ווואוו, הימנית מדהימה!!!11
M morusha New member 21/10/06 #28 לתחרות got milk היה ממש קשה לעשות את הכוס והתוצאה לא משהו.. כדאי להוריד קווי מיתאר?? בדולי עצמה אני די מרוצה. בייס אי קנדי.
לתחרות got milk היה ממש קשה לעשות את הכוס והתוצאה לא משהו.. כדאי להוריד קווי מיתאר?? בדולי עצמה אני די מרוצה. בייס אי קנדי.
D Dandoka New member 21/10/06 #37 את בטוח זוכה!! =]] כל-כך חמוד ויפה! פשוט ואוו @___________@ הכוס יצאה מצויין דווקא, נכון זה ממש קשה לצייר כוס שקופה עם עוד משקה בצבע לבן? חח לי זה היה ממש קשה.. ואת עוד הצלחת לעשות את זה בכוס ענקית, כל הכבוד! ^^
את בטוח זוכה!! =]] כל-כך חמוד ויפה! פשוט ואוו @___________@ הכוס יצאה מצויין דווקא, נכון זה ממש קשה לצייר כוס שקופה עם עוד משקה בצבע לבן? חח לי זה היה ממש קשה.. ואת עוד הצלחת לעשות את זה בכוס ענקית, כל הכבוד! ^^
M morusha New member 21/10/06 #46 תודהההההההההה!! למה את חושבת שאני אזכה??כולם עשו הרבה יותר יפה ממני.. זה מאוד קשה לצייר כוס שקופה, אני מבינה אותך, אבל שלך הרבה יותר יפה!!
תודהההההההההה!! למה את חושבת שאני אזכה??כולם עשו הרבה יותר יפה ממני.. זה מאוד קשה לצייר כוס שקופה, אני מבינה אותך, אבל שלך הרבה יותר יפה!!
T tamaguchi girl New member 21/10/06 #40 ../images/Emo89.gifאמצע../images/Emo99.gif ומה את מדברת שטויות? התוצאה מושלמת!
M morusha New member 21/10/06 #47 תודההה!! הקשבתי לך ובחרתי באמצעית, היא באמת הכי נורמלית.. ואני שמחה שחושבים שהתוצאה טובה
S shanchan New member 21/10/06 #41 סוף סוף, אחרי חודש וחצי בלי אינטרנט וממש מעט בייסים שמורים במחשב. הבייס של מרי ודנה. שלוש גרסאות. סבירה.
סוף סוף, אחרי חודש וחצי בלי אינטרנט וממש מעט בייסים שמורים במחשב. הבייס של מרי ודנה. שלוש גרסאות. סבירה.
T tamaguchi girl New member 21/10/06 #43 ../images/Emo89.gifהשיער והחצאית ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif איך את עושה את זה? גרסא שמאלית עם החולצה האמצעית
../images/Emo89.gifהשיער והחצאית ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif איך את עושה את זה? גרסא שמאלית עם החולצה האמצעית
S shanchan New member 23/10/06 #64 תודה איך אני עושה את זה? אחרי 200 ומשהו בובות אני חייבת לדעת להצליל איכשהו.. P:
L LudaGirl New member 22/10/06 #51 בובה פשוטה סתם בובה פשוטה שכזאת. לא יודעת מה להוסיף לה. הפוני מעצבן אותי קצת. בייס מgabluvsrock
Y YuviR New member 22/10/06 #53 נמנמנמנמ... בייס מאורנג' קרוקס. שיניתי טיפה תשפתיים. אני מחבבת את השיער אבל עדיין משהו בו מציק לי קצת... בכל מקרה אני דיי אוהבת אותה D:
נמנמנמנמ... בייס מאורנג' קרוקס. שיניתי טיפה תשפתיים. אני מחבבת את השיער אבל עדיין משהו בו מציק לי קצת... בכל מקרה אני דיי אוהבת אותה D: