תתחדשי!
טוב, בכלליות זה לא רע בכלל...אבל יש לי כמה הערות...ואני אשמח אם תזכרי את הטיפים האלה להבא, שיעזרו לך עם הפרופורציות בגוף, ועם האנטומיה... קודם כל, טיפ חשוב לכל הציורים הבאים (לא רק פיקסל) - האוזניים נמצאות על אותו הקו רוחב עם האף...איפה שהאף מתחיל, שם מתחילות האוזניים...ובקשר לאוזניים, בגדר המלצה, הייתי מציירת אותן טיפה פחות בולטות...(אבל, זה כבר עניינך). בעניין הכתפיים, אני לא חושבת שהן נראות גבריות, כמו שהעירו פה, אני חושבת שהן עגולות מדי, וחסרות עצם. אז להקטין את החלק העגול (הכול מסומן כבר, אני רק מוסיפה הסברים לתיקונים) בחלק העליון של הידיים שליד החזה- הידיים נראות לא מספיק מחוברות לגוף, וזה גם אמור להיות החלק הכי עבה של היד, אז להוסיף לו עוד "בשר" ח_ח הידיים קצרות מדי (עוד טיפ חשוב - היד מגיעה עד כדי מרחק של כף יד אחת מהברך..זאת, אם מודדים כף יד אחת מעל לברך, שם אמורה להסתיים היד כשהיא למטה), סימנתי לך עד לאיפה בערך היא אמורה להגיע. בחלק של החזה, צריך להוריד אותו טיפה, הוא גבוהה מדי (אפילו פוש-אפ לא מגיע לכאלה גבהים) נרד עוד כמה פיקסלים....בחלק האמצעי, אין כמעט אגן, צריך להוסיף קצת תחת, ובחלק של המפשעה להוסיף עוד גוף... בכל גוף שהוא, בחלק העליון של הרגל, ממש מתחת למפשעה, יש קטע בולט, זה החלק הכי עבה של הרגל. סה"כ, הרגליים יצאו טוב, תיקונים קטנטנים, פיקסל פה פיקסל שם...רק בחלק הפנימי של הרגל, ממש לפני תחילת כף הרגל, החלק הזה יצא לך קצת עבה מדי, ואם תצרי את החלק הזה קצת, כפות הרגליים יראו יותר עדינות.... מאוד אהבתי את ההצללה שלך (רק הגוון הכי בהיר אצלך נורא בולט יחסית לפלטה, אולי כדאי להכהות אותו קצת)