.
P polbblop New member 22/9/06 #18 ../images/Emo175.gifפעם שלישית גליזה[?] כבר פעמיים שרשרתי אותה, ואפילו לא תגובה אחת. בייס מאפיצ'ו.
D Dandoka New member 22/9/06 #20 חמודה מאוד! הייתי טיפה מרככת אבל את קווי המתאר החיצוניים של השיער.. זה נראה מוגזם הגלים האלו לטעמי.. ועוד קצת ברק בחולצה ובמגפיים יהיה נחמד!! המגפיים ממש יפות והדולי גם! =]]
חמודה מאוד! הייתי טיפה מרככת אבל את קווי המתאר החיצוניים של השיער.. זה נראה מוגזם הגלים האלו לטעמי.. ועוד קצת ברק בחולצה ובמגפיים יהיה נחמד!! המגפיים ממש יפות והדולי גם! =]]
P polbblop New member 24/9/06 #76 ../images/Emo175.gifתיקון[?] המממ.. הוספתי ברק בחולצה ובמגף.. יותר טוב? והשיער גוש קקי. אני יודעת את זה.. אין לי כח להכין חדש. יאללה, דולי הבאה יהיה שיער יותר טוב.
../images/Emo175.gifתיקון[?] המממ.. הוספתי ברק בחולצה ובמגף.. יותר טוב? והשיער גוש קקי. אני יודעת את זה.. אין לי כח להכין חדש. יאללה, דולי הבאה יהיה שיער יותר טוב.
W Welcome To My Life1 New member 22/9/06 #22 ../images/Emo163.gifמרוצהההה ../images/Emo9.gif *כנסו*XDחג שמח! שנה טובה לכולן! ביסי מיוניק. פלטות שלי גרסת פנים שונה שלי... די מרוצה תגובה למגיבה ^_^
../images/Emo163.gifמרוצהההה ../images/Emo9.gif *כנסו*XDחג שמח! שנה טובה לכולן! ביסי מיוניק. פלטות שלי גרסת פנים שונה שלי... די מרוצה תגובה למגיבה ^_^
L lady black XD New member 22/9/06 #31 ../images/Emo99.gifובעיקר השיער..../images/Emo99.gif ^^ הכל חמוד ויפה רק בחצאית מוש הפריע לי לא יודעת מה>< *רוצהתגובהלשלילמרותשעדיןלאשרשרתיאותה*
../images/Emo99.gifובעיקר השיער..../images/Emo99.gif ^^ הכל חמוד ויפה רק בחצאית מוש הפריע לי לא יודעת מה>< *רוצהתגובהלשלילמרותשעדיןלאשרשרתיאותה*
D DaRk ShinES New member 22/9/06 #36 השיער והחולצה ממש יפים../images/Emo13.gif אבל בעיקר הגבתי בגלל הגירסת פנים שפשוט ואווווו. פנים פשוט מדהימות.
השיער והחולצה ממש יפים../images/Emo13.gif אבל בעיקר הגבתי בגלל הגירסת פנים שפשוט ואווווו. פנים פשוט מדהימות.
W Welcome To My Life1 New member 22/9/06 #37 ../images/Emo163.gifתודה לשתיכן../images/Emo25.gif אני אנסה להגיב עכשיו לכולן D: אני פשוט די.. אומ... עומדת לצאת לחג תודה תודה
../images/Emo163.gifתודה לשתיכן../images/Emo25.gif אני אנסה להגיב עכשיו לכולן D: אני פשוט די.. אומ... עומדת לצאת לחג תודה תודה
B BiDriL New member 24/9/06 #69 ../images/Emo75.gifואו../images/Emo99.gif הפנים שעשית פשוט מושלמים *-*
P polbblop New member 22/9/06 #25 ../images/Emo175.gifואוו.../images/Emo99.gif המממ.. לדעתי תצלילי קצת ותר על הראש.. והיד לא מצלילה על השמלה. נמ. ואוו.
../images/Emo175.gifואוו.../images/Emo99.gif המממ.. לדעתי תצלילי קצת ותר על הראש.. והיד לא מצלילה על השמלה. נמ. ואוו.
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 22/9/06 #27 תודה לשניכן^^ עשיתי צל מתחת ליד...אבל לא כ"כ הבנתי מה זאת אומרת להצליל יותר על הראש^^'
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 22/9/06 #29 תודה^^ ובזמן האחרון יש לי מלא טעויות בלשוןXD אל תשאלו אפילו למה חחח