שדח"ם [?]

shanchan

New member
שדח"ם [?] ../images/Emo110.gif

שאלתי אם אפשר לפתוח ולא ענו לי, אז הנחתי שכן כי עברו בערך 5 ימים מאז שנפתח הקודם. אז;
להודעה הראשית.
דולי אחת לשרשור.
בייס קרדיט. don't kill me, I'm too young to die.

LudaGirl

New member
למיס פורום

בייס מדולקאט. תגיבו על הלבושה זו גרסה ראשונית, יהיו עוד תוספות

shanchan

New member
היא יפה :)

אהבתי את העיצוב של הבגדים, פשוט אבל עדיין יפה ומיוחד. הג'ינס ממש יפה אבל הייתי מוסיפה טיפה יותר כפלים עדינים במקומות החלקים, כי יש ניגוד נורא חזק בין מקומות עם כפלים למקומות בלי. החולצה יפה, אבל הייתי מעגלת בה טיפה את הכפלים כי היא נראית צמודה ולא כאילו היא נמצאת על חולצה אחרת..

Dandoka

New member
ממש יפה!!

אהבתי את העיצוב מאוד, ובכלל את ההצללות, במיוחד בג'ינס
היא ממש יפה!! רק הייתי מציעה להוסיף עוד ברק בחולצה האפורה=)

shanchan

New member
גם למיס פורום דוליז

בייס של סיטרון רווג'. עם שרוכים או בלי שרוכים? והצבעים עדיין לא ודאיים.

LudaGirl

New member
הוווו

זה כל כך יפה עם השרוכים ובלי השרוכים! אין לי מועדף. לכי לפי הטעם שלך. שניהם מעולים. והבובה עצמה- גורג'ס!

Dandoka

New member
עם השרוכים!

שני היא מדהימה@_@ החולצה בעיקר!! ההצללות מדהימות!! בכלל אהבתי את הכל.. רעה

shanchan

New member
XDD תודה ../images/Emo23.gif

לשנות את הצבע של הנעליים? כי נראה לי משעמם שהחגורה והנעליים באותו צבע..

Dandoka

New member
אם תשני אותן ללבן ותשאירי את

השרוכים באותו הצבע זה יכול להיות ממש מגניב בעיניי.. זה יצא ממש יפה!!

shanchan

New member
עשיתי קצת תיקונים.

צבע המגפיים הזה, האפור, או אחד אחר? עם או בלי תכשיטים? הפוני בשיער- איפה הוא יצא יותר טוב, בימין או בשמאל? אני אנסה להוסיף לה יותר מאוחר משהו ביד.

Dandoka

New member
ואווו סוףסוף

אין לי כמעט זמן עכשיו לכלום, ולצערי גם אין לי זמן כמעט להיות בפורום=( אבל עכשיו עם כל השביתות מצאתי קצת זמן^^ חופש זה טובבבב (חח רק חבל שאני צריכה לנצל את כל היום ללמוד למבחן במתמתיקה מחר) @_@ בכל אופןן.. היא לא גמורה! רציתי לצייר ממש בובה מלאה בדברים, וכל האביזרים שחשבתי עליהם לא הספקתי לעשות כל-כך..כדאי להוסיף עניבה? חשבתי על שלייקס גם ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל (שלייקס נופל למטה, לא קשור לה מאחורי הגב) אני רק אוהבת את הכובע, היא לא כזאת יפה יצאה אני יודעת, אבל רציתי כבר לפרסם משהו"\ בייס סוויט פיקסלס

LudaGirl

New member
אהבתי

במכנס דרוש קצת שיפור עם הקפלים, אבל היא ממש יפה. הצאוורון הלבן ממש מגניב. והכובע מוצלל מצוין. את מתכוונת להוסיף נעליים? אם כן, אני ממליצה עם נעלי בובה. למרות שזה יהיה קשה לעשות

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif לא הספקתי לסיים את זה..

בייס מאי קנדי

shanchan

New member
אני ממש אוהבת את הג'ינס ../images/Emo99.gif

הוא כה.. ג'ינסי
גם ההצללה בחולצה ממש יפה. השיער טיפה גושי מדי לטעמי, כי כל ההצללות כל כך ריאליסטיות ויפות והשיער כל כך מחולק לקבוצות.. הייתי עובדת עליו עוד קצת :)

למעלה