שדים בבאפי

לiלה

New member
בהחלט השד הכי מפחיד בבאפי ../images/Emo58.gif

מבחינת המראה... והוא נראה לי השד היחיד שעשה דברים כאלו מזעזעים ואנחנו ראינו אותם (איך שהוא אכל את ווילו חתיכה חתיכה....)...

אני עדיין ב9 אני נגד הסמים!!!

טוב א6ני בעד פשוט אני מנסה להראות שאני יכולה בלי... *NEED NOW NEED*

smgfan

New member
וגם מרסי רוס!! הילדה הבלתי נראית

מהעונה הראשונה. שבזכותה באפי חידדה את היכולת שלה בשמיעה בזמן הלחימה! היי , לא רק שינויים רגשיים גם פיזיים נכון?

לינק

New member
כמעט ולא ראינו שדים

כמו שאניה אמרה. ה"שדים" האלה מעוותים, פגומים. ראש העיר הפך לשד רציני (אבל הוא רע עונתי אז נוותר)

i love tara

New member
אם כבר מדברים על שדים

השדה הכי גדולה שהייתה בסידרה. אניה המצחיקה והמיוחדת.שנתנה לנו את אחד הפרקים הגדולים של באפי the wish ובאמת קשה לי לאמין איך הסדרה הייתה מגיע לעונה שבעית בלעדייה.
7x05 וגם את Selfless שהיה ענק וג´וש סגר הרבה קצוות שהיו פתוחים בפרק מבריק.

למה ג´וש?! זה ג´וס!

קוראים לו ג´וס. joss. זה כמו שקוראים לי שירה ואנשים יקראו לי סירה ואני אגיד להם "אבל זה שירה" והם יגידו לי לא נורא. סורי אם אני נשמעת עצבנית, פשוט נורא התעצבנתי שזה היה כתוב בראש 1, ולראות מעריצי באפי שאומרים את זה..

Lady of Buffdom

New member
ויש כמובן את דרקולה

בזכותו באפי רצתה להכיר את הכוחות שלה יותר טוב, הבינה שיש גם צד אפל ורצתה שג´יילס יישאר איתה ויעזור לה בזה (אז הוא לא עזב).

Skunk On Wheels

New member
ציטוט

"No we are not going to *leave* you. Where did you got this accent anyway? Seseame street? We´re gonnv kearn to count? Vun, two, three! Three victims! Muha ha ha ha ha" אני יודע שהציטוט לא מדוייק אבל זה בערך...

לנצח1

New member
וואו כמה זמן לא הייתי פה....:\

שבע*3
המפלצת הזאת מזההה הפחידה אותי, אני ישבתי לי מול המחשב עם חושך רואה באפי ופתאום אני ראיתי אותו רצתי החוצה מהחדר וצרחתי (!!!) אמאאא אמאאא ואז הדלקתי את האור.... בוי זה היה מפחיד.. וכשהוא אכל את ווילו... גודדדדד מפחידדדד

Yishai A

New member
התמונה?! ה"משאלה"!!! ...

באמת לא זהיתם?! ווילו: "שד! שד! מה הורג שד?!" באפי: "סכין!" ווילו: "סדין? לא סדין! סכין!" מקווה שעניתי על השאלה ולא סתם הבכתי את עצמי :)

sour spirit

New member
נראה לי שרובנו שכחנו מישו די....(מא

וד) חשוב!!! אני יושב לי לתומי, מול המחשב, קורא את השרשור הנחמט ומלא הספויילרים, שלא קראתי, כשפתאום נפל לי האסימון (שימוש פתגם מבאפי: באפי נגד דראקולה.....) והבנתי, היי, אנחנו מדברים על יצורים/שדים/מפלצים/מפלצות/יצירי-גיהנום/עוד מילות שדיות כאלה.... ושכחנו את מאסטר רוז!!! המסטר, בשבילכם. כאילו, בגללו כל הסידרה התחילה, סביבו נטוותה העלילה הראשונה והכ"כ יפה והכ"כ מושכת של באפי, שאחר-כך הפכה מסידרת להיט מעולה להצלחה עולמית (רק בגלל כל העומק שלה, שלצערי הרב, בגלל זה מורידים אותה - אולי - מהשידור) מסחררת!!!! פויינט יז, בלעדי המאסטר, באפי לא הייתה מתפתחת להיות מי שהיא היום - תזכרו את כל השליטה שהייתה אמורה להיות לו על אנשים, וממנה באפי הצליחה להשתחרר, וזה סימן טוב. גם-כן, בלעדיו, באפי לא הייתה "מתה" ואז לא הייתה קנדרה שגם תמות ואחריה פיית´ שהפכה את העונה השלישית לכ"כ מעניינת!!!! אז תחשבו על זה LONG LIVE MASTER ROSE....OR IS IT LONG DEAD?

smgfan

New member
המכשפה ואייגון- יש קשר?

בעקבות השרשור הזה חשבתי על משהו- מן המשכיות בין פרק בעונה הראשונה לפרק בעונה השנייה! "המכשפה" ו"העידן האפל". הסבר: הרי מה באפי לומדת בפרק "המכשפה"- שגם המבוגרים היו פעם נערים ונערות כמוה. ושגם להם היו חלומות ורצונות ושגם האמהות, קרציות ככל שיהיו ובוגרות ככל שיהיו- גם הן היו פעם נערות צעירות. אמא של באפי שרצתה שבאפי תהיה כמוה- ואמא של איימי (קת´רין- המכשפה) שרצתה להיות בתה, תרתי משמע! בכדי להחזיר את עברה להווה! בפרק הזה ג´יילס גם עושה את הקסם ה"ראשון" שלו לפי דבריו. וכעבור עונה בפרק "העידן האפל"- אנחנו מגיעים למוסר השכל דומה, אבל הפעם של ג´יילס. גם פה אנחנו רואים שג´יילס המבוגר והאחראי- בעבר היה נער חסר אחריות, בעייתי ומרדני כמו (או אפילו יותר) מבאפי וחבריה או שאר בני הנוער. וחוץ מהמוסר השכל הדומה , בעצם בפרק זה מתברר לנו למה ג´יילס הצליח כ"כ טוב בכישופו נגד המכשפה- כי פה מתברר שבעצם ג´יילס היה מנוסה בכישוף הרבה יותר ממה שהוא אמר. אז יש המשכיות בין 2 הפרקים האלה, יחד עם אותו מוסר השכל, שכל מבוגר- הורה או מורה או צופה- היה פעם ילד, היה פעם כמונו (בני הנוער). והשוני היחיד הוא שאחד ניסה להשאיר מאחור את עברו, שלצערו ניסה לנקום בו. והשניה העדיפה לשחזר את עברה בהווה וע"י כך להגשים אותו בעתיד!

sour spirit

New member
ואי אפשר לאזכר ביג באדים?

מה? גם להם יש רגשות? או היו....אם זה המונח הנכון.....

ד י י ז י

New member
my love!

השד שלאף אחד אין מושג איך קוראים לו, אבל אני אוהבת אותו! הוא הופיע בפרק ´אוייבות´ שם פיית´ רצחה אותו בחוסר לב.
he was my favorate! התרומה שלו לסדרה בכך שהביא את ספרי ההתעלות (שפיית´ גנבה והביאה לראש העיר, עוש שד אהוב עליי, אבל הוא ביג באד..) ובלעדיהם היה מאוד קשה לסקוביז להביס את ראש העיר! יש גם את וויסלר (למה אף אחד לא אוהב אותו?) ודויל, הם שלושת השדים האהובים עליי.

למעלה