שד"חם

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifהמשך דולי :]

פלטות של XANDORRA בייס מ- http://www.geocities.com/gabluvsrock/index.html עשיתי עוד גרסא איזה עדיף? שיער... ממ...רעיונות לאביזרים? חשבתי לעשות על הגב מעל המחוך קעקוע קטן של כנפי מלאך...
יתאים?

Y A B I

New member
יאא ממש אהבתי :]

אני לא יודעת איזו עדיפה אבל אני חושבת שהשמאלית עם הירוק נראית יותר תמימה כזאת..והימנית עם השחור יותר סקסית. לא יודעת, אולי זו רק אני אבל ככה זה נראה לי :) לימנית יתאים הקעקוע, לשמאלית, לדעתי, לא כ"כ.. ההצללות ממש יפות :) אין לי רעיון לתוספות, נראה לי שבמקרה הזה כל המוסיף גורע :]

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהדולי ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

החצאית מושקעת ביותר ורואים את זה. אם הייתי משנה את הצבע של הפלטה בשמאלית+ההדפס הייתי מעדיפה אותה אבל הירוק הוא..לא יודעת הוא הורס כזה. ושוונצים בשיער חסר. או לפחות בצוף הצמה השיער נראה שם גושי.אולי תחלקי שם ל2 קבוצות או יותר.

אויש סופסוף שדח"ם

כבר כמה ימים טובים שאני מחכה לו יש כבר הרבה זמן שיש לי דוליז או דול
טוב אשמח אם תגיבו

../images/Emo9.gifאויש נכון רציתי אבל אז קלטתי

שאני מאחרת למסיבה של חברה שלי אז אמרתי אחר כך אבל שחכתי
טוב הנה הדולי

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תגובה קצרה

דבר ראשון, באמת יש שיפור. לדעתי כדאי לך להקטין את הפתח של החולצה למעלה, ובדרך גם את הפלטה.. לא יודעת הפסים הכההים נראים כמו חרצים כאלו בתוך החולצה ולא כמו כפלים עם הצללות. אה ותוסיפי הצללות על
)סימנתי באדום)

TheWingedPig

New member
ואו, איזה שיפור!

אני מקווה שהתמונות שהעלתי עזרו לך... ההצללה שלך משתפרת, אבל כדאי קצת לנקות אותה - במקום אזורים מקושקשים, שיהיה אזור הצללה מוגדר, עם גבולות ברורים. סימנתי לך דוגמא לאזור יותר ברור בורוד (שני הגוונים הכי בהירים). אותו הדבר לגבי הג'ינס, לעבור ולנקות, וליצור גבולות יותר ברורים בין הגוונים. ולהקטין את השטח של הגוון הכהה השני, הוא תופס יותר מדי שטח בג'ינס (להוסיף מהגוונים הבהירים יותר). תעברי על המתאר של החולצה והג'ינס, יש כל מיני פיקסלים לא קשורים (מסומן באדום), ותבדקי מקומות בהם חסרים פיקסלים של הגוון הכי כהה (גוונים אחרים שגלשו עליו בטעות). הבייס הזה גדול מדי, מכדי שבמתאר שלו יהיו בליטות של פיקסל אחד בלבד, זה לא נראה כ"כ טוב עליו. הקפל באזור החזה גדול ועבה מדי, כדאי להקטין ולרכך אותו (להצר ולהבהיר בגוון או שניים). ועברתי לך קצת על הפלטה, ההבדלים בין הגוונים היו גדולים מדי לבייס הזה... בכחול, חסרה הצללה על העור. כל הכבוד על השיפור, ממש רואים! :)

shmeksit

New member
ווא, כמה זמן לא עשיתי דולי..

לא משהו, על פי תמונה, לא גמורה, בייס שלי אשמח לתגובות בונות ^^

shmeksit

New member
המשך..

בגלל שאחרי שהצללתי את הכנף הראשונה ממש הייתי מרוצה ממנה אז עשיתי אותה גם בצד השני.. אני ממש לא יודעת להצליל שיער.. תגובות מישהו?

Dandoka

New member
פאק. זה מדהים!!

הכל בצייר? הסוף של השמלה פשוט מ-ד-ה-י-ם. כ"כ ריאליסטי, ממש הפה שלי נפער! הממ בלמעלה של השמלה היו שני דברים לא ברורים לי שהקפתי בעיגול. מה זה העיגול הכהה הזה בצד ימין של השמלה שם? ואיך שההצללה הבהירה מתחברת עם הלמטה של השמלה לא נראה הגיוני.. בשיער פשוט לא ציירת קבוצות שיער.. אז ציירתי לך איך שאני חושבת שזה צריך להיות (פחות או יותר- צריך תמיד להוסיף אחרי הגוון הכהה עוד גוון קרוב אליו כהה)- אבל לא יותר מדי, כדי שזה לא יהיה גושי! אז הירוק זה הגוון הכהה שצריך להיות לפי דעתי, והצהוב זה הברק בין לבין. באמת היא יצאה מקסימה, ממש אהבתי. =)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif השמלה פשוט וואו

בקשר לשער, תוסיפי לה אולי גוונים כההים יותר בשער וגוונים יותר בהירים.. היא פשוט מדהימה

shanchan

New member
נכון שנורא התגעגעתן

לדוליז שלי בזמן שהייתי במסע בראשית?
בייס מ-the Purple Dangeon היא עוד לא גמורה [רעיונות לנעליים?], בכל זאת התחלתי אותה רק אתמול בערך ב1 בלילה...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מותי ../images/Emo7.gif

זה כל כך יפה
ממש אהבתי את השער והחולצה לא הבנתי מה זה החלק בצבע החרדל בסיום הג'ינס שלה..

למעלה