vered israeli
New member
שדי[י]ם ונשיות..
היי, חדשה פה
תיארתי לעצמי שאמצא פה עוד שותפות לנסיבות שלי..(אם אפשר להגדיר את זה ככה).. אני בשנות העשרים המאוחרות של חיי, נראית טוב (לפחות אלה הפידבקים), אני מלאונת או מלאה מינוס
(הכל יחסי..הייתי מורידה איזה 2-3 ק"ג מעצבנים).. הבעיה היא החזה שלי.דבר שקצת קשה לשתף בפורום האופנה הרגילה..כלומר, לא יודעת אם זו בעיה במובן הבנאלי שלה אבל עצם העובדה שזה מעסיק אותי אומר שכנראה יש פה משהו. טופ..הוא גדול. זאת אומרת, לא גדול אלא ממש ממש גדול..וזו הבעיה, אני חושבת שהוא גדול מדי.[מידה 80E]. ואם לא די בזה, בפעם האחרונה שקניתי חזיה פתאום אמרה לי הזבנית שכנראה גדלתי בקאפ.אז כנראה שאני עכשיו איזה F או משו-משו
כזה..
בגלל הגודל קשה לי לרוץ בחופשיות בחדר כושר, החזיה מטריפה אותי, (גם המחירים האלה מעצבנים!!!!!!!!!!!
), ללכת עם גופיות זה בעייתי מאד!!,הכתפים שלי נאנקות ובכלל העומס על הגב לא הכי נעים בעולם, שלא לדבר על הבוטות של המבטים לפעמים מכל אחד/ת חצוף בסביבה..בקיצור-אני הולכת עם שני שדים ולא שדיים. אז חשבתי אולי לעשות הקטנה אבל אני מפחדת נורא.. כבר למדתי להתרגל אל שני הgiants האלה.. אבל עדיין..זה משנה בך משהו, תפיסת עולם..הסתכלות על דברים..החל מהרגע שבו את קמה להתלבש בבוקר ותוהה מה תלבשי ומה תהינה ההשלכות ללבושך. מה לעשות? כל תגובה תתקבל בברכה, מן הסתם, אבל אני חושבת שדווקא כאלה ש"נהנות" מאותה ה"בעיה" כשלי, כאילו שהן גם לא שמנות, אלא באמת מלאות "בקטנה"
יכולות להזדהות יותר ולכן אשמח יותר לתגובתן.
היי, חדשה פה