שדח"ם

TheWingedPig

New member
כן, כן, אני מנצלת את העובדה

שפתחתי את השרשור. מותר לי, אני אחרי 6 וחצי שעות של מעבדה במגפי עקב!
אז הנה דולי מהשדח"ם הקודם...בייס מ-HAVEN OF SILINDOR. אגב בייס....יש נוסחה שקוראים לה "נוסחת בייס", בחישובי הסתברויות..משעשע

TheWingedPig

New member
וכדי שארגיש עם עצמי עוד יותר טוב..

עוד דולי, הפעם על בייס שלי (ובייס חדש יחסית).

tamaguchi girl

New member
אהבתי, מאוד../images/Emo9.gif

יש לי רק בעיה קטנה עם הצורה של הנעליים, אבל אני חשובת שזה בגלל הרגליים של הבייס שנראות לי קצת..הממ..כמו גומי כזה>< ההצללות מעולות

tamaguchi girl

New member
איך שנאתי שנה שעברה את כל ה

'סטטיסטיקה בחיי היום יום'. בלעכס..וכל הנוסחאות האלו..וגם בייס! הורס את המילה
שיהיה בהצלחה עם זה :) אגב, למה עבדת שש שעות בעקבים?
הדולי מקסימה! הרעיון מקורי וממש בא לי לגעת בנוצה..היא נראית כזו נעימה ונוצתית
הדבר היחיד שהפריע לי זה שאזור המפשעה מאוד גושי בהצללה >< זהו

TheWingedPig

New member
סטטיסטיקה זה בהחלט איכסה!

קורס מעפן.. הייתי שש שעות על עקבים, כי חשבתי שיהיה נחמד ללבוש מגפיים עם הטייץ החדש שקניתי וטוניקה סרוגה. אז זהו שלא..מכל השעות שהייתי במעבדה, אוי ואבוי לרגליי המסכנות. לא רעיון טוב, אני בחיים לא אלבש יותר עקבים ליום שיש מעבדה. תודה על התגובה:) אני משתדלת לדחוס דולי פה ושם

Nakuro

New member
זה לא הסתברות בחיי היום יום?

אההה איזה כיף ש05 מאחורי השאר לא ;;

tamaguchi girl

New member
יאפ..05 ../images/Emo122.gif

אני ניגשת לחורף בשביל לנסות ולשפר אבל בעיקרון כן, תודה שזה מאחוריי יחסית D: 06 זה על הפנים ~.~

Nakuro

New member
איכ 06 ._.

קיבלתי ב06 80 סופי שזה קקה וארני עושה שיפור מגן וחורף ואינלי כח לעשות שיעורים ._. פירמידות ()*&)^&%&&**)

tamaguchi girl

New member
80 זה עובר :0

כרגע לא נגשתי לבגרות של 06 עדיין, אבל 4 מבחנים כבר מאחורי וחוץ מ1 כולם נכשלים..הממוצע שלי נכשל ולמרות שנכנסתי חזק ללמוד למת' המבחן האחרון גם הלך לי פשוט על הפנים
איכ -.-

Nakuro

New member
למה את לא יורדת ל4?

אצלנו יש מלא שקלטו שהם צריכים להיות ב4 באמצע יב והם צריכים להשלים עכשיו 03 ולשפר 05... אם את לא צריכה להיות שם באמת אל תהיי שם...זה לא שווה 60 סופי במת'

tamaguchi girl

New member
בינתיים אין לי סיבה לרדת כי 4 ניגשים ל05 חורף

וזה כבר בסדר אצלי..אז אני מקווה להשתפר עד פסח כזה..ואם לא תמיד אפשר לפרוש כי בקיץ יש את 03 וזה הקל יחסית ל05/04.. אני רק מקווה לשרוד עד פסח עם שפיות ותאים אפורים

Nakuro

New member
באליבאליבאלי

בייס מKH האהא אני אדמיין שחזרתי לדוליז ~.~

TheWingedPig

New member
חמודה

אהבתי את השיער:) מה נסגר עם ההודעות שלך בפייסבוק? את נשמעת כאילו מענים אותך שם בבית ספר...D:

Nakuro

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההודעות בפייסבוק וול, התחלתי לעשות שיפור מגן ל06 זה הכל ><

למעלה