שד"חם!

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רק יש לה איזה כפל בטוסיק שהוא מוזר כזה
והכובעעע, השיער
ראר. ביצ'. ;;;

Dandoka

New member
הג'ינסססס../images/Emo99.gif

ווואוו! ההצללות מדהימות! היא מדהימה. בעעע איתך. מוכשרת! ^^

morusha

New member
זה ממש ממש חמוד!!../images/Emo99.gif

הכובע! השיער! הג'ינס!
אני מעדיפה את הנעליים האדומות או השחורות..

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאני בנאדם מאושר ^^

בייס מוויוקיז פלייס, משהו בסיגנון. מרוצה.

shmeksit

New member
יפה מאוד! ../images/Emo99.gif

החזה ממש מוזר, לא יודעת איך להסביר
הוא גושי כזה. תוסיפי כמה שוונצים לשיער.. זהו ממש אהבתי ^_^

LaLaPoP

New member
הדולי שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo119.gif

תגיבו בבקשה ממש השקעתי
מרוצה ממנה
אם צריך לתקן תתקנו בבקשה מאוד השקעתי בה ...

shmeksit

New member
חמודה מאוד ../images/Emo99.gif

אממ תגובית ^_^ קודם כל לא אנחנו אמורות לתקן לך את הדולי, אלה אנחנו אמורות לתת לך תגובה בונה שבה נגיד לך מה את אמורה לשפר בדולי שלך. אז עכשיו אני נותנת לך תגובה בונה שתעזור לך לשפר. אז ככה: עשיתי לך קובץ שמדגים את כל מה שאת צריכה לשפר ולשנות בדולי שלך לדעתי. עכשיו אני אסביר לך שלב שלב למה קישקשתי על הדולי שלך בלי רחמים XD.
שיער
אהבתי את הצמות הם מאגניבות כאלה P: האדום שציירתי לך למעלה ועל הפנים זה שוונצים שלעדתי יוסיפו לשיער. את החלק העליון של השיער לא הצללת. מה זאת אומרת? את צריכה להצליל את השיער עם פלטה כמו שעשית בשמלה. סימנתי לך את ההתחלה של ההצללה שזה שורשים ומשם את ממשיכה כמו שאני המשכתי. כמובן שאת תעשי את זה פחות עילג ממני ><". (אני סימנתי לך בכל מיני צבעים כמובן שאת תעשי את זה בצבעים שמתאימים לדולי שלך ^^)
חולצה [?]
בחולצה את צריכה להוסיף כמה נקודות אור (מסומן בצבע תכלת בהיר) את החלק של החזה את לא הצללת. סימנתי לך בגוונים כחולים איך את אמורה להצליל, שוב, את צריכה להמשיך, אני רק עשיתי לך את ההתחלה ^^.
חגורה
בצד בריבוע הכחול סימנתי לך בריבוע אדום חלק בחגורה. נממ רציתי לשאול אם זה אמור להיות אבזם?
סימנתי לך בגווני כחול איך את אמורה להצליל חגורה. (כמובן שלא עילג כמוני
)
חצאית
אני לא מבינה גדולה בחצאיות מהסוג הזה אבל ניסיתי בכל זאת להסביר לך. אני אחפש טיוט מתאים ואני אביא לך ^^.
נעליים
הצלתת את הנעליים ממש יפה ^^. רק לדעתי את צריכה לעגל קצת את החלק העליון של הנעל
(מסומן באדום). כל החלקים שמסומנים בירוק צומי אלה הצללות על. אם את לא יודעת מזה אני אסביר לך ^^ נממ ניראה לי שסיימתי. מקווה שעזרתי ^_^

למעלה