שד"חםםםם

Inbar789

New member
נית, את כישרון../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

כע, גמני קוראת סמויה..

PinkPanther1992

New member
הי :)

הייתי פה ממש מזמן.. לא עשיתי דוליז שנה בערך והתחשק לי לעשות אחת עכשיו P: לא יצא משהו..

Dandoka

New member
חמודה מאוד!

הוספתי לך קובץ- הירוק הבהיר זה להוסיף עוד גוון בהיר והאדום זה גוון יותר כהה אגב, בחולצה שימי לב להצללות. אמור להיות צל מתחת לציצי, לא שני קווי אור בכל אופן היא ממש יפה! מקווה לראות תיקון ^^

o0Invisible0o

New member
המ. כן..שדח"ם!../images/Emo13.gif

אהאעהה..לתחרות באתר של דנה. בייס של דנה..
ריק, לא מקורי בעליל..וצבעים מזוויעים. אז כל טיפ/תגובה/משו יתקבל בברכה. אפשר להגיב על הקובץ, בשביל להראות תיקונים, אבל לא להצליל לי מחדש.
תודה.

o0Invisible0o

New member
טוב.../images/Emo122.gif

שיניתי מלא דברים, צבע חולצה [לא רוצה לשנות הצללה..
כי אני לא מבינה מה לא נכון בה..] עשיתי ג'ינס במקום החצאית, שניהם נוראיים..אבל מה עדיף?
והוספתי ברק לגרביונים [באצבעות ועוד כלמיני מקומות] והוספתי גם הדפס, איך זה?
איך לתקן את הג'ינס? מה להוסיף ולשנות? באמת שכל תגובה תעזור.

DaRk ShinES

New member
חמודה מאוד../images/Emo99.gif

אבל כמו שאמרת נורא פשוטה. לגבי הדולי: אני מעדיפה את החצאית אם לא אז אני ממש ממליצה להקטין את הג'ינס, כי אמנם רצית לתת תחושה שהג'ינס זרוק וגדול אבל הוא גדול מדי
. החולצה מוצללת מעולה רק כדאי מאוד להוסיף עוד גוון לברק והקפל בצהוב רצוי להקטין אותו. לגבי הג'ינס צריך צד אחורי למה הוא רנאה מודבק כמה פקסלים לדוגמא באדום. לגבי הגרביון. הפלטה לדעתי לא טובה. רצוי מאוד פלטה חצי שקופה הוספתי לך כמה פלטות בצד. את הגרביון אבל מצלילים לפי הגוף או שאני מפגרת וזה מה שעשית

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

אוקיי..החלפתי לחצאית, הוספתי ברק בחולצה, שיניתי את הגרביון- לפלטה שלך והצללה לפי הרגליים. אה והקטנתי את הקפל הצהוב בחולצה אם הבנתי אותך נכון..
איך זה? רעיונות לאיך לייחד אותה?o0

היא ממש חמודה! ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

כדאי לדעתי להבהיר קצת את הגוון האחרון בפלטה של החצאית, כדי שההצללה תיהיה יותר בולטת. אה, ורעיון... אני חושבת שמגבעת שחורה תוכל להתאים לה. ^__^ בהצלחה בתחרות!

o0Invisible0o

New member
מגבעת? באמת?../images/Emo12.gifאני אנסה את זה!!

אה, טוב אני אבהיר גם בחצאית.
קשה לי כל הזמן להבהיר גוון אחרון, תמיד הורס לי את ההצללה איכשהו.o0 תודה על התגובה!!

roni727

New member
אומ..

טוב היית אומרת לי שאת לא רוצה תגובות בונות על החולצה לא הייתי טורחת להכין את התגובה..=] חבל שגם בחרת להתעלם מאיך שהצעתי לך לשפר את החצאית.. טוב החלטה שלך =]

o0Invisible0o

New member
זה לא זה..זה פשוט שלא הסברת לי

בכלל איך לתקן..ומבחינתי לא באמת הסברת לי מה לתקן..הראית לי איך את היית מצלילה את זה פשוט קצת יותר בסגנון שלך..
לא ראיתי שממש שמת דגש על טעויות! ואממ..מאיפה הבנת שאני לא רוצה תגובות בונות על החולצה? סיוון הגיבה לי והסבירה לי ותיקנתי בהתאם..
ושוב, החצאית..גם לא הבנתי מה שינית..מיקמת את האור קצת יותר גבוה בקפל? לאיודעת..לי זה נראה ממש דומה..
מצטערת אם נפגעת או משו..פשוט לא הבנתי מה ניסיתי להסביר..

Dandoka

New member
סיימתי../images/Emo122.gif

נכון שהנעליים מוזרות? טוב נאמס לי ממנה כבר, פיכסה. הלכתי להגיב לכלכן ! XD

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאומג../images/Emo99.gif

מדהים, באמת^^ רק במחשוף בשמלה, זה הפטמות שלה מציצות שם? כי אם כן, נראה לי שכדאי להסתיר אותן, וגם זה לא ממש מקום נכון לפטמות
אבל אם זה לא אני סתם תיפשה. כמו תמיד:X

../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

חוץ מזה שהשמלה נגמרת הפוך( בקצוות שלה היא למטה וזה אמור לעלות למעלה- אם הבנת אותי
) ושלא נירא לי שאמורים לראות את העקבים של הנעלים לפי התנוחה של הבייס הזה הדולי פשוט מהממת

למעלה