שדח"ם

LittleDiddle

New member
תודה!

בכנפיים ניסיתי גם ממקודם וממש לא הולך לי זה נהייה אפילו עוד יותר לא הגיוני אז עזבתי את זה אבל תוןדה בכל זאת ואיך עושים כפלים במגפיים? ><

roni727

New member
הממ

כמו קפלים בחולצה.. תוכלי לעשות שם קפלי מתיחה[קפלים ישרים]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יופי ../images/Emo13.gif

כל ההשקעה באביזרים מוסיפה המון ^^ והשיער מיוחד D: שתי הקווים האדומים שסימנתי לך בחזה=קפלים. וניסיתי לתת לעיגולים בכנפיים יותר מגע של קרוע מאשר עיגולי,אם זה מה שהתכוונת שיהיה. מקווה שעזרתי ^^

JusTom

New member
גמאני רוצה D:

היה קשה לעשות כפלים בשמלה, רק בגלל שלקחתי בייס קטנצ'יק. הבן היה הכי קל D:

JusTom

New member
הינה שרשור לשדח"ם :]

תדאם! רק שתדעו שאני הסתבכתי עם הכפלים של השמלה, נורא קשה לעשות כפלים לבייסים קטנים. הבן היה קל וכך גם השיער של הבת, אז בלי החפירות שלי פשוט תסתכלו -.-

JusTom

New member
תדאם לשדח"ם XDD

המ..רק עכשיו קלטתי ת']ורום ואיך הולך תאורית הוספת התגובה -.- [ד"א-לכן יצא לי עוד שלוש פעמים בערך תגובה יותר למטה] אז הינה היא והוא D: אמ..שחר את מבינה כמה היה לי קשה לעשות לבת כפלים בשמלה נכון? את בעצמך אמרת שאת לא תעשי יותר דוליז בחיים על בייסים קטנים .-. תבינו שהשיער זה דבר פושטי שלא קשה על כדי כך. תם :]

sha chan XD

New member
את מדברת אליי? XD

כן אני אומרת מידי פעם דבר כזה P: דוליז על בייסים קטנים זה.. לא שחר סטייל ._. ואני מסתבכת עם זה XD ויוצא גרוע~ למה שלחת שלוש פעמים?

TheWingedPig

New member
ברוכה הבאה:)

למה באמת הלכת על בייס כזה קטנטן?D: בשביל מתחילים, אני ממליצה לך ללכת על בייסים בינוניים, הפיציים במיוחד הם קשים לציור, כפי שאני מניחה כבר הבנת:) בבקשה לתת קרדיט לבייס פעם הבאה שאת משרשרת, זה החוק הכי חשוב אצלינו.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה חמוד ../images/Emo13.gif

הצחקת אותי עם מה שאמרת
אולי אם תשתמשי בפלטה עם פחות הבדלים בגוונים תוכלי לעשות קפלים יותר טובים
ניסיתי להצליל גם את השמלה,אבל זה קשה
אל תתיחסי לצבע,הוספתי גם בקובץ פלטה לחילופין. טוב נו לפחות ניסיתי
ממש חמוד הדוליז שהכנת D:

LittleDiddle

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

yaeloolik

New member
חח זה לא שאני לא מזהה אותך!

את פה הרבה ומההתחלה היית כזאת מעצבנת
אבל לאחרונה את פשוט מתעלה על עצמך!!! ממש כל הכבוד!

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|ריר|

רווני תעשי לי ילד! דולי! משו! הוא משגע
התאהבתי בנעליים. סגנון ואנס שכזה ^____^ והג'קט. אין לי כלכך מה להגיד כ"טיפ לשיפור" כי אני מחפשת ולא מוצאת. אומ, אולי מיני-קפל איפה שהמשקפי שמש, נתון לבחירה לפי טעם אישי, כי לא תמיד יש כפלים כשמים משקפי שמש על חולצה ^___^

roni727

New member
../images/Emo6.gif

חחח תודה :p הנעליים באמת צריכות להיות נעלי סקייט .. ואני לא חושבת שצריך להוסיף קפל דווקא, עוד יגידו שזה יותר מדי קפלים כבר

למעלה