שד"חם

Mrs Johnny depp

New member
לא גמורה../images/Emo182.gif

אחרי שנים שלא עשיתי... לוקח לי שנים לעשות דולי אחת, התחלתי את זאת לפני איזה חודש ונתקעתי. אני די אוהבת אותה. תתעלמו מהקווי מתאר הזוועתיים של התיק
בייס מפויזן ברי.

Dandoka

New member
ואוו! ^^

ממש אהבתי את כל הקפלים וההצללות שלך! למרות שזה נראה דיי ראשוני.. תוסיפי עוד צבעים לפלטה! ^^ מדהים

Scratched Blond

New member
לתחרות הפכים.

מוזרה:S בייס מדיספירד אלמנט. מישהו יכול להדריך אותי או להראות לי איך עושים קווי מתאר בבוטום הלבן?

../images/Emo41.gif|לאקשורה|

וואל. קוראת סמויה בפורום שהיתה מתה לתגובה מבנות שיודעות איך להכין דוליז מושיות
. בייס מאנג'י. ל-מ-ה אני לא מצליחה לעשות את השרוולים הארוכים נורמלי?
תודה לכל מי שתגיב, הייתי מציעה תגובה בחזרה- אבל זה לא באמת יעזור
.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

החולצה מוזרה לי משום מה.. אה ותורידי קווי מתאר בשיער (או שלא-גם ככה זה יפה)

../images/Emo41.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

איזה חולצה- האפורה או שמתחת? כי זאת שמתחת סיבכה לי את החיים
כן, אגב, מה הקטע בזמן האחרון של להוריד ת'קווי מתאר? איך אני עושה את זה בלי שהוא יאבד את הצורה?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמצלילה

איפה שיש קוו תורידי אותו ופשוט תצלילי שם שזה ייתבהר לכיוון הברק(אם תביני אותו) טוב זה משהוא שתלמדי לעשות עם הזמן אה והתכוונתי לחולצה האפורה-לפי דעתי הקוו של החזה מיותר אבל זו רק דעה *מזכירה*

shanchan

New member
היא חמודה ממש

פשוט אהבתי
הבעיה היחידה שלי היא בפלטות- שהגוונים האחרונים ממש בהירים. אבל לפי מה שאני זוכרת זה הסגנון שלך (או שאני טועה)... אוו, והצד הימני (שלנו) בשיער מורם מדי לדעתי. אהבתי את הבגדים ממש :) ואת הקוקיות :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהשיער../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

תעשי מין עיגול כזה איפה שהצווארון בחולצה הוורודה זה נראה כאילו זה חונק אותה

../images/Emo122.gif

ואו כמה זמן לא הייתי פה!!!!!!!!!!!! אולי חודש, כן חודש בכל אופן עשיתי את הבייס הראשון שלי ואין לי מושג איך לשפר אותו!
אני אשמח אם משהיא נחמדה תכתוב לי איך
הפלטה מDHF

למעלה