ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה...
ב ביטניקט Well-known member אתמול ב- 14:52 #1 ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה...
C certified.woke Well-known member אתמול ב- 18:47 #2 נכתב ע"י ביטניקט: ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה... לחץ כדי להרחיב... ...וכששואלים אותי איך אני מגדיר ימין בימינו ומה יש לי נגדו, אני משיב בשתי מלים - כרותי אונה...
נכתב ע"י ביטניקט: ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה... לחץ כדי להרחיב... ...וכששואלים אותי איך אני מגדיר ימין בימינו ומה יש לי נגדו, אני משיב בשתי מלים - כרותי אונה...
ב ביטניקט Well-known member היום ב- 02:30 #3 נכתב ע"י certified.woke: ...וכששואלים אותי איך אני מגדיר ימין בימינו ומה יש לי נגדו, אני משיב בשתי מלים - כרותי אונה... לחץ כדי להרחיב... כי זה בדיוק מה שאתה שמאלני קיצוני חובב מחבלים, כרות אונה.
נכתב ע"י certified.woke: ...וכששואלים אותי איך אני מגדיר ימין בימינו ומה יש לי נגדו, אני משיב בשתי מלים - כרותי אונה... לחץ כדי להרחיב... כי זה בדיוק מה שאתה שמאלני קיצוני חובב מחבלים, כרות אונה.
E evglev1 Well-known member מנהל היום ב- 03:16 #4 נכתב ע"י ביטניקט: ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה... לחץ כדי להרחיב... אבל לא לפיד ולא אייזנקוט לא תומכים במחבלים.
נכתב ע"י ביטניקט: ובכן בשתי מילים: שמאל = תומך מחבלים ותבינו לבד מה יש לי נגד השמאל הזה... לחץ כדי להרחיב... אבל לא לפיד ולא אייזנקוט לא תומכים במחבלים.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 03:29 #5 נכתב ע"י evglev1: אבל לא לפיד ולא אייזנקוט לא תומכים במחבלים. לחץ כדי להרחיב... אם מתיחסים ללפיד אז לא ברור בכלל מה הוא רוצה כי כל דבר שהוא אומר, אחרי זמן מה הוא אומר להייפך.
נכתב ע"י evglev1: אבל לא לפיד ולא אייזנקוט לא תומכים במחבלים. לחץ כדי להרחיב... אם מתיחסים ללפיד אז לא ברור בכלל מה הוא רוצה כי כל דבר שהוא אומר, אחרי זמן מה הוא אומר להייפך.
ב ביטניקט Well-known member היום ב- 03:32 #6 נכתב ע"י evglev1: אבל לא לפיד ולא אייזנקוט לא תומכים במחבלים. לחץ כדי להרחיב... אבל שניהם נכנעו להם