שדרוג תל"ם

Fingertip

New member
שדרוג תל"ם

מי שלא שם לב, היום שדרגו את תל"ם. הנה כמה קטעים נבחרים מתוך "חדש באופוס" שהתפרסם עקב כך: חדשים האחרונים נכתבה, והיום שולבה במערכת - תשתית להצגת פורומים בשפות שונות, ועם זה כמובן גם כתיבה בפורומים בשפות שונות. על גבי תשתית זו הוכן בשלב זה תרגום של ממשק הפורום לרוסית. פורומים ברוסית ייכנסו בקרוב לשימוש בקורסים ברוסית. השינוי אינו מתבטא בפורומים הקיימים בעברית. sneak preview : הגרסה הבאה של אופוס מתוכננת לצאת כחודש אחרי תחילת סמסטר 2008א. החידוש העיקרי בה יהיה מנוע חיפוש לתכנים באתרי הקורסים. אהד.

SaGreen

New member
אתם יכולים להתעודד

אני עוד לא קרוב לסיום התואר ועדין הידיעה הזאת לא הקפיצה אותי מהכיסא בשביל לרקוד ולצהול...

yuvalmadar

New member
חיפוש!

המערכת הייתה נכה להפליא בלי מנוע חיפוש כל השנים האלה. זה היה פשוט מגוחך, צריך לעבור על הכל כדי למצוא הודעה מאמצע השנה.

SaGreen

New member
דווקא היתה לי שיטה לא רעה

הייתי בוחר לראות את ההודעות פתוחות ואז עושה חיפוש עם האספלורר.

Fingertip

New member
כמעט ולא יוצא לי להשתמש בזה...

בעיקר כי רוב ההודעות הן בד"כ שלי
. חבל האמת
. אהד.

Fingertip

New member
לא...

האמת היא שהיום הם הגיעו מבית הדפוס, אבל דיברתי עם מרכז ההפצה והם אמרו שהם רק מתחילים עכשיו להפיץ את חומרי הלימוד וששלי עוד לא הופק
. נראה, אולי אצליח בכל זאת להקדים את זה... אהד.

xer

New member
מאז שהתחלתי באו"פ אני מפציר בהם שיוסיפו חיפוש

מאז 2006 א',בכל סקר הוראה שהם שולחים לי לגבי כל קורס,אז תמיד בקטע שכתוב "אם אני רוצה להוסיף משהו?" אז אני תמיד כותב שם שיוסיפו את אופציית החיפוש בתוך קבוצות דיון. אולי הם סוף סוף שמעו לי.

idansof

New member
לי יש עוד שני סמסטרים../images/Emo13.gif

אני לפעמים בעצמי לא מאמין בזה

vinney

Well-known member
תתחיל עוד אחד../images/Emo13.gif

(בדיוק קיבלתי הודעה שעברתי את המבחן שאיחרתי אליו בהיסטריה ולא ידעתי כלום תוך כדי, אפילו בציון די סביר)

yuvalmadar

New member
אני לא יודע במה

למדתי את רוב מה שרציתי ללמוד במתמטיקה ומדעי המחשב (ומה שחסר לא יספיק כדי להשלים לתואר), אז השלב הבא הוא תואר שני במתמטיקה או מדמ"ח או תואר ראשון בפיזיקה (שהאו"פ לא מציעה) שגם מעניין אותי. בינתיים קניתי לעצמי כמה ספרי לימוד לשנה הראשונה בצבא, עד שאחליט מה לעשות בהמשך הלימודים שלי, ולראות איך זה יסתדר עם השירות הצבאי.

vinney

Well-known member
תעשה תואר שני, למה לא?

עד סוף הצבא כבר תסיים עם התיזה, ובזמן שכל השכבה שלך תעשה תואר ראשון, תתרגל אותם בדרך לדוקטורט
יאללה, לך על זה

תמיר1991

New member
תזה בזמן צבא? מפגשים עם המנחה לא בעייתיים

משהו, שלא לדבר על הכתיבה עצמה?

Fingertip

New member
אפשר גם ללמוד את כל הקורסים בזמן הצבא...

... את התזה להשאיר לסוף. אבל נראה לי שעד שהוא יגיע לשלב שבו הוא נפגש עם המנחה בקשר לתזה, יהיה לו מספיק פז"מ לבקש קצת חופש פעם בחודש להפגש עם המנחה... אהד.

yuvalmadar

New member
אנסה ../images/Emo13.gif

במקרה הכי גרוע, אתחיל ללמוד קורסים לתואר השני האחר.

yuvalmadar

New member
../images/Emo207.gifאיך בוחרים אוניברסיטה לתואר שני?

שמעתי למשל שהתנאים נחמדים מאד במכון ויצמן, אבל שבגלל הסגל המצומצם שלו, לא כל סטודנט יכול למצוא מנחה מתאים לתזה. בתור סטודנט בסוף תואר ראשון, אני בקושי יודע מה זה תזה, ובוודאי שלא בחרתי לה נושא עדיין. אז, איך אני יכול לדעת האם אוניברסיטה מסוימת מתאימה לי או לא? (ואילו שיקולים נוספים כדאי לשקול?)

Fingertip

New member
שיקולים...

למרות שעוד לא בטוח אילו נושאים תבחר, אתה יודע פחות או יותר מה מעניין יותר ופחות. אתה יכול לחפש במה מתעסקים, להסתכל על מחקרים עדכניים שנעשו, לדבר עם סטודנטים שלומדים שם, לבוא לימים פתוחים וכד'. אהד.

למעלה