שדח"ם

TheWingedPig

New member
אחלה אחלה :)

אבל לא התייחסת לקווים האדומים שסימנתי לך בשדח"ם הקודם...ציירת את השרוולים כדוריים מדי, והם אמורים להיות בצורה אחרת בקצוות, לפי צורת היד...(אם לא הבנת, הקו האדום זה המתאר שצריך להיות, ומה שמעבר לו צריך למחוק...) נו, זה לא סיפור, רק לשנות כמה פיקסלים בודדים... אה, ותבדקי שיש הצללת על מתחת לשרוולים ובאזורים אחרים (ואולי כדי להוסיף גוון יותר כהה בסינר, מתחת לידיים של הדולי). יופי של דולי

24sunshine

New member
לפי דעתי זה ממש יפה

לא שאני מומחית כזאת גדולה בנושא... אהבתי את הרעיון של אליס. |שפן|

Leeatthedisco

New member
חדשה כאן ^_^ ../images/Emo41.gif

טוב אז.. לא כ"כ חדשה. התחלתי את דרכי בתפוז בפורום הזה.. מלפני משהו כמו 3-4 שנים [כיתה ו'
] עזבתי אותו מלפני שנתיים והפסקתי לעשות דוליז. ואתמול היה לי חשק לעשות, אז עשיי פורטרט עצמי.
זאת הדולי הראשונה שלי ביותר משנתיים, אני רוצה לדעת בבקשה איך היא.
תודה!
הבייס מאתר ביוטיפול וור דאו משהו כזה.. מצאתי אותו בהודעות שלי מלפני מלא זמן. אה, והשתמשתי בפלטות וטיורטאלים מהשירשור.

LudaGirl

New member
חמודה

דרוש הרבה שיפור בכל ההצללות. הם גושיותו ולא ברורות אבל המבנה מאוד טוב.

LudaGirl

New member
מעניין למה?

אולי כי התחלתן ללמוד ולא לכולם יש זמן..

../images/Emo80.gifכבר סיכמנו את התירוץ הזה+

+לא? זה לא קשור ללימודים, אני הייתי פה לפני הרבה זמן, והייתי פה בתקופות הלימודים הכי קשות! והיה מלא ושופע! באמת, אפילו שאני אמרתי כך. זה לא הלימודים
(זאת לא תקיפה >.< באמת)

Shusho

New member
כדי שתראי שהתירוץ "אין זמן"

לא עובד כאן :) שדח"מים היו של 200-400 תגובות.

24sunshine

New member
חדשה!

היי!
אני חדשה כאן ורציתי לפרסם את הדולי השנייה שלי (האמת, השלישית, אבל בשני בכלל לא השקעתי כאילו עשיתי אותו ברבע שעה רק...), הבייס ממוצ'י.
אבל בבקשה תגיבו לי על כמה דברים: - שיניתי את הצבע של העיניים והברק, כי הן היו הרבה יותר מבריקות. - רציתי גם לשים חוטים שיוצאים מהצד של החצאית ואולי גם מהסטרפלס... - לא ידעתי איך לעשות כפלים לחולצה, אז אם מישהי תסביר לי איך, אני אשמח מאוד. אמ.. זהו. תודה מראש למגיבה.

LudaGirl

New member
המממ תגובה בונה?

או נסיון. קודם כל, אני חייבת להמליץ לך להשתמש בבייסים אחרים כשאת מתחילה לפחות. בייסים שכפות הרגליים נגמרות בכפות רגליים ולא במן עיגול כזה, ככה תוכלי ללמוד שיטות נכונות לנעליים ולא תסתבכי עם כאלה רגליים. לדעתי זה לא יפה ומקשה על ציור הנעליים. כמו שראית יצאה לך מן גרב ורודה קצרה, ניסיתי לתקן קצת והוספתי סוליה אבל אני מראש לא משתמש בביסים כאלה, אז אולי עדיף לוותר. תיקנתי לך קצת את הצורה של החולצה והראתי איפה אמורים לבוא קפלים. לא בדיוק הבנתי את הדרך בה ניסית להצליל את החצאית, ולכן גם לא תיקנתי כלום. זה נראה די טוב. השיער היה טוב, לא היה לי הרבה מה לתקן, חסר קצת נפח, וקצת ברק. שימי לב לקווי המתאר, להוריד במקומות הנכונים ולהשאיר במקומות הנכונים. וגם להצללה מעל. בכללי הבובה מצוינת בהתחשב בעובדה שהיא מהראשונות שלך.

24sunshine

New member
תודה רבה

תודה רבה על העצות אני אנסה לתקן אותה, אבל יש לך אולי איזהשהו אתר עם בייסים? שאת ממליצה עליו במיוחד

LudaGirl

New member
חדשה.

טוב, לא בדיוק בטוחה אם זה נחשב פיקסל ארט. אבל התחלתי אותה ואהבתי אותה ככה, בלי הצללה נוספת. אם יש לכן רעיון איך להמשיך להצליל, אז בכיף. הבייס מבאני סטיק.

Dandoka

New member
דורין!! XD בייס חדש!

וואו זה כ"כ קשה לי לצייר בסיסים -_-' אני פשוט גרועה בהבנת האוטונומיה של הגוף- אז לוקח לי שעותתתת לצייר את קווי המתאר של הבייס. בכל אוהבת, אני אוהבת את התוצאה הסופית!! היערות? ואני אשמח אם תשתמשו בה!! בקרוב אני אצייר עוד פוזות ^^

../images/Emo220.gifתגובהבונה

ד"א זאת גלי. הבייס ממש חמוד! אני אוהבת אותו...! רק לדעתי הכתפיים קצת "גבריות", תעשי אותן מעוגלות.

TheWingedPig

New member
תתחדשי! :)

טוב, בכלליות זה לא רע בכלל...אבל יש לי כמה הערות...ואני אשמח אם תזכרי את הטיפים האלה להבא, שיעזרו לך עם הפרופורציות בגוף, ועם האנטומיה... קודם כל, טיפ חשוב לכל הציורים הבאים (לא רק פיקסל) - האוזניים נמצאות על אותו הקו רוחב עם האף...איפה שהאף מתחיל, שם מתחילות האוזניים...ובקשר לאוזניים, בגדר המלצה, הייתי מציירת אותן טיפה פחות בולטות...(אבל, זה כבר עניינך). בעניין הכתפיים, אני לא חושבת שהן נראות גבריות, כמו שהעירו פה, אני חושבת שהן עגולות מדי, וחסרות עצם. אז להקטין את החלק העגול (הכול מסומן כבר, אני רק מוסיפה הסברים לתיקונים) בחלק העליון של הידיים שליד החזה- הידיים נראות לא מספיק מחוברות לגוף, וזה גם אמור להיות החלק הכי עבה של היד, אז להוסיף לו עוד "בשר" ח_ח הידיים קצרות מדי (עוד טיפ חשוב - היד מגיעה עד כדי מרחק של כף יד אחת מהברך..זאת, אם מודדים כף יד אחת מעל לברך, שם אמורה להסתיים היד כשהיא למטה), סימנתי לך עד לאיפה בערך היא אמורה להגיע. בחלק של החזה, צריך להוריד אותו טיפה, הוא גבוהה מדי (אפילו פוש-אפ לא מגיע לכאלה גבהים) נרד עוד כמה פיקסלים....בחלק האמצעי, אין כמעט אגן, צריך להוסיף קצת תחת, ובחלק של המפשעה להוסיף עוד גוף... בכל גוף שהוא, בחלק העליון של הרגל, ממש מתחת למפשעה, יש קטע בולט, זה החלק הכי עבה של הרגל. סה"כ, הרגליים יצאו טוב, תיקונים קטנטנים, פיקסל פה פיקסל שם...רק בחלק הפנימי של הרגל, ממש לפני תחילת כף הרגל, החלק הזה יצא לך קצת עבה מדי, ואם תצרי את החלק הזה קצת, כפות הרגליים יראו יותר עדינות.... מאוד אהבתי את ההצללה שלך (רק הגוון הכי בהיר אצלך נורא בולט יחסית לפלטה, אולי כדאי להכהות אותו קצת)

למעלה