שד"חםםםם

shmeksit

New member
איזה צבעונית O:

מדהים
בנעל שמאל (לא זאתי שעל הצד >>) היא כזו עקומה וזה מוזר
בסוף הצמות תוסיפי עוד קצת שיער כי זה ניראה כאילו הצמות חתוכות כאלה
אני לא יודעת להסביר את עצמי >> אם לא הבנת אני אדגים לך בקובץ ^^

lady blak

New member
וויוקיז פלייס

=] לדמב"ו,לא יצא יפה...|נגעל|
תגובות
,|בבקשה
*אנירוצהלפתוחשין:p* אגב,אופיר,פלטות מעולות

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifדולי חמודה../images/Emo99.gif

חולצה !
בקשר לכפלים - *תדקקי אותם קצת ואת יכולה גם את חלקם להאריך ואפילו שהם יהיו באלכסון כזה [ לא כולם :)] @@ במיוחד ת'כפלים ש"מוקפים" באדום . :) *מה שמוקף בירוק בחולצה די מפריע מספיק שיש קו חזה.:) . שיער
בקשר לנעלים קצת להוות .! והחצאית בסדר .. :)

lady blak

New member
../images/Emo51.gif..,אבל....

מה עשית לה בשיער?? אני אוהבת אותו ככה ניסיתי לצייר פחות או יותר ת'שיער שלי
.... השאר..,אני אשנה^^

shmeksit

New member
חמודה ^^

יש כמה דברים שלא הצללת, כמו למשל, את הקשת ואת החגורה הזו (שעל החצאית). הצללות על? לא ממש הבנתי מה עשית בשיער, הוא מבולגן מידי וציבעוני.. אממ זיהו ^^

lady blak

New member
../images/Emo51.gif

שחכתי להצליל ת'שאר
....... אני אסביר לך מה קורה בשיער שלה^^....,יש לה שיער בלונד ויש לה פסים אדומים:p וזהו. הצללות על אני אעשה שאגמור אותה לגמריי^^ בקרוב גמאני עושה פסים אדומים וזה יראה מוזר כי יש לי גמפסים בלונדיניים דבש כאלוXDD

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif יפע ../images/Emo99.gif

ישלה שיער אימו
גמלי יהיה בקרוב שיער אימו בדיוק כמו שלה
אהבתי את החולצה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

ממש אוהבת את ההצללה של החולצה!!
החצאית גם מקסימה. לא מתה על הפס הורוד בחולצה..ואין לי מושג מה הולך בשיער.o0 והנעליים חמודות..אולי תעבי את הרצועות?

lady blak

New member
../images/Emo51.gif:)

נאי אתקן...,ראי תגובה בקשר לשיער בתגובה ליובל

Dandoka

New member
אי קנדי!

אוף, החלטתי מעכשיו שאני אתחיל יותר לעשות דוליז עם שמלות במטרה להשתפר, אני גרועה בזה! אאך.=[ *איפור שלי ושינוי שפתיים שלי* אני אוהבת את החלק העליון של השמלה ואת השיער!, לא גמורהה.. אני אוסיף עוד תיק נראה לי ונעליים כמובן ^^ מה אתן חושבות ? 0_0 אני הולכת לחברה עכשיו, מבטיחה שמחר אגיב לכולן!

lady blak

New member
../images/Emo99.gifררררררררר..........

היית מתה להיות גרועה בשמלות..,את צריכה לראות ת'דוליז שלי עם שמלות את תמותי......[מגועל כמובן
]

shmeksit

New member
אוו וואו! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תורידי קווי מתאר בשימלה. השיער והשימלה! פאק! הצללות על וזה מושלם

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif 0.0 יפהפייה

תורידי קווי מתאר!!!!!!!! ההצללה גאונית

TheWingedPig

New member
בייס מ - APITCHOU

יש לי אובססיה לאופנות עתיקות... אני יודעת שהשמלה דורשת יותר איתורים וקישוטים, אבל אני עצלנית, וזה גם דולי ישנה שאין לי כ"כ איך לתקן....(כי אני עובדת בפוטושופ, וכבר הפכתי את הקובץ הזה לתמונה, יחד עם כל השכבות שלו)

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נממ את חדשה? ממש יפה כשאני רואה אותה ממש חם לי
מאוד מיוחדת, אהבתי ^^

Miss Naama

New member
../images/Emo99.gif רואים את ההשקעה

החלק העליון פשוט נפלא, ממש אהבתי את הבגד העליון הזה שמתלבש על השמלה D: הוא מוצלל ומעוצב נהדר. גם השיער שלה מצוין והתכשיט על המצח, אני פשוט אוהבת תכשיטי מצחכאלה3> רק עם החצאית הייתה לי קצת בעיה - בחלק הבורדו - הקפלים הקדמיים האלה, שכולם קעורים וזה, אני חושבת שיש יותר מדי ושהם יותר מדי דומים/זהים ונו ;;. אני חושבת שבחלק העליון של החצאית צריכים להיות פחות קפלים או משהו כזה. ובחלק הוורוד/סגלגל הזה - הוא מוצלל טוב, אבל נראה כאילו אין לו צד אחורי והוא מודבק על הדולי. המ, כן, זהו 3> דולי יפה ממש [:

TheWingedPig

New member
מממ...

כעקרון, החצאית אמורה להיות במן גזרת וילון כזאת (כמו וילונות המסך הכבדים שיש בתיאטרון), עם כיווצים בצדדים, ש"אוספים" את הבד אליהם, ומעלים אותו בצדדים, אז אמורים להיות הרבה קפלים נופלים כאלה (אולי הייתי צריכה להתחיל אותם יותר נמוך)... ובקשר לחוסר צד אחורי של ה-,מה שנקרא, underdress, הוא לא חסר, אבל זה שלא רואים את כולו, לא אומר שהוא חייב להיות בולט...אם הצד האחורי יותר קצר מהצד הקדמי, לא ייראו אותו בכלל. ציירתי קצת את החלק האחורי מתחת לחלק הימיני התחתון של הבד הסגול בהיר(ימין תחתון של המסך), ציירתי בגוון כהה יותר, אולי הייתה צריכה להכהות יותר....אני תמיד מתחשבת בתלת מימד... ותודה רבה על התגובה :)

הו וול

אני באמת חושבת שהבד הנפול ("וילון") צריך להתחיל נמוך יותר, כי אין לו ממש לאן ליפול אלא אחרי האגן (שהוא בולט יותר מהמשך הרגליים). בקשר למידת ה"נפילוּת" שלו, אני חושבת שככל שהוא ממשיך כך גודל כל קפל צריך להיות ארוך יותר. אחרי הכל, זה לא כמו הווילון בתיאטרון אלא בגד שמתחשב בצורת הגוף. בנוסף, את הכיווצים אני חושבת שצריך לעשות יותר בצורת משולש (אלא אם הידיים תופסות אותן ואז זה לא ממש ברור בגלל צורת היד). עוד בקשר לבד שבאמצע - החלק התחתון של כל קפל שנופל צריך להיות מואר יותר, הוא אינו חוזר פנימה ואין שום דבר שמצל עליו. הבד שנופל בשני הצדדים עשוי בצורה מעולה. החלק התחתון של השמלה נחמד מאוד. הפריע לי קצת חוסר הסימטריה, שצד אחד נמוך בהרבה מהשני. עוד הפריע לי, הבד הנופל לא נמצא צמוד לחלק התחתון של השמלה, אלא יש שם רווח ולכן צריך להיות שם צל. עכשיו, על החלק הבולט יותר (המואר של החלק התחתון) יש הצללה מרובה למרות שהמרווח שם קטן ולכן לא צריך להיות שם צל רב, ועל החלק שנמצא שקוע יותר אין הרבה צל וזה מפריע בעין מעט. הנעליים לא נראות לי ממש נחוצות, אבל זה כמובן לבחירתך. דולי ממש יפה.

למעלה