שדח"ם!

TheWingedPig

New member
לא, ממש לא

ימי הביניים התחילו במאה החמישית, ונגמרו במאה החמש עשרה...(שיא פריחתה של הכנסיה, וכל עניין האינקוייזיציה) המאה ה-18 וה-19 מחולקות גם הן חלוקה פנימית לתקופות, שבשמות שלהן מאופיינות במי ששלט באותה תקופה (משפחות מלוכה וכו')...למשל, תקופה ששלטה בה המלכה אליזבת' (מאמצע המאה ה-16 ועד סופה), נקראה התקופה ELIZABETHIAN. תחילת המאה ה-18 שייכת לתקופה הג'ורג'יאנית (שנמשכה עד תחילת המאה ה-19), בה שלטו מלכי ג'ורג' למיניהם באנגליה (השושלת שלהם), ותחילת המאה ה-19 נחשבת לתקופת ה"רג'נסי" (עד שנות ה-30 של המאה ה-19, היו מלחמות כיבוש של נפוליאון). התקופה הויקטוריאנית התחילה ישר אחרי רג'נסי, בה שלטה המלכה ויקטוריה, והיא תמה בסוף המאה. עד שנות ה-10 של המאה ה-20 התקופה נקראה "אדוארדית" (המלך אדוארד, כמובן), ואז, בשנוה העשרה כבר הפסיקה משפחת המלוכה לקבל תפקיד חשוב שכזה בעולם, והמודרניזציה נכנסה לפעולה... כמובן שהחלוקה הזאת קשורה בעיקר לאירופה, ולאנגליה בפרט. מכיוון שמאורעות שונים גורמים להסטוריה שלנו להתחלק לתקופות, בכל מדינה היו את המאורעות שלה (למשל בסין החלוקה הייתה שונה מאירופה, שם התחלפו שושלות המלוכה בזמנים אחרים. גם המלחמות באמריקה הכתיבו חלוקה שונה של התקופות). מה שאופייני בחלוקות האלה, זה השינוי באופנה, באומנות, בפיסול וארכיטקטורה... (אם את מכירה את התקופות דיי לעומק, את יכולה לקחת באופן אקראי בגד כלשהו, ולדעת מאיזו תקופה הוא) ובקשר ישיר לשאלתך - בימי הביינים האופנה הייתה שונה לחלוטין (למשל, השמלות לא היו כאלה חושפניות...לא היו מניפות לנשים, ושיער שלא היה מסודר, היה נחשב למאוד וולגרי וגס)...מה גם שהאופנה בתחילת ימה"ב הייתה מאוד שונה מסוף התקופה.

shanchan

New member
באתי לשאול,

איך זה שבסה"כ צהריים וכבר כל כך הרבה אנשים כתבו הודעות. ואז נזכרתי שהשעה 4 וחצי ואני סתם מסיימת ללמוד ממש מאוחר בימי ראשון :) אניוויי... עשיתי מלא בובות בשבוע בלי המחשב. אז הנה אחת מהן. זהו. בייס מקרימזון הייז.

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif

לפי דעתי זה ממש יפה רק כדי לך להדגיש קצת את העגילים והחוט של השרשרת, אולי כדי לך להשתמש בפלטה קצת יותר כהה.

shanchan

New member
תודה, אבל אני אוהבת אותם דווקא ככה

עדינים כאלה, שלא ממש רואים אותם וזה.

TheWingedPig

New member
ממש יפה

מאוד אהבתי את השיער! החלק האמצעי בתחתית השמלה ישר מדי (סימנתי לך איך יותר לעגל אותו), והקפלים באלכסון באזור הבטן לא נכונים מבחינת הכיוון שלהם. קפלים באזור הזה יהיו לרוחב (קפלי מתיחה). מאוד יפה :) ותנחומיי על שעות הלימודים המטורפות

shanchan

New member
P: תודה ../images/Emo9.gif

אני לוקחת את ההערות לבובות הבאות, אני פשוט לא ממש אוהבת לערוך בובות אחרי שסיימתי אותן, כך שסליחתי הכנה או משהו... בכל מקרה תודה :)

LudaGirl

New member
אההה שני

איי וואנט יור גיפט. את טובה את? כבר אמרתי לך? השיער כזה יפה!

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif

לפי דעתי היא ממש יפה אבל חסר לה משהו, אולי תנסי להוסיף לה זר פרחים ביד או משהו ואז זה יראה יותר כאילו היא כלה. לגבי הנעל, לפי דעתי כדאי לך לעשות לה אולי נעל עקב... אמ, נראה לי שזהו.

../images/Emo41.gifהעניין הוא שניסיתי עם הנעל, זה

פשוט לא הלך כל כך.. ממ, עזרה בבקשה?
לגבי זר פרחים- אין י מושג ב-כ-ל-ל איך לעשות דברים כאלה, וכל פעם שמישהי מעלה לפה דולי עם משהו שכשפותחים בגדול זה נראה מושלם ואז מקטן פשוט רואים איזו עבודת נמלים זה לעשות את זה אני נמסה מקנאה.. גם אני הרגשתי שממש חסר לה משהו, אבל נראה לי שפרחים זה הרבה מעבר ליכולת שלי.. תודה

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif

נמנמנמ... אני מסכימה איתך בהחלט, אז אולי רק ורד או משהו כזה, לא מסובך במיוחד...

אמם...../images/Emo4.gif

טוב אמם שלחתי לך קובץ של איך בעיני את צריך לתקן אותו וזר ורדים
הקו האדום זה מקום שצריך להצליל אותו
הדבר הורוד הזה אמור להיות נעל
הכתום זה אור
ניסיתי לחבר לה את הזר ורדים לא ממש הצליך לי שלחתי לך אותו גם בנפרד אולי תצליחי בכוחות עצמך ואם את מתמשת בורדים שמחוברים לבובה אז תשימי לב שיש לזה עוד הצללות דרך אגב את הורדים אני עשיתי ולכך לי הרבה זמן לעשות אותם(כי הם הורדים הראשונים שלי
) גם שלחתי לך אתר אם מלא פרחים מקווה שעזרתי
!!!רעישה תא יתבהא שממ לבא רעישה תא יתבהא ...ןכ ...ההא

אהה... כן...

שחכתי הכחול הוא לקפלים והשורה שהואה הפך אומרת כך, ואני מצטטת: "אהה...כן... אהבתי את השיער אבל ממש אהבתי את השיער"

יו זאת הפעם השניה שהוא לא שלח את

האתר
>*< אני מקווה שהפעם הוא שלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! ואחרי מליון סימני קריאה !!!!!!!!!

למעלה