שד"חם
M mirymoo New member 4/9/06 #2 ראשונה! אף אחד לא הגיעב בפעם שעברה ויוה לה דאקי לצאד שיניתי יותר מידי שיער כמו של ילנה(כמעט)
ד דניאל נשר New member 4/9/06 #4 הצללות על?../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif ואולי לקצר קצת את הפוני>< זה הפריע לי בעין>< היא מדהימה.
הצללות על?../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif ואולי לקצר קצת את הפוני>< זה הפריע לי בעין>< היא מדהימה.
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #5 ../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif ממש יפה!../images/Emo99.gif אהבתי הכי הרבה את השיער הכחול >< אבל זה יהיה אחר... דווקא ממש לא שינית הרבה :0 זה נראה דומה ממש ממש יפה
../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif ממש יפה!../images/Emo99.gif אהבתי הכי הרבה את השיער הכחול >< אבל זה יהיה אחר... דווקא ממש לא שינית הרבה :0 זה נראה דומה ממש ממש יפה
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #6 ../images/Emo163.gifמה קורה לי היום?! ../images/Emo7.gif אני צריכה ללמוד אומנות השרשור מחדש
F fat luey New member 4/9/06 #11 ../images/Emo45.gifגם לי. :] וגם איך שהקצוות בשיער מקדימה מסתיימים נראה לי טיפה עגול מדיי. אהה וצד אחורי. :] השיער מוצלל יפה. ^^
../images/Emo45.gifגם לי. :] וגם איך שהקצוות בשיער מקדימה מסתיימים נראה לי טיפה עגול מדיי. אהה וצד אחורי. :] השיער מוצלל יפה. ^^
Y Yume Chan New member 4/9/06 #21 נחמד. ^^ לקצר קצת את הפוני או להאריך את הצד האחרוי. אני חושבת שכדאי להחליף את הפלטה של החצאית לפלטה פחות אפורה. הצללות על. דולי מאוד יפה. ^^
נחמד. ^^ לקצר קצת את הפוני או להאריך את הצד האחרוי. אני חושבת שכדאי להחליף את הפלטה של החצאית לפלטה פחות אפורה. הצללות על. דולי מאוד יפה. ^^
S shmeksit New member 4/9/06 #28 ../images/Emo99.gif גם אני חושבת שהפוני מסתיים בצורה עגולה מידי, אולי לקצר או להאריך אבל שיהיה יותר ישר. צד אחורי לחצאית ^^ אהבתי את השמאלית ביותר
../images/Emo99.gif גם אני חושבת שהפוני מסתיים בצורה עגולה מידי, אולי לקצר או להאריך אבל שיהיה יותר ישר. צד אחורי לחצאית ^^ אהבתי את השמאלית ביותר
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #3 ../images/Emo163.gifמי מי מי אחרי התקרית הלא נעימה בלוח >< בייס מאלקטריק בלו, לדמבו אשמח לתגובות ^^
M mirymoo New member 4/9/06 #8 ממש יפה../images/Emo99.gif במיוחד הנעליים ותודה על התגובה אצליץ..(היי מה?<אפשר להכניס 2 דברים לתגובה אחת!)
ממש יפה../images/Emo99.gif במיוחד הנעליים ותודה על התגובה אצליץ..(היי מה?<אפשר להכניס 2 דברים לתגובה אחת!)
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #10 ../images/Emo163.gifהנעליים?! OO זה הדבר שכולם שנאו <כולל אני> תודה רבה על התגובה
F fat luey New member 4/9/06 #12 ^^ ממש יפה. ^^ אהה סימנתי לך בקובץ שני דברים. וחוץ מזה, משהו מפריע לי בנעל ימין [שלנו] אבל אני לא יודעת מה בדיוק. ובכלליות ההצללות ממש יפות. D: אה, ואולי תשני בשיער לפלטה פחות אפורה? :]
^^ ממש יפה. ^^ אהה סימנתי לך בקובץ שני דברים. וחוץ מזה, משהו מפריע לי בנעל ימין [שלנו] אבל אני לא יודעת מה בדיוק. ובכלליות ההצללות ממש יפות. D: אה, ואולי תשני בשיער לפלטה פחות אפורה? :]
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #13 ../images/Emo163.gifתודה רבה../images/Emo25.gif נראה לי שאני פשוט אשנה את כל הנעליים אני אתקן מדי אחרי שאני אגמור את השלושים עמודים ^_^
../images/Emo163.gifתודה רבה../images/Emo25.gif נראה לי שאני פשוט אשנה את כל הנעליים אני אתקן מדי אחרי שאני אגמור את השלושים עמודים ^_^
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #16 ../images/Emo163.gifתיקונים והוספות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif XD קפלים בשרוולים הוספות בנעליים הצללת על בקשר לחצאית... אני רוצה להשאיר את זה ככה ^^ תודה בכל אופן ><
../images/Emo163.gifתיקונים והוספות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif XD קפלים בשרוולים הוספות בנעליים הצללת על בקשר לחצאית... אני רוצה להשאיר את זה ככה ^^ תודה בכל אופן ><
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #22 ../images/Emo163.gifיש כבר ../images/Emo3.gif ותודה ../images/Emo25.gif
S shmeksit New member 4/9/06 #30 הרבה יותר טוב ../images/Emo99.gif לדעתי תקצרי את האורך של נעל ימין, אני אעשה קובץ אם לא הבנת.. ותיקון בחצאית מאוד יוסיף, אבל זו דולי שלך אז זו רק דעתי ^^
הרבה יותר טוב ../images/Emo99.gif לדעתי תקצרי את האורך של נעל ימין, אני אעשה קובץ אם לא הבנת.. ותיקון בחצאית מאוד יוסיף, אבל זו דולי שלך אז זו רק דעתי ^^
D DaRk ShinES New member 5/9/06 #41 חמודה מאוד../images/Emo13.gif לגבי התיקון- אהבתי יותר את הנעליים הקודמות(אבל זו רק דעתי הצנועה ) התחרה בסוף החצאית לטעמי ארוכה מדי, ורצוי להוסיף עוד גונים להצללה שלה.
חמודה מאוד../images/Emo13.gif לגבי התיקון- אהבתי יותר את הנעליים הקודמות(אבל זו רק דעתי הצנועה ) התחרה בסוף החצאית לטעמי ארוכה מדי, ורצוי להוסיף עוד גונים להצללה שלה.