תראי, אני שמאלנית
ודוגלת בערכי שיויון וחופש, אבל לא מטומטמת. לא חושבת שאפילו שווה לי להגיב לדברים שכתבת פה. להשוות GENOCID --שואה-- למה שקורה בארץ, תתביישי. רואים שעברת שטיפת מח. לא יאומן כמה את חלשת אופי, אתם עוברים לחו"ל והופ מחליפים חליפה, אבל לא רק את הווסט והמכנסיים אלא גם את העניבה והגופיה שמתחת. במדינת ישראל אין השמדה של עם, יש כיבוש, ויש גם טרור להזכיר לך(ותחשבי קצת איך היה בתקופת אוסלו, אנשים נוטים לשכוח אותה). ולפעמים כשיש פיגוע רב עוצמה צריך לצערי להגיב, לעקור את הטרור מהשורש מה אומר שצריך למצוא את החוליה הראשונה שבשרשרת המפגע. מה שאומר חיסולים נקודתיים (בגלל שאותם מפגעים מסתובבים תמיד תמיד עם ילדים ונשים, לפעמים לא שלהם, לעולם לא לבד).אז גם הם נפגעים או נהרגים מהחיסול. זוהי מלחמה,אינתיפדה אלאקצא, כמו הראשונה, הפעם היא לוקחת גם מימד הסברתי תעמולתי שלא היה פעם. ומלחמה כמו במלחמה. צריך בכל זאת להכיר את זכותינו להגן על עצמינו. אז מה את אומרת: שכשיש פיגוע צריך לשבת בשילוב ידיים?! אני מוצאת את עצמי כאן מדברת כמו שאני מדברת אל אלג'יראי צרפתי שבור בנושא הסיכסוך הישראלי פלסטיני, וכיבינימט-אתם ישראלים לא? יודעים מה שקורה וקוראים עיתונים!??! סליחה על הכעס, אבל דברייך חיממו אותי. אני בטוחה שיהיה לך מה להגיב. יהיה עדיף שאת דברייך הכביכול נאורים תשמרי לעצמך. בן אדם נאור לדעתי הוא אדם שחושב, את מאלה שאומרים לך משהו ובטח משתכנעת במיצמוץ עין. ועוד משו-אין עמים נאורים. מי טען בכלל שהוא נאור?!?! ישראל?כל ישראלי שבאמת ישראלי, אדם חושב אינו מתגאה כלל במצב. אינו חושב שהוא טוב מאחרים. ישראלים ויהודים הם חרא בדיוק כמו כולם. אני מדברת על צרפת שדוגלת בכל מה שהיא דוגלת-שנות ה 60..ומבצעת כאלה פשעים. אני מדברת על ד מ ו ק ר ט י ה שמבצעת כאלה פשעים. תחשבי על זה. לא כי הצרפתים נאורים, אלא כי הם חושבים אחרת מאשר האנשים שחשבו במשטר של צדאם. בושי לך שאת משווה שואה למה שקורה בארץ. פוליטיקה לומדים מעיתונים,מקורות מידע,סוכנוניות ידיעות, טלוויזיות, ולא ממילים מטופשות של צרפתים בורים. יאללה פרשתי.