שדח"ם!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמצטערת לומר אבל...

זה פשוט מהמם
רואים שזה מכנסי עור הדבר היחידי שאני חושבת שצריך לתקן זה את הקו הסימטרי שבין הרגליים

TheWingedPig

New member
יפה!

רואים שזה מכנסי עור, אבל אני חושבת שיהיה יותר בולט עם ההבדלים בגוונים יהיו יותר חדים. מה גם, שלא מספיק לצייר את ההצללה של העור על מהכנס עצמו. אם יש קפלים, אמורות להיות בליטות ושקעים גם במתאר שלו (או לפחות בצדדים החיצוניים של המכנסיים) השיער נראה לי ממש אחלה! :)

LudaGirl

New member
אה, אוקי

אבל לא נתתי קרדיט ליוצרת אלא לאתר בו לקחתי את הבייס. בכיף שיהיה, בייס של דנדוקה ומארי

Dandoka

New member
זה בסדר, פשוט

באתר שלה כתוב שאני והיא יצרנו את הבייס ביחד, כמו שככה כתוב באתר שלי. אני לא חושבת שזה בסדר לכתוב שזה רק שלה כי אני השקעתי בזה בדיוק כמוה.. זה כמו שתמיד שראיתי שאנשים ציירו בובה על הבסיס שצירפתי להודעה, בזכויות היוצרים הם כתבו שזה של Jishin ו Utena . מה, אם האתר שלי כביכול פחות מפורסם זה אומר שהשקעתי פחות ממנה? לקח לי שעות להצליל את הגוף. וזה באמת לא בנימה של כעס, פשוט זה לא פעם ראשונה שזה קורה=(

shanchan

New member
היא מגניבה ממש.

בעיקר מכנסי העור והמגפיים. בקשר למה שאמרו מעליי- פשוט בגלל שעשית קופי פייסט בין שני הצדדים זה נראה קצת כזה... פחות מרשים. אבל עדיין שקסי ביותר. הייתי מוסיפה בשיער עוד גוון בין הכהים לבהירים, כאילו חסר שם ברק. והממ זהו נראה לי.

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif מהמם! ../images/Emo99.gif

למה לי אין כישרון כזה??? ממש אבל ממש יפה! ההצללה,הבגדים, הכל! רק שלפי דעתי כדאי לך להוסיף גם חלק קטן מהנעלים.

Dandoka

New member
אהההההה מדהים!

כמה פרטים, הצבעים כ"כ יפים.. פשוט מושלם! הייתי מתה לדעת לצייר שמלות כמוך, הקפלים יצאו מצויינים. את כ"כ מוכשרת

TheWingedPig

New member
אוי אוי אוי אוי

את גורמת לי להסמיק.....
האמת היא שההדפס של הטופ ממש חירפן אותי... אממ...תמיד הייתה לי חולשה לאופנות של העבר...אז אני חורשת על אתרים, מדי פעם... אני מכורה...

shanchan

New member
ממש ממש יפה.

אני חושבת שאם הפלטות היו יותר כאלה... רכות? זה היה יותר יפה ועדין כזה. למשל בצד שמאל למטה בחצאית- גם הפלטה וגם הכפלים גורמים לזה להראות מוזר. אני ממש אוהבת את העיצוב שלך :) אה, ומה בדיוק קורה בחלק העליון של השיער? (
)

TheWingedPig

New member
תודה :)

אני מרוצה מהפלטות (גם ככה הן עברו עריכה למעבר יותר עדין. יותר עדין מזה, כבר לא יראו את ההבדלים) מה באמת קרה בחלק העליון של השיער? (כלום לא קרה, זו תסרוקת אופיינית לתקופה...שיער אסוף בסיכות וכו') ממ..לא הבנתי אותך

TheWingedPig

New member
אה...

אמ, אני לא ממש יודעת את הטכניקות, אבל התסרוקות בתקופה הזאת (נדמה לי, סביבות המאה ה-18 ככה) בעיקר היו סידור השיער מעל לראש בכל מיני צורות (כמו גולגלעח, רק יותר מסובך), ואני מתארת לעצמי שהשתמשו בהמון המון סיכות (היי, לא היה אז ג'יל, איך הם חיו???), ואביזרי שיער אחרים...אני תוהה באילו מכשירי עינויים, הנשים סילסלו את שיערן...(באחת התקופות נחשב למאוד אופנתי להרים את כל השיער ולקשור אותו, ולהשאיר כמה תלתלים סוררים באזור הרכות או המצח..טוב, זה כבר תקופה אחרת, משהו כמו תחילת המאה ה-19) זה עונה על השאלה שלך, או שנסחפתי (שוב)? :)

למעלה