שדים בבאפי

שדים בבאפי

לא רעי העונה, אלא השדים השונים שליוו אותנו, בעיקר לאורך העונות היותר ראשונות, איך לדעתכם הם תרמו לבאפי-הסדרה, ולבאפי -הדמות? ואל.

sour spirit

New member
נתחיל עם מר כיעור../images/Emo121.gif

קודם-כל: השופט היה אויב די דפוק, כאילו תוך יריה אחת, פוף, הוא מת? למרות, שאני בטוח שאם באפי הייתה חיה במאה שונה (לפני המאה הזה), היא הייתה די שוכבת מתה כרגע, בלי לקום ולחיות שוב... (עונה 1) אבל היה לה יתרון על פניו. בקשר להשפעה: אני, אישית, חושב שבעצם בואו של השופט ומותו באפי למדה או לפחות בהינה שאנג´לוס הוא באמת רע וזה גרם לה להבין שהיא צריכה להרוג אותו, מה שגרם לה ונתן לה את האומץ לו היא הייתה זקוקה כדי להילחם נגד אנג´לוס באותו הפרק...זו הייתה התרומה שלו, לפחות לדעתי

ANGEL N

New member
ממש לא נכון!!

הפרק שעליו את מדברת הוא הפרק הראשון של אנג´לוס. למרות שבאפי ראתה כבר אז עד כמה אנג´לוס שונה מאנג´ל ושמדובר ב"אנשים" שונים לגמרי, בפרק הזה היא לא חשבה אפילו לרגע להרוג את אנג´לוס. הפרק שבו באפי התכנע והבינה שאסור לה להתחשב יותר באנג´ל ולקטול את אנג´לוס היה בפרק שבו אנג´לוס הרג את ג´ני קלנדר (אם אני לא טועה בפרק "תשוקה") בפרק הזה גם באפי וגם אני הבנו שאנג´לוס הוא באמת עבר את כל הגבולות ושאין מנוס מלהרוג אותו !!

בוודאי..

שמתי את התמונה של השופט סתם, לא התכוונתי אליו ספציפית, soul boy. ואל.

sour spirit

New member
כן, אבל אני רציתי לכתוב עליו...

היה לי על מה לכתוב, אז כתבתי. חוצמזה, השופט הוא די כחול - וזה הולך טוב עם החיים כיום........ ^____________________^

Lady of Buffdom

New member
מהכותרת "שדים בבאפי"

חשבתי שזה מוגבל לשדים בלבד... טוב, אז לדעתי אית´ן ריין הוא בין ה-Little bads הכי מוצלח, אם לא המוצלה ביותר. להזכירכם, הפרקים שבהם הוא הופיע הם:
Halloween
The dark age
Band candy
A new man אולי הוא לא תרם לבאפי הדמות, אבל הוא בהחלט תרם לבאפי הסדרה - בעיקר מבחינת ג´יילס. בזכותו הכרנו את ג´יילס הרבה יותר - הוא לא רק צופה בריטי וספרן (לשעבר). הדמות שלו הרבה יותר מפותחת מזה - יש לו גם צד אפל. בעבר הוא כונה "ריפר" והיה שייך לחבורה שנהגה לעשות כישופים וכללה את אית´ן. הוא מייצג את העבר של ג´יילס ומזכיר לו את זה בכל ביקור (מעניין אם הוא עוד יחזור?).

Lady of Buffdom

New member
Grrrrr Arrrrgggg ../images/Emo46.gif

מוצלח = מוצלחים המוצלה = המוצלח משום מה קראתי שוב רק את החלק השני של ההודעה

sour spirit

New member
very nice

ולפי דעתי, אתם סתם מגזימים עם השנאה כלפיו...טוב, במחשבה שניה, לא ממש... Cordelia: (comes up behind them) Hey, I´m really sorry you guys got bumped back to alternate. (reconsiders) Hold it, wait... No I´m not!

14מתן

New member
ואיך אפשר בלי ../images/Emo58.gif 7X03

השד הרעב שזלל לי את וילו טעים לך ?

../images/Emo58.gif 7x03

Gnaaarrll! שד נהדר! ולו היה בהחלט חלק בעלילה they were here, here they were and there they went gone, all gone what a pretty song ואלץ

smgfan

New member
../images/Emo58.gif7x03

השד הזה ממש, אבל ממש הפחיד אותי!!!! באמת!!!! בייחוד בקטע של ההתחלה שהוא טרף את האיש הזה שריסס על הקיר... איך שהוא עבר מאחוריו במהירות ואז נקש כזה בציפורניים שלו.....
זה מביא לי צמרמורת.....

../images/Emo58.gif 7 כללי

בדיוק, האימה חוזרת בגדול בעונה הזאת.. והיא היתה חסרה קצת. ואל.

זפויילר 7X03

כמה פחדתי.. נראה לי שהוא ואנשי האש הכי הפחידו אותי יותר מכולם...... ובאמת נראה העונה הולכת להפציץ:)

IDOffryn

New member
רוצה לשמוע משהו מצחיק!

הוא (השחקן) היה גם אחד מאנשי הג´נטלמן וגם
7x09 הוא גם הערפד שיצא מהתא הוא בסוף 709 עם השם המוזר..

למעלה