שדי[י]ם ונשיות..

vered israeli

New member
שדי[י]ם ונשיות..

היי, חדשה פה
תיארתי לעצמי שאמצא פה עוד שותפות לנסיבות שלי..(אם אפשר להגדיר את זה ככה).. אני בשנות העשרים המאוחרות של חיי, נראית טוב (לפחות אלה הפידבקים), אני מלאונת או מלאה מינוס
(הכל יחסי..הייתי מורידה איזה 2-3 ק"ג מעצבנים).. הבעיה היא החזה שלי.דבר שקצת קשה לשתף בפורום האופנה הרגילה..כלומר, לא יודעת אם זו בעיה במובן הבנאלי שלה אבל עצם העובדה שזה מעסיק אותי אומר שכנראה יש פה משהו. טופ..הוא גדול. זאת אומרת, לא גדול אלא ממש ממש גדול..וזו הבעיה, אני חושבת שהוא גדול מדי.[מידה 80E]. ואם לא די בזה, בפעם האחרונה שקניתי חזיה פתאום אמרה לי הזבנית שכנראה גדלתי בקאפ.אז כנראה שאני עכשיו איזה F או משו-משו
כזה..
בגלל הגודל קשה לי לרוץ בחופשיות בחדר כושר, החזיה מטריפה אותי, (גם המחירים האלה מעצבנים!!!!!!!!!!!
), ללכת עם גופיות זה בעייתי מאד!!,הכתפים שלי נאנקות ובכלל העומס על הגב לא הכי נעים בעולם, שלא לדבר על הבוטות של המבטים לפעמים מכל אחד/ת חצוף בסביבה..בקיצור-אני הולכת עם שני שדים ולא שדיים. אז חשבתי אולי לעשות הקטנה אבל אני מפחדת נורא.. כבר למדתי להתרגל אל שני הgiants האלה.. אבל עדיין..זה משנה בך משהו, תפיסת עולם..הסתכלות על דברים..החל מהרגע שבו את קמה להתלבש בבוקר ותוהה מה תלבשי ומה תהינה ההשלכות ללבושך. מה לעשות? כל תגובה תתקבל בברכה, מן הסתם, אבל אני חושבת שדווקא כאלה ש"נהנות" מאותה ה"בעיה" כשלי, כאילו שהן גם לא שמנות, אלא באמת מלאות "בקטנה"
יכולות להזדהות יותר ולכן אשמח יותר לתגובתן.

לכי על זה

בזמנו היתה מישהי שעשתה את הניתוח כבר לא זוכרת מי היא שמה תמונות ותארה את השתלךשלות הדברים בסיומו של דבר כתבה שהיא אדם חדש שלא סובל מכאבי גב והרבה יותר קל בהצלחה

המונשרי

New member
ריקי לייק עברה את הניתוח הזה

סיפרה שההתאוששות ממנו מאד כואבת אבל שווה היה לעבור אותו. פיתרונות פחות כואבים : דיאטה כשמרזים בכל הגוף אז מרזים גם "שם". חזיית מינימיזר - מתוכננת להקטין חזה גדול. מה שלא תבחרי חשוב להתייעץ עם רופא פלסטיקאי. שיהיה בהצלחה.

vered israeli

New member
ניתוח מפחיד..

ולמעשה זה מחוץ לתחום מבחינתי. לא רוצה התערבויות כירורגיות.. משלימה עם הכובד שלו..

החורזת**

New member
אני מכירה מישהי שבניתוח פגעו לה

באסתטיקה של המראה החדש - צלקת מכוערת שהיא מאוד מתביישת בה. נכון שזה סיבוך לא צפוי, אבל בכל ניתוח יש סיכון. חוץ מזה למיטב ידיעתי אי אפשר להניק לאחר ניתוח כזה. אז לשיקולך.

גם אני מכירה משהיא שעברה

ניתוח כזה,היא כל כך סבלה מכאבים ודלקות ממש כמעט שנה שהיתה על משכחי כאבים ועד היום היא עדיין סובלת.מכל נגיעה קטנה היא קופצת...אני חושבת שניתוח לא כדאי,פשוט תתיחסי לזה כיתרון שלך..אלה ישי להם חזה קטן היו מתות להתחלף...

גם אני מכירה מישהי שעברה את זה

וזה הרים לה את הבטחון העצמי בצורה כזו שכל החיים השתנו לה. בכל ניתוח יש סיכון, נכון. אבל רק שתדעו שבניתוחי הקטנת חזה הסיכונים נמוכים יחסית לניתוחים אחרים. מה שכן - חשוב מאוד לבחור מנתח מקצועי ומיומן ולא את אלה שעושים הכל הכי בזול. חשוב לבחון שיש לו נסיון גם עם מימדי חזה "חריגים" (כך הוגדרה המישהי שאני מכירה). לא צריך ישר לפסול. תאמינו לי שזה הרבה פחות מסוכן מניתוח קיצור קיבה שכל כך הרבה נשים קופצות עליו.

naamon

New member
טיפול בצלקות

הי חורזת! שמעתי לאחרונה על מקעקעת רפואית, לא מתעסקת בקעקועים סטנדרטיים אלא בטשטוש צלקות מפגיעות וניתוחים ואף שחזור פטמות ועטרות. הכל בצבעי גוף כמובן. אם תרצי אוכל לנסות להשיג את הטלפון עבור מכרתך.

DREAM111

New member
אני בעד כל מה שייתן לך להרגיש הכי

שלמה עם עצמך. אישית כשירדתי את ה-40 קילו גם אני חשבתי על הקטנה. מאוד סבלתי מהשדיים שהיו מאוד כבדים והרגו לי את הגב. לצערי עליתי את כל משקלי והיום קצת מרגישה טוב עם זה שלא "הספקתי" לעשות הקטנה כי אני חושבת שזה היה לא פרופרציונלי למידותי. אני מודה שמאוד חששתי מההשלכות אבל שוב אם זה ישפר ויטיב את איכות חייך כדאי לבדוק טוב טוב את כל ההשלכות מכל הבחינות העולות בדעתך וללכת על מה שייתן לך להיות שלמה עם עצמך. המון בהצלחה.

ruth0561

New member
ולפעמים הוא קטן אחרי לידות !

יש לי חברת ילדות שהיתה רזה רזה אבל היה לה חזה ענק מי שהוא בעלה כבר 20 שנה היה חבר שלה עוד בתיכון, ואם מישהו העיז להגיד מילה- הוא החטיף לו מכות רצח. היה בינהם הסכם שאחרי הלידה הראשונה היא תעשה הקטנה. את הבן הבכור היא הניקה- ואופס החזה קטן לה, אנחנו היינו בשוק הסטרי. אחרי הלידה השלישית היא כבר לבשה B85 היתה בדיחה בחברה- שהבנים של ד נולדו עם קישורים פלסטיים. אני מבינה שקשה לך, אבל אולי כדאי להתאפק ? זה כמו שאני אורמרת על תפירה- בד שנגזר אי אפשר להדביק- ככה, הקטנה אם היא לא תהיה מושלמת- עוגמת הנפש תהיה נוראית

לכי על זה!!!!!!!!!!!!!

הייתי שם. יודעת על מה את מדברת, מה את סוחבת... (אני חושבת...
) לפני שנה וחצי, הפקדתי את החזה שלי בידיו האמונות של ד"ר ברגר היקר. אחרי 4 שעות בחדר ניתוח התעוררתי בת-אדמת חדשה! אני, שפחדתי יותר מכל מהכאבים שיהיו אחרי הניתוח, יכולה לאמר בפה מלא שזה בכלל לא היה נורא כמו שחשבתי. לא משו שאופטלגין לא פתר. היה שווה כל שקל, כל חשש וכל כאב! אי-אפשר לתאר את ההרגשה הזאת שפתאום לא צריך לסחוב על הגב 95E ואת ההרגשה הקסומה שנורא כיף לקנות חזיות במידה 85C. פעם, כשהחזה שלי התחיל בגב ונגמר בברכיים, שנאתי את זה ובעקבות זה, גם לא אהבתי את עצמי. היום כשהכל מתחיל ונגמר איפה שצריך (לדעתי לפחות...)- ההרגשה היא באמת בלתי נימנת לתיאור! את יכולה לשאול פה כמה בנות שמכירות את יופי של אז ויופי של עכשיו. אולי הן תוכלנה להעיד על השינוי
אני ממליצה! בחום! ואם תרצי עוד פרטים, את מוזמנת לפנות אלי במסרים! מקווה שעזרתי ולו במעט,
יופי.

אני אומרת כזה דבר:

אדם צריך לעשות מה שרק טוב לו! אם את חושבת שהקטנת חזה תעשה לך את החיים ורודים יותר וכייפים יותר, חברתיים יותר, קלים יותר, נוחים יותר וטובים יותר... לכי על זה
ואם לא....ואת חושבת שהתרגלת...וטוב לך...אז אל תעשי! עצם העובדה שאת חושבת על זה אומרת שזה מטריד אותך..לכי להתייעץ עם רופא...שמעי על הניתוח...תבדקי את העובדות בשטח ורק אז תחליטי. אני בעד כל דבר שמפריע לנו בחיים...לנסות ולשנות ולשפר.
בכל מה שתחליטי.

newKiticat

New member
אני הייתי עושה את הניתוח

ולו רק בגלל בעיות הגב שעלולות להתעורר. פחות עקרוני עניין האופנה. כל אחת מסתגלת לצורתה ויתרונותיה- וגם חזה גדול לצורך העניין משמש אתגר קטן....

למעלה