שד"חם

shanchan

New member
מגניבה ממש ../images/Emo9.gif

השיער מדהים כמו תמיד, אני הייתי מפחיתה את קווי המתאר כי הם בולטים למדי, אבל זה יפה גם ככה :) אהבתי ממש את הרעיון של הפרסות, אבל הן לא אמורות להיות חומות..? מה עוד..? אה, הייתי משנה את הצבע של המכנסיים (?) לקצת חום יותר. זה הכל :) הרעיון ממש ממש מגניב.

Dandoka

New member
../images/Emo9.gifאההה תודה!!

איזה חמודות!! ממש תודה לכן! והממ הנה כמה הבהרות שלא היו ברורות בהצללות-> זה לא נעליים, זה אמור להיות פרסה
כן קצת הסתבכתי עם זה.. הוספתי קובץ למה שהושפעתי ממנו (בקשר לפרסות) וו.. זה לא אמור להיות מכנסיים.. זה אמור להיות פשוט הגוף שלה. זה היה יותר ברור בהתחלה לפני שהוספתי את העלים, כי אז ראו קו ברור של הפרדה.. אבל עכשיו אני יודעת שעם העלים זה פחות נראה כמו חלק מהגוף, אלא יותר כמו מכנסיים.. בעע ותודה על הרעיונות! עובדת עכשיו על סלע (למרות שבטח אני לא אצליח וזה יהיה לי קשה) ועל חצים! =)

Stinki Winki

New member
חשבתי על זה שזה פרסות...

אבל אז חשבתי שזה כפכפים
נראה לי שכדאי שגם הפרסות יהיו בצבע של הרגליים או בחום כהה יותר. אגב את יכולה להוסיף שיערות כאלה של סוס מסביב לפרסות (הממ כמו שיש לסוס של אבא של בל בהיפה והחיה של דיסני^^" ), וגם זנב יכול להוסיף. קנטאורים כ"כ חמודים^_^" דולי ממש יפה! אהבתי ואני מצטרפת לכל ההצעות שהועלו פה

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifוואו.

הייתי עושה לפרסות הצללה יותר גלילית בחלק העליון שלהן. מה גם שע"פ דעתי הפלטה הצהובה קצת גורעת מהדולי בגלל שהיא לא כ"כ ריאלסטית. אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר אבל זאת רק דעתי, ותעשי עם זה מה שאת רוצה [[: חוץ מזה השיער מדהים, ממש אהבתי את הקשת וח"ח על הרעיון והמקוריות. וזייהו

Dandoka

New member
סיימתיי...../images/Emo178.gif ממש השקעתי בה! מה

דעתכן? ^^ וליאור, בקשר לפלטהה הצהובה- בכוונה עשיתי פלטה קצת לא ריאליסטית, כי הדולי עצמה היא לא ריאלסטית, היא יותר מהאגדות כזאת. השארתי ככה בסוף! ותודה על מה שאמרת וההצעות^^ ובכלל לכלכן! כמו שאתן רואות הוספתי וזה ממש הוסיף בעיניי לדולי!

hadasusha

New member
וואו ממש יפה!

אם היית רוצה הייתי יכולה לתת לך כיוון יותר טוב לאיך להצליל את הפרסות.

נׁעה

New member
את תצטרכי להפסיק לעשות דוליז

מושלמות כ"כ מתישהו
מה שבכל זאת מפריע לי קצת זה הדבר שהיא יושבת עליו. מצד אחד, הוא נראה כמו איזו משהו טבעי, אדמה או סלע או צוק, משהו בסגנון. אבל מצד שני, הפינות שלו, ובמידה מסויימת, כל פאת הצד, נראים מהונדסים-משהו, כי אם זה היה טבעי היה מעבר קצת יותר חלק בין הפאות, או, אם כבר שפיצי, אז הרבה יותר שפיצי. אוי ווי. אני מקווה שאני מובנת.

TheWingedPig

New member
חדשה

לתחרות פלטות בפורום של אקלקטיק בלו, בייס של אפיטצ'ו. היה מאוד מתאגר, גם בגלל שאני לא רגילה לעבוד עם בייסים קטנים, וגם הפלטות ההזויות P: ותודה רבה לגמד שלי המליץ לי על האתר
(כבר שלחתי לשם ציור אחד)

Dandoka

New member
וואוו.

יצא לך ממש מדהים!! אהבתי נורא את ההצללות, ועמדת במשימה אכן יפה מאוד!! =) מחזיקה לך אצבעות בתחרות, נראה לי שיש לך סיכוי טוב מאוד עם בובה כזאת!! :]]]

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

הו, מי היה מאמין שכ"כ קשה לעבוד עם בייסים כאלה קטנים... והדולי שלך לתחרות מזלות ממש ממש יפה, אני מאוד אוהבת את הפנים שערכת (וגם הצהוב נראה טוב, זה גוון טוב של צהוב). אולי כדאי טיפה להאריך את המוטות של החצים... הכול נראה מדהים, מקווה שתזכי :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמה שאני אוהבת בדוליז שלך

שאני אף פעם לא אמצא דולי רגילה אצלך. הן תמיד מיוחדות וייחודיות,תמשיכי לייחד אותן תמיד

נׁעה

New member
אווו, היא מדהימה ../images/Emo99.gif

לא שזה מפתיע. כל דולי שלך מדהימה. נראה שהצלחת להסתדר יפה מאוד עם האתגר
בהצלחה בתחרות (לא שאת זקוקה לזה
)

../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני הגמדה של הבחורה הכי מוכשרת בעולם!
היא מהממת. המון המון בהצלחה!

grobear

New member
התחשק לי משהו רומנטי

בייס משאורי, ערכית צבעי עור שלי

hadasusha

New member
וואאא מדהים../images/Emo99.gif

רק בשיער של הבת הייתי מציעה לך לסיים אותו ביותר שוונצים שיראה פחות גושי. הצללות מהממות ממש- במיוחד שהבייס כזה גדול!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifוואו../images/Emo70.gif

זה ממש יפה! הצצלות של הבייס נהדרות. ואצל הבן-לא רואים את ההצללות בשיער.

למעלה