שדרת הדגים

ben 911

New member
שדרת הדגים

אחרי הפרות של מנהטן, הפינגווינים של תל אביב, סוסי הים של רעננה, הינשופים של חולון והאריות של ירושלים.. בחרה קיסריה בדגים.
מיזם פיסול סביבתי וקהילתי שהשתתפו בו כ-500 תושבי קיסריה והסביבה הסתיים והוחלט להציב את ה"דגים" בסך לראווה..(שדרות רוטשילד). הדגים בנויים פיברגלס 2 מ' אורך. 1.5 מ' גובה. 0.6 מ' רוחב. התושבים התחלקו לקבוצות והתבקשו לעצב דג בהתאם לרוח הקבוצה או לרעיון שעומד מאחוריה, כל זאת בסיוע 51 אמנים תושבי קיסריה שפיקחו על העשייה בהתנדבות. לזה קראו דג גולף
אולי בהשראת מגרשי הגולף בקיסריה או אולי שוחה בזרם הגולף.

ben 911

New member
צעצוע של דג..../images/Emo26.gif

בהשראת "צעצוע של סיפור"

ben 911

New member
כך זה נראה מקרוב. ../images/Emo26.gif

לקחו צעצועים שנס ליחם ובעזרתם ציעצעו את הדג מחדש.

ben 911

New member
משחקים יחד.../images/Emo26.gif

פסיפס זה קסריה... מצטער על הרזולוציה הגדולה מאד של התמונות אישית, מאד אוהבותן כך כי כך אפשר "לטייל בתוך התמונה" כאן ניסיתי להקטין ...

ben 911

New member
קליאו, מה ז'תומרת "יפה מאד שאתה גם מטייל"?

בטח חשבת שאני רק עובד, מכבס, תולה, מבשל, מנקה. ואחרי הספונג'ה.. מתיישב ליד המחשב.
אז דעי לך.. לא רק שאני מטייל. אני גם מטלטל. מבלבל. מחלחל. נא לא לזלזל.

ben 911

New member
תוך זמן קצר נמאסו עלי כל ה...

דגים והתחלתי לפזול לעבר הדג..ד..ים אישה לא כל כך צעירה תוך כדי ג'וגינג נמרץ... נדלקתי על הסנפיר האחורי שלה..

ben 911

New member
אחרונה חביבה...

דג ללא תחת..(גפילטע מאפיש)
עם כל הכבוד...איך אפשר להסתובב כך? זה פשוט בלתי נסלח.

תצוגת דגים יפה

והדג צעצוע...מיוחד מאוד.אהבתי את ניצול החומרים של היוצר.

גם הם יוצאים למכירה פומבית?

בפארק הלאומי הולכים על כורסאות וזה יהיה בחול המועד של סוכות

maxima

New member
ואוו...איך לא ידעתי על הדגים...

ארוץ בשבוע הבא לראותם ובקרוב יהיו כדורי בארץ גם בשדרות רוטשילד כל אחד צבוע ומקושט בידי אומן אחר כיד הדמיון הטובה עליו אל כאן עדיין לא נצבעו.

פנו לאנשיחם לעצב כסאות

ריכז את הפרויקט משה נצר הכסאות המעוצבים יוצגו בפארק הלאומי ברמת גן ואחרי התערוכה ימכרו במכירה פומבית והכספים הם לטובת ילדים בסיכון

למעלה