שדח"ם

LittleDiddle

New member
נחמד

בשיער, מאחורי הכתפיים והצוואר אמור להיות יותר חשוך כי השיער הוא מאחור, לכן לא הגיוני שיהיה שם כל כך הרבה אור.. צמצמי שם עם הגוונים הבהירים

TheWingedPig

New member
היי, ברוכה הבאה:)

דול--> דולי (ביחיד), דוליז ברבים. לפי מה שזכור לי את לא הכי קטנה פה, יש כאן עוד לפחות 2 בנות שעולות לז' (אני צודקת?). ואני בטוחה שהגיל הצעיר שלך לא יהווה עבורך בעיה להקלט פה:) בקשר לדולי - ממליצה בחום לדפדף במדריכים. זו דרך טובה לבנות נסיון וטכניקה. בכלליות, הצללה בשיער לא ישרה, אלא משנה את כיוונה לפי צורת השיער. ובאמת האזור שליד הצוואר והכתפיים יהיה יותר מוצלל כי הגוף עצמו יצליל על השיער. מה גם שהשיער בחלק הזה נמצא איפשהו מאחור, אז הוא יהיה פחות בולט בכך שיהיה יותר כהה. בבגדים - לא הכי מומלץ להצליל לפי הצללת הבייס. זה לא מתאים לכל פריט לבוש, וגם מאוד מגביל מבחינת היצירתיות. יום טוב:)

sha chan XD

New member
after the battle

כבר פירסמתי את המתאר והנה בשוונג שהורס לי את היד היא כמעט גמורה (נשארו - שיער,כנפיים) ואני לא יודעת אם להיות מרוצה מהחצאית או לא :/ כי תיכננתי משהו אחר וזה מה שיצא ._. אז בגלל שאתן לא יודעות מה היה לי בראש אתן תוכלו להגיד לי D: אולי צריך להחליף פלטה או משהו X: כי זה דיי מוזר.. ואם מתעלמים מהכל אני דיי גאה בעצמי שאני לקראת סיום XD (ולא הצללתי רציני כבר מלא מלא זמן O_O)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifמדהים ../images/Emo99.gif

אהבתי את הרעיון והעיצוב הסופר-מקורי. היא יפיפיה. שחר,נכון? ראיתי אותך פעם כשניכנסתי לפורום דוליז בטיפו בגלל משהו שחברה אמרה לי.. כבר אז היית מוכשרת, אבל את רק ממשיכה להשתפר, אני חוששת שאת לא תוכלי להמשיך.. איך לעזאזל אפשר להגיע לרמה יותר גבוהה מזו?! בקצרה- |ריר|

sha chan XD

New member
הוהוהו בטח שאפשר

תסתכלי קצת מסביבך על הדוליז המדהימות ששולחים כאן ;_; תודה רבה בכל אופן D;

../images/Emo97.gif"אאאהההההההה"

זה מה שנפלט לי שראיתי אותה :OOOOOOOOOO
תנסי להוסיף צבע יותר בהיר לפלטה הסגולה / שחורה. רק יוסיף ;)

sha chan XD

New member
תודה D:

אני פשוט יעשה יותר עם הצבע הכי בהיר בפלטה ^^ עשיתי איתו כמה נקודות

LittleDiddle

New member
ווווואו!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

רק נראה לי ששכחת לצבוע שם איפה שסימנתי בעיגול וגם קצות הרגליים לא נראות לי הגיוניות אני יודעת שזה הבייס אבל סתם שתדעי, אוליי תוכלי לעשות לה אצבעות או משהו אחר, פשוט עשית אותה יחפה

sha chan XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif

מה שסימנת בעיגול דווקא בכוונה ^^ ואני יעשה משהו בקשר לרגליים XD; היא נולדה לפני הזמן האצבעות שלה עוד מחוברות X: יצור מסכן בכל אופן תודה XD;

Mimi chan

New member
מוחעחעחעחעחעחע~

אני אוהבת את הדולי הזאתD: למרות שלא היה לי מושג איך מצלילים את השימלה הזאת אז הצללתי איך שידעתי ._. יעזור אם תגידו לי מה לשפר D: (עבדתי עליה יותר מ-7 שעות ><) אממ... איזכור בייס? ><; אני לא ממש יודעת איך קוראים לאתר, נראה לי stvgr |:

sha chan XD

New member
חידשתי דולי D:

בייס של רוני (הייתי חייבת לעשות עליו ><) לא נראה לי השדחם עוד קופץ אבל מקסימום אני אשרשר את הדולי הזו פעמיים XD פשוט אני רוצה לשלוח אותה XD הדולי הישנה - דולי ממש ישנה (כמו שרואים XD;) הדולי החדשה - גמרתי היום בצהריים ._. (לא מאוד מרוצה אבל היא יצאה נחמד ^^;) (מקווה שרואים הבדל 3:)

roni727

New member
O::: תודה רבהרבהרבה שחר!!!

יאייי אני שמחה ^^ הדולי מדהימה, דולי כלכך יפה על הבייס שלי איזה כבוד!!

למעלה