שדח"ם
?

../images/Emo80.gifאז אני מניחה שאני אשרשר דולי ../images/Emo2.gif

נמנמנמנמ... אוקיי, אז זה גרוע. אבל אבל, זה הבייס הראשון שלי
איזה נחמד זה שאני לא צריכה לתת קרדיט לאף אחד על זה שעשה משהו בדולי הזאת כי הכול אני עשיתי :X תגובות? ^0^ (גם על הבייס וגם על הדולי? >.<)

מאוד יפה בסה"כ../images/Emo211.gif

החולצה גורמת לציצימ שלה להיות ממש לא סימטריים...

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהכל ממש יפה!

אבל הידיים הורסות קצת,הם מתעגלות כאלה. ומשהוא בפנים מפריע לי לא יודעת מה. סכ"ה כל השאר יפה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif דולי ../images/Emo10.gif

ואין לי מושג מאיכן הבייס אבל נכון שאתן תעזרו לי למצוא מאיכן הוא? ואין לי מושג איף מצלילים חצאיות כאלו
תהרגו אותי אני שונאת אותה

Fucking S H I T

New member
דולי :]

זאת הדולי השישית שלי.. לא ממש אהבתי אותה, הקפלים יצאו מוזרים. עצות לשיפורים? בבקשה >< נ.ב: לצערי אני לא יודעת מאיפה הבייס, הוא היה אצלי בתמונה אחת גדולה עם בייסים ומדריכים ביחד כך שאם אתם יודעים אז תגידו לי בבקשה. והנה קישור לתמונה הזאת אם זה יעזור: http://img353.imageshack.us/img353/3384/bgfgdcus6qc5.png

Fucking S H I T

New member
נ.ב: קרדיטים ><

עשיתי את הכל מהראש [ובגלל זה גם יצא גרוע ><"] ואת הרעיון בכללי קיבלתי מילדה אימואית שראיתי בלונה פארק אז תודה לך ילדה שאני לא מכירה. כמובן שהדולי לא נראית כמו אימואית אבל לא משנה כבר.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

אוקי הצורה של השיער לא טוב..הוא חלק מידי,ריק מידי..איך להסביר את זה-חסר בו משהוא. גם ההצללה נורא פשוטה,כמו שהמלצתי לנועה (אין לי ראש לשם) כדאי שתיקחי מדריך לשיער משרשור השעוו"ה שלמטה. בדולי ממש מגניבה,אני חושבת שמה שהורס אותה זה רק ההצללה,אם תרצי עוד פירוט והסבר מדויק תאמרי לי פה ואני יביא לך.. דולי נחמדה

Fucking S H I T

New member
כנסי דקה :]

באמת הייתה לי בעיה עם זה.. יש לי הרבה בעיות עם צבע שחור ופלטות שחורות בעיקר כי בצבעים היותר בהירים זה עושה גוון לא קשור ואני מנסה לעשות אחר \: ככה שמסתבך. ואוקי, אני אנסה לתקן.

בייס משאורי

די מרוצה בסך הכל יש משו בציצי שלה שמפריע לי לא החזה שלה נראה קצת שטוח?!?!? תגובות בונות

dinora12

New member
../images/Emo210.gifדולי חמודה..רואים שהשתפרת../images/Emo13.gif

לטעמי..סגנון ההצללה בשיער לא משהוא..את יכולה להיעזר בטיוט' ששמו בשעוו"ה. הגרביונים נראים לי ישרים מידי..וזו רגל-זאת אומרת שהיא עגולה..והקווים האלו לא יכולים ליהיות כה ישרים. במקומך הייתי מקטינה את גודל המעוינים פי כמה ולא היו שמים לב לזה שהם ישרים. השמלה ממש חמודה,אפשר להוסיף עוד גוונים אבל יכול ליהיות שזו הכוונה של הסגנון שלך,לא יודעת.. הפרח בשיער ממש יפה!
תמשיכי ותשתפרי

../images/Emo97.gifפיניקס

למיספורום דוליז. גמורה כנראה. לאממש מרוצה. בכ"ז תהיו נחמדות ותגיבו?

TheWingedPig

New member
אני נחמדה.(?)

ממש יפה:) בקצה של המעיל, ליד רגל שמאל, הבד צמוד מדי לרגל, והמתאר שלו עובר באופן חלק מדי למתאר הטייץ (כדאי להוסיף כמה פיקסלים בודדים לנפח המעיל בחלק הזה), ואותו הדבר לגבי חותלות (רגל שמאל, למטה, בחלק הפנימי). כדאי להזיז את העקב יותר פנימה בכמה פיקסלים בודדים. הצוואר נראה קצת ריק. מתי בכלל תהיה התחרות?

../images/Emo97.gif

אני לא מוצאת שומדב רע בקווי המתאר של המעיל. את החותלת אני אתקן. מה לגבי הצוואר? שרשרת פנינים, שרשרת עם תליון לב כמו העגיל או צעיף?
תודה

TheWingedPig

New member
זה לא שאמרתי שיש

משהו רע במתאר המעיל, פשוט לפעמים כדאי לשים לב לעניין העומק ועובי הבד. לא יכול להיות שאם תלבשי מעיל וטייץ, המעבר בין קצוות המעיל לטייץ יהיה כזה חלק, כי למעיל יש את העובי שלו:) ומדובר פה בהוספת פיקסל אחד או שניים, רק כדי להוסיף לעומק (הרי מעיל עשוי לרוב מבד עבה..לפחות יחסית לטייצים למניהם). לגבי הצוואר, נראה לי צעיף ארוך ודק עם שוונצים יתאים מאוד, אפילו אחד שקוף (תבחרי צבע שיבלוט גם על רקע ירוק וגם על שחור). ומה הסיפור עם התותים?D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא ממש יפה../images/Emo9.gif

חנה העירה את מה שהיה צריך להעיר ^-^ ממש אהבתי את המעיל והצללתו! D: למה להרביץ לתותים עם פטיש זה כיף? אל תמעכי את התות המאומץ שלי

../images/Emo97.gifתות! ברח והצל את נפשך../images/Emo70.gif

לפני שיהיה מאוחר
אה ו.. תודה על התגובה
גם לך חנה
אני אתקן

למעלה