אני מתערב איתך שגם אבא שלך, וגם אמא שלך, וסבתא שלך, ובערך כל המשפחה הבוגרת שלך, אוהבים אלכוהול. זה אומר שהם שותים ונוהגים? לאאאאאאאאאאאאא! אז למה לתקוע את השיר הזה כאן?!

Denet

New member
אם כבר אז כבר, קבלו מה מצאתי בתנ"ך

דברים האזינו ל"ב פסוק כ"ד "וקטב מרירי" מעניין, אהההההה אני משועמם

SaberTooth

New member
וול... דאא...

השם קטב מרירי הוא מהתנ"ך, אז זה לא מפתיע שתמצא אותו בתנ"ך.

moriabar

New member
אם כבר מדברים על תנ"ך...

יש פסוק, שמובא בתפילת מנחה: "ויאמר ה' אל משה קח לך סמים..." זה גם קצת קשור לאלכוהל..

מוסר השכל- אל תנהגו בכלל!

אם אני נוהג, אני לא שותה, וכך עושים גם חברי. אני שותה רק כאשר אני לא נוהג. חוץ מזה, ע"פ הקטע ניתן להבין רק דבר אחד- שעל כבישי ישראל הכי כדאי פשוט בכלל לא לנסוע...

Lord of Spells

New member
למה אתה בטוח שכל כל-כך מעט נוהגים?

אתה לא חייב להיות בן 18 בשביל לנהוג....אני בן 16 ואני נוהג מגיל 13.5... הדבר הזה צריך להיות באמת מופנה לצעירים יותר,ששותים ואז נוהגים... יש אצלנו מסיבות שתייה...ואנשים שבאים ממושבי םאחרים חלקם נוהגים הביתה באופנוע וחלקם באותו...וכולם שם שיכורים... חוץ מזה, זה לא פוגע בך בשום צורה שמפרסמים את זה פה.

Lord of Spells

New member
זה לא שרצחתי בן-אדם.

וזה לא מפריע לאף-אחד שאני עובר על חוק קטן כזה, כי אני לא נוהג בתוך המושב ולא נוהג בלי נהג מנוסה מלווה... חוץ מזה כמעט כולם אצלנו נוהגים על כלי כלשהו. תשאלו את דנה וגיל. אבל ההורים שלי לא מרשים לא טרקטורון ולא אופנוע, אפילו לא טוסטוס

Niminator

New member
זה מפריע לי שהוא עושה הכללות

בפוסט שלו היה כתוב משהו כמו: "זה לכל מי שמהלל את האלכוהול". זה כמו להגיד שכל מי שאוהב שוקולד שוקל 200 קילו.

למעלה