שד"חםםםם

ינקיפנק

New member
בייס פוייזן בריי../images/Emo210.gif

יאי. ניסיתי הצללה חדשה, הצללה בכיוון האור, איך יצא?

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif

כ"כ יפה D: לדעתי יש יותר מידי קפלים באיזור של הבטן, אהבתי

רעיון מדהים../images/Emo29.gif

רק כמה דברים שהפריעו לי: השיער שלה, זה נראה כאילו היא חצי קרחת. בשרוול הקפלים באים ממקום לא נכון (אני מדברת על אלה לרוחב, הם צריכים לבוא קצת יותר למעלה.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ממש יפה

אהמ תעשי הצללות על מתחת לשער.. וזה נראה קצת כאילו יש לה מצח קצת יותר מדי גדול, אבל בעיקרון יש מצב שדבר כזה יקרה אז זה סתם אני והשטויות שלי :)

LaLaPoP

New member
שליייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo119.gif../images/Emo178.gif ../images/Emo9.gif

אממממ...שמתי אותה בפעם הקודמת...זאת הדולי מהדולי לצביעה... אבל לא ענו לי אז מקווה שעכשיו מישהו יגיב
מצטערת שיש את הפס הכחול הזה בעין אין לי כח להוריד אותו
טוב אז מקווה שתגיבו
מחן

Dandoka

New member
חמוד!

הייתי מציעה להוסיף הרבה צל מתחת לציצי, ולהצליל שיער ^^

M o o M o o

New member
../images/Emo13.gif

בעיקרון, אני ממליצה לך להחליף פלטות בחולצות לפלטות עם יותר הבדלי גוונים, כי אני לא ממש רואה הצללה, אבל אולי זה המסך שלי
, אז אני באמת לא יודעת.XP אני ממליצה לך להוסיף עוד נקודות אור בג'ינס
.

Wandering Star

New member
נהדרת../images/Emo13.gif

הייתי מוסיפה דברים בחלון, כי כרגע זה שטח דיי ריק. נר או פרחים מסביבו, אולי הצללה בתוכו... כמו כן הייתי מוסיפה ברק במסגרת, כדי להחיות אותה קצת. הדולי עצמה פשוט מקסימה

Dandoka

New member
סיימתי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif

בייס דיספירד אלמנט, עריכת פנים וצבע עור שלי. ממ, אני יודעת שאסור לפרסם יותר מדולי אחת בשדח"ם, אבל מכיוון שכבר את השתיים הקודמות פרסמתי, אז זאת בעצם אחת.. פשוט רציתי להראות את התוצאה הסופית לפני שאני שולחת לתחרות, מה אתן אומרות? אוו, ובצד הוספתי גרסה נוספת לדולי האמצעית. מה עדיף? בכל אופן אני צריכה להוסיף לה רצועה, אז עשיתי ביד. אני ממש לא אוהבת את זה, אבל שום מקום אחד לא הסתדר בצורה נורמלית. וווכדאי פרחים בנעליים שלה? או בלי?

LaLaPoP

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo119.gif

זה פשוט........................................ מ----ה----מ----ם

M o o M o o

New member
ממש מדהים. ../images/Emo2.gif

השמלה מדהימה כ"כ.
מאד אהבתי את הטרופיות שלה ^^.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif וואו ממש יפה

אהמ לדעתי כדאי עם פרחים אבל להקטין אותם קצת בכמה פיקסלים. ואם את לא אוהבת את הקטע שהסרט על היד אולי תעשי אותו כזה על הכתף כמו שיש למלכות יופי או משהו

Wandering Star

New member
נהדר!

הדולי בצד נראית הרבה יותר "גמורה". יצא לך פשוט מצויין, בהצלחה בתחרות!

למעלה