M M o o M o o New member 30/8/06 #56 בייס ממרייייייייייס דולזDD: מה אתן אומרות?D: להחליף צבע לשמלה? תודה מראש:]
S shmeksit New member 30/8/06 #70 איזה חמודה DD: זה מזכיר לי קצת את הסגנון של רקיע (השיער) לדעתי תשני את הפלטה של השמלה זה זוהר מידי והשיער לא נראה כאילו הוא מחובר לראש, איך אני אסביר לך?! אולי תוסיפי שיער ותעשי לה פחות מצח או משהו כזה. והצללות על ^^ סך הכל אהבתי מאוד
איזה חמודה DD: זה מזכיר לי קצת את הסגנון של רקיע (השיער) לדעתי תשני את הפלטה של השמלה זה זוהר מידי והשיער לא נראה כאילו הוא מחובר לראש, איך אני אסביר לך?! אולי תוסיפי שיער ותעשי לה פחות מצח או משהו כזה. והצללות על ^^ סך הכל אהבתי מאוד
W Wandering Star New member 31/8/06 #131 כן *__* הוא נורא מסנוור, ככה לא רואים את הפרטים בשמלה. צבע יותר רך יתאים פה, לדעתי. תמחקי את השביל ושימי שם צבע כהה, זה גורם לשיער להראות מודבק .
כן *__* הוא נורא מסנוור, ככה לא רואים את הפרטים בשמלה. צבע יותר רך יתאים פה, לדעתי. תמחקי את השביל ושימי שם צבע כהה, זה גורם לשיער להראות מודבק .
S shmeksit New member 30/8/06 #68 ממש. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לדעתי הפלטה של הכפפה לא קשורה לשאר הדולי..
M MorSims New member 30/8/06 #72 התדרדרת בדוליז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif מה פתאום זה מדהיייייייייים
J Jeanne D Arc New member 30/8/06 #73 ../images/Emo221.gif זה ממש יפה הקטע של השרוול בחולצה החומה נראה לי מוזר כזה..
S shanchan New member 30/8/06 #100 תודה כולן ../images/Emo23.gif אבל תהרגו אותי, היא באמת גרועה לדעתי... :/
מ מה יא New member 30/8/06 #85 שוב אני../images/Emo96.gif החולצה זה סתם, היא ממש לא מתאימה וגם מוצללת גרוע >< אני צריכה רעיונות איך להמשיך.. בייס מהאם סטודיו
שוב אני../images/Emo96.gif החולצה זה סתם, היא ממש לא מתאימה וגם מוצללת גרוע >< אני צריכה רעיונות איך להמשיך.. בייס מהאם סטודיו
מ מה יא New member 30/8/06 #86 אה, כן../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif לא סתם כתוב שם "נורא מכער", אני צריכה עזרה בלמחוק את זה ושזה יראה נורמלי.
אה, כן../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif לא סתם כתוב שם "נורא מכער", אני צריכה עזרה בלמחוק את זה ושזה יראה נורמלי.
S shmeksit New member 30/8/06 #88 נממ כעיקרון לא מוחקים דברים מבייסים כי זה הפרת זכויות יוצרים (אני חושבת ). אבל אם את עושה חולצה זה גם ככה מסתיר, אז למה למחוק?
נממ כעיקרון לא מוחקים דברים מבייסים כי זה הפרת זכויות יוצרים (אני חושבת ). אבל אם את עושה חולצה זה גם ככה מסתיר, אז למה למחוק?
מ מה יא New member 30/8/06 #103 אני לא חושבת../images/Emo96.gif כי אני יודעת שבנות פה עושות עריכות לבייסים... אולי אני טועה >< והאמת היא שבגלל זה עשיתי חולצה, ניסיתי להסתיר את זה.. אבל זה יצא מכוער ><
אני לא חושבת../images/Emo96.gif כי אני יודעת שבנות פה עושות עריכות לבייסים... אולי אני טועה >< והאמת היא שבגלל זה עשיתי חולצה, ניסיתי להסתיר את זה.. אבל זה יצא מכוער ><
X xbyhtz New member 30/8/06 #93 ../images/Emo203.gif חזרתי מרמת רחל זה ליד ירושלים... או אולי בתוך? דולי מלפני כמה שדחמי"ם לא קיבלתי עליה אף תגובה ואני באמת רוצה לשפר את העיוותים הקשים שבה... אה והבייס משוארי
../images/Emo203.gif חזרתי מרמת רחל זה ליד ירושלים... או אולי בתוך? דולי מלפני כמה שדחמי"ם לא קיבלתי עליה אף תגובה ואני באמת רוצה לשפר את העיוותים הקשים שבה... אה והבייס משוארי
R rotemi22 New member 30/8/06 #94 וואוווווווו ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif וואווווווווו! היא מדהימהההההה!!!!!! ממ.. אני לא הכי מבינה בתיקונים וכאלה, ואם את שואלת אותי- אין מה לתקן בה פשוט מדהימה :]]
וואוווווווו ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif וואווווווווו! היא מדהימהההההה!!!!!! ממ.. אני לא הכי מבינה בתיקונים וכאלה, ואם את שואלת אותי- אין מה לתקן בה פשוט מדהימה :]]
S shmeksit New member 30/8/06 #95 ../images/Emo99.gif אהבתי!! רק בחלק של הירך [?] הכפלים בכיוון ההפוך (כאילו הם במאוזן ויהיה יותר הגיוני אם הם יהיו במאונך) אם לא הבנת אני אעשה קובץ..
../images/Emo99.gif אהבתי!! רק בחלק של הירך [?] הכפלים בכיוון ההפוך (כאילו הם במאוזן ויהיה יותר הגיוני אם הם יהיו במאונך) אם לא הבנת אני אעשה קובץ..