שדח"ם!

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif אמ...

שלחתי אותה כבר בקודם אבל לא כל כך הגיבו לי אז בקיצר: אני חדשה פה, וזו הדולי השנייה שלי, ניסיתי לעשות לה גם גרביים לבנות עדינות אבל לא הצלחתי אז אם מישהי תוכל לשלוח לי פלטה, אני אשמח. בייס מאפיטצ'ו. תגובות בונות יתקבלו בשמחה. תגובה למגיבה!

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif

אוי, טוב לא נורא, אי אפשר להזיז את המיקום שלה...

LudaGirl

New member
הגבתי לך בשדח"ם הקודם

ולא תיקנת והעלת אותה שוב לפעמים אני מרגישה שאני מגיבה לחינם

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif

ראיתי והודיתי לך מאוד ואני מודה לך שוב
אבל אחר כך ביקשתי ממך לתת לי אתר עם דולי לדוגמה שאת ממליצה עליו ולא ענית לי :S

LudaGirl

New member
האמ, אוקי..

http://www.stvgr.net/dhf בדוגרי יש המוווווון אתרים עם הייבים ממש טובים שבהם הרגליים ממש יפות והפנים גם. בטח תוכלי למצוא בקישורים של הפורום. אבל האתר הזה הוא האהוב עלי. והמומלץ ביותר..

24sunshine

New member
תודה רבה על האתר

וחוץ מזה אני אנסה לתקן את מה שכתבת לי אבל זה יקח לי קצת זמן כי לקראת החופש נתנו לנו המון שיעורי בית ואני רוצה לסיים אותם לפני החופש, כדי שאני אוכל במהלך החופש להשתלט עליו קצת...

../images/Emo13.gif ברוכים הבאים

דבר ראשון ברוכים הבאים דבר שני החזה שלה אמור להיות בחבילה אחת שלחתי לך טיוט'(הוא שלי דרך אגב) של זה (אל תשימי לב להצללה הגרועה
) בקובץ יש גם פלטה לגרביים בקובץ חוץ מזה,
זה ממש ממש יפה יחסית לדולי שניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif אמ...

תודה רבה לכולן,
'החבילה' נראה לי יצאה די טוב. לא סיימתי עוד לתקן את כל מה שכתבתן לי אבל יש לי בעיות עם הכפלים... זה יכול להיות בגלל הפלטה? בכל מקרה, הוספתי את כל הפלטות שהשתמשתי בהן... תודה מראש.

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif אוח.....

שכחתי להוסיף אותה, איזו חכמה אני, משהו משהו...
אגב, את הפלטה לשיער אני הכנתי.

24sunshine

New member
עכשיו במבט נוסף

הבנתי שאני צריכה להוסיף גם עוד ברק לשיער...

../images/Emo80.gifראשונה! D:

מהפינה דולי צביעה. די ישנה כבר
בייס מאמאריליס דולז אשמח לתגובות על המכנס. תגובה למגיבה D:

LudaGirl

New member
למה להעלות כל כך הרבה

פעמים. כבר הגבתי לך פעמיים עליה אם אני לא טועה. ולא תיקנת את מה שאמרתי שאפשר לתקן..

../images/Emo80.gifלא לדאוג ../images/Emo9.gif

אני פשוט אוספת כמה תגובות ואז מתקנת,
יש לי את התגובה שלך שמורה ^_^

LudaGirl

New member
טוב, נו

מה יש לי להפסיד. היה אמור להיות לדולי מספרים. ובסוף שיניתי אותה לגמרי וזה מה שיצא. השיער לא משהו, צריך לעבוד על זה. בייס ממארייי דולס האוס

24sunshine

New member
../images/Emo42.gif תגובה בונה

לפי דעתי היא ממש יפה, גם הכנת אותה ממש מהר, לי לוקח להכין כמה ימים... כמו שהבנת אני לא מומחית לדוליז אבל בכל זאת לפי דעתי הכפלים במכנסיים די סימטריים והייתי ממליצה לך לשנות אותם קצת, חוץ מזה היא מהממת!

LudaGirl

New member
תודה

אגב זה מכנסי עור, אז הקפלים בהם מאוד חזקים.. ולא הבנתי מה זאת אומרת סימטרי. יעני שווה אחד לשנה בשני צדי המכנס?

למעלה