דולי מהדולי לצביעה. בייס-http://neyuki.org/ תתעלמו מהנעליים כי הן מזה לא קשורות
K Karin917 New member 11/9/06 #43 דולי../images/Emo13.gif מהדולי לצביעה. בייס-http://neyuki.org/ תתעלמו מהנעליים כי הן מזה לא קשורות
L leonel knight New member 11/9/06 #55 ../images/Emo19.gifארר השיער הזה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
B Black Pearl666 New member 11/9/06 #58 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifזהזהזהזה זה מושלם :ם השיער יפהייפה אבלאבלאבל יש שם כמה שוונצים וורודים שנראה כאילו לא הצללה
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifזהזהזהזה זה מושלם :ם השיער יפהייפה אבלאבלאבל יש שם כמה שוונצים וורודים שנראה כאילו לא הצללה
B Black Pearl666 New member 11/9/06 #59 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif זה יפה מאוד ההצללה בשרוולים גושית טיפה..... המחוך והחצאית והשיער :ם
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif זה יפה מאוד ההצללה בשרוולים גושית טיפה..... המחוך והחצאית והשיער :ם
T TheWingedPig New member 12/9/06 #72 גם בתגובה הקודמת שלך כתבת משהו על "גושי מדי", את יכולה לפרט יותר? כי אני לא רואה מה גושי פה
B Black Pearl666 New member 11/9/06 #60 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif מותר! ואף כדאי D: היא מאוד מאוד יפה :] החצאית מדהימה :ם
S shmeksit New member 11/9/06 #62 ההאאקוננה מטאטטטהה ../images/Emo9.gif לתחרות גאווה. בייס משווארי [?] עריכת בייס שלי. אני מקווה שתבינו את הרעיון שעומד מאחורי זה P: ~המשך בקרוב~ תגובה למגיבה אשמח לתגובה בונה, ולאיך לעזזל אני מצלילה את הרעמה הזו!?$!@$%
ההאאקוננה מטאטטטהה ../images/Emo9.gif לתחרות גאווה. בייס משווארי [?] עריכת בייס שלי. אני מקווה שתבינו את הרעיון שעומד מאחורי זה P: ~המשך בקרוב~ תגובה למגיבה אשמח לתגובה בונה, ולאיך לעזזל אני מצלילה את הרעמה הזו!?$!@$%
B Black Pearl666 New member 11/9/06 #66 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifוואו :ם |ריר| את מוכשריה P: וני מבינה ת'רעיון P: זה זה זה כ"כ יפה D:
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifוואו :ם |ריר| את מוכשריה P: וני מבינה ת'רעיון P: זה זה זה כ"כ יפה D:
S shmeksit New member 11/9/06 #68 תודה ../images/Emo23.gif נמ אני לא. ושמחה שהבנת את הרעיון, בהתחלה חשבתי שאף אחד לא יבין מזה הגוש המוזר הזה >< ושוב תודה ^^ אגב, תחברי למסינג'ר!
תודה ../images/Emo23.gif נמ אני לא. ושמחה שהבנת את הרעיון, בהתחלה חשבתי שאף אחד לא יבין מזה הגוש המוזר הזה >< ושוב תודה ^^ אגב, תחברי למסינג'ר!
ב באמבוק New member 12/9/06 #73 ../images/Emo99.gif מדהים כמו הכלללללל. כמה שעות לקח לך לעשות את זה?! @#$W%%$ לא הבנתי תרעיון. אני בורה. אבל אני עדיין מנסה לפענח .__. מוהאמהואמוההא.
../images/Emo99.gif מדהים כמו הכלללללל. כמה שעות לקח לך לעשות את זה?! @#$W%%$ לא הבנתי תרעיון. אני בורה. אבל אני עדיין מנסה לפענח .__. מוהאמהואמוההא.
S shmeksit New member 12/9/06 #75 XD תודה ../images/Emo23.gif כמה שעות? נממ ת'אמת כמה ימים את הרעיון גיליתי לך כבר במסינג'ר 3:
S shmeksit New member 12/9/06 #77 תודה ^^../images/Emo23.gif חח אממ. אלה טימון ופומבה, אם עדיין לא הבנת P: