שדים בבאפי

לינק

New member
ותמונה שלו ../images/Emo58.gif 7X12

מה שהוא עשה להן ניסיתי להבהיר קצת את התמונה. מקווה שהצלחתי

אף אחד לא אוהב את דויל?

את יודעת כמה בכיתי שהוא מת? אני אהבתי אותו כ"כ כ"כ כ"כ אין לך מושג כמה. אפילו הניק שלי באייסיקיו זה DoyleiT וכשגלן קווין מת עשיתי במירק שכל מה שאני אגיד, יהיה רשום לפני זה I Love You Glenn ובמשך תקופה ארוכה הניק שלי היה גם DoyleiT. קיצר - הוא השד האהוב עלי.

שד שלי-

אוקי זה ערפד- הכי חביב נראה לי שהוא אנג´לוס:) וברצינות- הכי אהבתי את בלשאצר שהוא כופי של האקס שלי וכמובן שאת מסטאר רוז (הכי הכי שיש!!!) אבל גם מאוד אהבתי את האחים הטקסנים האלה הערפדים מביצים רעות שהיו מצחיקים *מ-כוערת*

ד י י ז י

New member
האחים גוראץ´?

כן גם אהבתי אותם. שמחתי כשלייל חזר ב- homecoming. אוי אגב, אהבתי מאוד את מיסטר טריק! והשד הצהוב שהיה בhomecoming Trick: ...and whatever the hell you are, my brother. You got them spiny-looking head things. I ain´t never seen that before. Kulak: I am Kulak, of the Miquot Clan. Trick: Isn´t that nice. ודרוסילה - דיברתי שאף אחד לא אוהבת את וויסלר מסיבה מסוימת, לא ידועה לי. אולי זה ההתרברבות, אולי זה ההתנשאות, אולי זה הבגדים המזעזעים או הבדיחות הלא מצחיקות אבל אני אוהבת אותו.

Lady of Buffdom

New member
אני חושבת שאתם כבר יודעים

מי השד האהוב עליי.
(לא כולל ערפדים) רמז: הוא לא משתתף בבאפי.

Lady of Buffdom

New member
../images/Emo58.gif 6

ג´ונתן והטריו נחשבים Little bads או Big bads? כי אהבתי אותם, הם כאלה דפוקים ומצחיקים

Donutz

New member
ייייישששש!!!!

גם אני ממש אהבתי את השד הזה שנתן לפיית את ספרי ההתעלות! היה לו הבעות פנים מצחיקות כאלה וגם קול מוזר... כל פעם שהוא דיבר צחקתי ואחותי לא הבינה למה... ממש היה לי עצוב שפיית הרגה אותו. את הראשונה בעולם שמזכירה אותו!

Donutz

New member
אופס...

זה היה אמור להיות תגובה להודעה של דייזי my love

לiלה

New member
אני לא חושבת שהיא שדה....

אבל מצאתי לנכון להכניס אותה. היא תרמה כל-כך הרבה... מסביבה בנויה עונה שלמה.

לiלה

New member
שכמובן....

השד (הוא שד נכון?) האהוב עלי מכוווווווולם! השד השנון והש עם הסגנון!

לינק

New member
אני מניח שהכוונה לא לראש העיר

כי אמרנו בלי רשעים עונתיים. מה הוא מחזיק שם ?

למעלה