שד"חם

Painted Fairy

New member
יאייי! :]

דולי ראשונה אחרי תקופת יובש עצווומה. אז נא להתחשב. בייס מרום פור סקווארס.
 

shanchan

New member
היא ממש יפה!

היא גמורה? כאו שבכוונה אין לה בוטום...?
הממ, יש לי קצת בעיה עם הצד הימני (שלנו) של הז'קט, הוא מתערבב עם השרול ואני לא ממש מבינה מה שייך למה :/ חוץ מזה הייתי מורידה קווי מתאר בחולצה, הם די מציקים לעין. זה הכל :]
 

Dandoka

New member
מקסים!:)

ממש אהבתי את ההצללות שלך, במיוחד של הג'קט, ממש יפה!! =) הייתי מוסיפה עוד קצת ברק בגרביונים ואולי צמיד זהב על היד השמאלית?
 

InvisibleTouch

New member
../images/Emo2.gifגילי?

וואי היא ממש יפה
בא לי גם לעשות^^ אפשר את הבייס? טוב, ואחרי שהייתי אגואיסטית, לגבי הדולי- היא ממש סטייל כזאת! ובואנה את יודעת להצליל ממש טוב
. אמ. אולי תוסיפי לה משהו שיסתיר שם כמה דברים שאני לא אמורה לראות?
. והייתי מוסיפה קצת נפח לשיער ומשנה את הצבע. הוא נראה אפור כזה~~. אניאוהבתאותך
.
 

hadasusha

New member
המשך לדולי ממקודם קודם..

הממ כן הוספתי שיער מבחיל שאני לא מרוצה ממנו ואני אשנה אותו
ושיפצרתי דברים שלא נראו לי.. אני גם עוד רוצה להוסיף לה דברים אבל מבאס אותי שההצללות לא יוצאות לי. חח לונורא. חנהלנד.
 

shanchan

New member
Citron Rouge

עוד לא גמורה, כי השמלה/ בייבי דול לא הסתדרה לי ואני אצליל אותה שוב... אז הממ, תגיבו על השיער בינתיים? :] אה כן, והצעות לנעליים. ולמשהו בחלק התחתון של הדולי כי הוא ריק למדי (חשבתי לשים לה ג'ינס, אבל זה לא נראה לי מתאים).
 

hadasusha

New member
אה כתבתי יותר! תפואיכסע.

אממ המשכתי להלל את השיער המוצלל נפלא הזה...! וכתבתי גם שממש יהיה לה יפה גרביים עד אחרי הברך בצבעים רכים כאלה... מפוספסות או עם הדפס מגניב משוXP ועל זה או נעלי בית פרוותיות- כי שפנפנים יראו עלייה כזה חמוד או נעליי בובה גבוהות. אממ ותמכתי גם בשיפור (ולא חידוש לגמרי) של ההצללה.
 

Dandoka

New member
כמו תמיד../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד את העיצוב, הפלטות וההצללות! נו הכל.. חחחח ממש ממש יפה! הצעות ללמטה.. הממ לדעתי יתאימו נעלי עקב כאלה עם שפיץ (בקדימה.. בעע לא יודעת להסביר. מקווה שהבנת) ושחורות. וגרביים ארוכות מאוד, אחרי הברך, בצע ורוד בהיר עם הדפס כלשהו עדין אולי.. ובקצה שלהן סרט אדום קשור!! =) ממש יפה! מחכה להמשך כלשהו^^
 
../images/Emo99.gif הההההההההההה

איזה יופי
!!!!!!!!!!!! טוב אם לפי דעתי אתמ צריכה להוסיף לה רק נעליים בלי חלק תחתון והנעליים שהכי יתאימו זה נעלי בובה בלי עקב עם סרט
 

dinora12

New member
../images/Emo210.gifנחמדה כזו../images/Emo9.gif

יש לך הצללה שמאוד דומה לאלו שעושים בתוכנות...אבל את עושה את זה בעצמך אז זה מדהים!!! אין כל כך מה להעיר סכ"ה נחמדה. חוץ מחצאית-הצבע האחרון בפלטה בהיר מידי..להוסיף עליו צבע יותר בהיר/להפוך את הצבע לכהה יותר
 

נׁעה

New member
יקירתי,

קודם כל, איזכור בייס חובה. כלומר, אם לא יודעת מאיפה הבייס, אל תפרסמי את הדולי עד שתבררי. אני מצפה לתגובה עם אזכור בייס לדולי הזאת.
דבר שני, אומרים דולי ביחיד. דוליז זה ברבים. עכשיו. הדולי חמודה מאוד, ההצללה בבגדים יפה. רק, הצד האחורי של החצאית צריך להיות כהה יותר מכל שאר הצבאים בחצאית כי עליו יש הכי הרבה צל. מה שמפריע לי מאוד זה השיער. הצללה של שיער צריכה להיות דבר מאוד מסודר. אפילו אם השיער אמור להיות מבולגן - ולא נראה שזה המקרה פה, נכון? כבר הצורה שלו על הראש צריכה להיות הרבה יותר עגלגלה ומסודרת. הקווים של הצללה צריכים להיות הרבה יותר מסודרים ומתואמים אחד עם השני, כך שהוא לא יראה כאילו יש גושים של אור וגושים של צל, אלא שתהיה זרימה של השיער... ארג, אני בטח לא מובנת בכלל. אם כן, תגידי ואני אנסה להסביר יותר טוב. בנוסף, בשביל של השיער צריך להוסיף עוד צל - רק איזה קו קטן של צבע כהה יותר יעשה את העבודה, אני מאמינה.
 

LudaGirl

New member
ניאמ

עשיתי אתמול בייס מגראפיק דולז היא ריקה אבל פאקיט
 

hadasusha

New member
ממש חמודה.

השיער ממש יפה.. חוץ מזה שהפלטה נוטה קצת לגוון הירוק (נזלת כזה) וזה לא הכי מחמיא.. אבל זו דעתי בלבד
. אה וגם יש שם שני פיקסלים ששכחת למחוק- בצבע של קווי המתאר של הבייס. החולצה והמכנסיים הירוקים כאלה שווים!
בגרביים החלק של הברכיים קצת מוזר.. משו בהצללה גורם לזה להראות כאילו הן פתאום נמחצות אחורה .. או שלא הבנתי והגרביים מעל המכנסיים? בנעליים הייתי מציעה לך לעשות הבדלי גוונים גדולים יותר כי לא רואים כל כך את ההצללה. או לחלופין להשתמש יותר בגוונים הבהירים כי בקושי התשתמשת בהם. סך הכל דולי ממש חמודה.
 

Dandoka

New member
לתחרות מזלות בגראפיק דולז!

ציירתי את המזל שלי- קשת. זאת הדמות שעלתה לי בראש למזל^^ מה אתן חושבות? הצעות? הארות? הערות? =) קווי מתאר של סרבלס, כל השאר (פנים, הצללה וכו) שלי. אגב, לא בטוחה אם מיקמתי את הפופיק במקום הנכון-_- כן? הפוזיציה הזאת ממש קשה להצללה!
 

hadasusha

New member
זה ממש מדהים!

לראות את זה, גורם לי להיות גאה בזה שאני קשתית
הנעליים לא כל כך מתקשרות לי מה גם שלא ברור כל כך איזה סוג הן.. הייתי מציעה לך לעשות לה סנדלים עדינות או אפילו להשאיר אותה יחפה. עוד דבר- הייתי מושיבה אותה על משהו.. כמו שההצללות שלך נראות לא נראה לי שתהיה לך בעיה לצייר איזה פיקסלארט של גזע עץ או סלע או משו... הפנים וההצללה פשוט מדהימים! הממ אה כן! מה עם חץ!XP ביד השנייה שתחזיק אותו או משו. ושוב הכל פשוט מדהים
 
למעלה