S Scratched Blond New member 22/10/06 #56 דולי של סאפיר:] (אנשים אפורים) לפי תמונה, בייס מוולטר מלון בבאל גאם.. וזה מחוך וחצאית ולא שמלה. רעיונות לשילבו צבעים יתקבלו בברכהO:
דולי של סאפיר:] (אנשים אפורים) לפי תמונה, בייס מוולטר מלון בבאל גאם.. וזה מחוך וחצאית ולא שמלה. רעיונות לשילבו צבעים יתקבלו בברכהO:
א אנשים אפורים New member 23/10/06 #59 הומ.../images/Emo55.gif פיקסטוקי[?]. לגוט מילק>< לא גמור. אני ידועת שהקרטון חלב לא משו.
Y YuviR New member 23/10/06 #66 הקרטון דווקא מגניב ממש תנסי בחולצה לצייר את הציצי כגוש אחד כזה ולא שניים
ה הבובע האחת והיחידה New member 23/10/06 #61 בובה ראשונה:] פתחתי אשכול אבל לא ידעתי שזה לכאן, אז הוספתי פע הודעה, מקווה לתגובות בונות :]
T the crazy frog New member 23/10/06 #62 אני לא יכולה להגיד לך כל כך כי אני לא הכי מומחית וגם האיכות של התמונה בכלל לא טובה בפעם הבאה תשמרי בקובץ bmp האיכות תהיה כמו שאר הבובות המוצגות כאן אבל היא נראית לי דווקא נחמדה למתחילה
אני לא יכולה להגיד לך כל כך כי אני לא הכי מומחית וגם האיכות של התמונה בכלל לא טובה בפעם הבאה תשמרי בקובץ bmp האיכות תהיה כמו שאר הבובות המוצגות כאן אבל היא נראית לי דווקא נחמדה למתחילה
D dinora12 New member 24/10/06 #69 ../images/Emo210.gifהסוג של הקובץ לא טוב את צריכה קובץ bmp יפההההההה רואים שיש לך כישרון את רק צריכה להמשיך להיתאמן בדוליז הראשונה שלי יצאה מכוערת למופת ואני עדיין גרועה בזה
../images/Emo210.gifהסוג של הקובץ לא טוב את צריכה קובץ bmp יפההההההה רואים שיש לך כישרון את רק צריכה להמשיך להיתאמן בדוליז הראשונה שלי יצאה מכוערת למופת ואני עדיין גרועה בזה