חמודה מאוד ../images/Emo99.gif
אממ תגובית ^_^ קודם כל לא אנחנו אמורות לתקן לך את הדולי, אלה אנחנו אמורות לתת לך תגובה בונה שבה נגיד לך מה את אמורה לשפר בדולי שלך. אז עכשיו אני נותנת לך תגובה בונה שתעזור לך לשפר. אז ככה: עשיתי לך קובץ שמדגים את כל מה שאת צריכה לשפר ולשנות בדולי שלך לדעתי. עכשיו אני אסביר לך שלב שלב למה קישקשתי על הדולי שלך בלי רחמים XD.
שיער
אהבתי את הצמות הם מאגניבות כאלה P: האדום שציירתי לך למעלה ועל הפנים זה שוונצים שלעדתי יוסיפו לשיער. את החלק העליון של השיער לא הצללת. מה זאת אומרת? את צריכה להצליל את השיער עם פלטה כמו שעשית בשמלה. סימנתי לך את ההתחלה של ההצללה שזה שורשים ומשם את ממשיכה כמו שאני המשכתי. כמובן שאת תעשי את זה פחות עילג ממני ><". (אני סימנתי לך בכל מיני צבעים כמובן שאת תעשי את זה בצבעים שמתאימים לדולי שלך ^^)
חולצה [?]
בחולצה את צריכה להוסיף כמה נקודות אור (מסומן בצבע תכלת בהיר) את החלק של החזה את לא הצללת. סימנתי לך בגוונים כחולים איך את אמורה להצליל, שוב, את צריכה להמשיך, אני רק עשיתי לך את ההתחלה ^^.
חגורה
בצד בריבוע הכחול סימנתי לך בריבוע אדום חלק בחגורה. נממ רציתי לשאול אם זה אמור להיות אבזם?
סימנתי לך בגווני כחול איך את אמורה להצליל חגורה. (כמובן שלא עילג כמוני
)
חצאית
אני לא מבינה גדולה בחצאיות מהסוג הזה אבל ניסיתי בכל זאת להסביר לך. אני אחפש טיוט מתאים ואני אביא לך ^^.
נעליים
הצלתת את הנעליים ממש יפה ^^. רק לדעתי את צריכה לעגל קצת את החלק העליון של הנעל
(מסומן באדום). כל החלקים שמסומנים בירוק צומי אלה הצללות על. אם את לא יודעת מזה אני אסביר לך ^^ נממ ניראה לי שסיימתי. מקווה שעזרתי ^_^