שד"חם

LudaGirl

New member
השדחמים באמת מתים

לאחרונה, בואו נתקן זאת! בייס מDHF הרבה השקעה. יום טוב

DaRk ShinES

New member
השמלה ממש יפה../images/Emo13.gif

לטעמי מאוד רצוי לשנות את צבע השיער מה שיגרום לה להיות יותר דרמטית ומיוחדת במיוחד כי לא רואים את ההצללה שם בניגוד לשמלה. הצד שמאל של המשלה טיפה יותר מדי שפיצי בלמעלה וחושף טיפה יותר מדי גם אם זאת המטרה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.^^

גם חושבת שאפשר לעשות שרשרת יותר ארוכה..ויותר מעניינת, לבחירתך.

TheWingedPig

New member
בייס מAUTUMN PIXELS

סתם אחת...נעלם לי החשק לצייר בזמן האחרון...(בטח בגלל ה"חורף") ואני יודעת שהדולי סימטרית

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיוווו איזו השקעה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ההשקעה בציורים הקטנים שעל השמלה פשוט מדהימים
אבל ההצללה בשיער דומה יותר להצללה של אנימה והיא לא מתאימה בדולי הזאת תנבי הצללה אחרת

TheWingedPig

New member
אני לא רואה את ההבחנה

בין לאן תתאים הצללת אנימה לבין הצללות אחרות...אבל בכל מקרה אני לא רואה איך אפשר להציל את השיער באופן אחר, את מומזנת להראות לי הצללה אחרת... והציורים הקטנים על השמלה, זה הדפס מוכן...אני מכינה ריבוע של הדפס כזה, ואחר כך עושה שכבה חדשה מעל לשמלה, בה אני ממלאת את כל תוכן השמלה בהדפס...אני כן משקיעה בהדפס, אבל רק פעם אחת, כשאני מכינה אותו, אחר כך הוא פשוט נשמר לי(נו, אני לא אקח לעצמי את הקרדיט שעשיתי הכול ידנית..חח) אני יכולה להסביר לך איך לעשות את זה, אם את רוצה...

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאני לא יודעת איך להסביר

את זה...אבל אולי בנות אחרות יוכלו להראות הצללה אחרת או לפחות להסביר?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifנעליים חמודות../images/Emo13.gif

הג'ינס מוזר,לא סליחה-ההצללה בג'ינס מוזרה הראיתי לך בתמונה איפה לחתוך

-->

תודה, אני כבר אתקן. ואני יודעת שההצללה בג'ינס מוזרה, אבל אין לי מושג אין לתקן את זה ואיך לעשות הצללה :| עזרה!?
נועה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהזוי

ליקוויד ריינבואו פעם הייתי יודעת לעשות יותר טוב |:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה יפההההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

את הזויה אם את חושבת שזה הזוי!!!! הייתי מוסיפה לחצאית קווי מתאר והלבן הזה ברגליים שלה-זה גרביון?

polbblop

New member
../images/Emo79.gifשלי...

בייס מאינדקסד קולורס. אע. אני לא מרוצה, ואני לא יודעת איך לשפר.
עזרה? מישהי?

TheWingedPig

New member
ממה את לא מרוצה

מהצורה של השמלה, או מההצללה? אם זה מההצללה, אז אני חושבת שכדאי לך להחליף פלטה, עם הבדלי גוונים יותר גדולים אם זה הצורה, אני יכולה לנסות לעזור... :)

roni727

New member
שלהלהלהלה

פויזן ברי. האמ, יש פרסומת של "נטסל" שמופיעה למעלה בגווני כחול-ירוק-לבן.. אז הילדה הירוקה שם ממש נראית כאילו היא נכנסת לאתרי סקס O_O

roni727

New member
את חדשה בעסקי הדוליז? XD

אני יכולה להגיד לך שיש פה שעושות פי 5 יותר יפה ממני ^^ אבל תודה בכל מקרה :] שמחה שאהבת.

DaRk ShinES

New member
היא ממש ממש יפה ומרשימה../images/Emo99.gif

במיוחד בחשיבה על העיצוב וההצללות כמובן
לא יודעת אם תרצי הערות בונות טיפה אבל אני אתן בכל זאת, רק כי אני חושבת שזה יעשה אותה יותר מדהימה.. לגבי הערות הייתי אומרת שהחלוקה לקבוצות על הקרקפת טיפה בולטת מידי,תעדני אותה. הגוונים הכהים במכנס הלבן טיפה כהים מדי וזה נראה קצת גושי תבהירי אותם(אלה של הקפלים).. ולגבי הבקבוקונים הענקיים אישית הייתי מאוד מעדיפה טיפה יותר מעודנים כי הם יותר יתאימו לה. קטנים מסוסלים ולא סימטריים, אבל זה כבר טעם אישי
בכל אופן אני קטנונית אבל היא באמת מדהימה

למעלה