שדח"ם

TheWingedPig

New member
ואו, העיינים כאלה יפות:)

באופן כללי ההצללה ממש נחמדה. מבחינת הפרופורציות, כמה הערות: - הפנים ממוקמות על משהו כמו רבע מהגולגולת (ואני מתייחסת כרגע לפרופורציות רגילות). מרחק בין העיניים בכלליות אמור להיות בערך כגודל עין אחת שלימה. נכון שזה לא תקף לגבי כל מיני סוגי ציורים אחרים (קומיקס ואנימה), אבל במקרה הספציפי הזה, לדעתי, העיניים ממש ממש צמודות. כדאי קצת להקטין אותן, ולהגדיל את המרחק בינהן (את ההצללות תשאירי, הן ממש יפות). - כל האיברים שממוקמים על הפנים, נראים קצת כאילו הם נזלו כלפי מטה. הסנטר ממש קטנטן, והמצח ממש ענקי. - בצידי הפנים, ממש ליד האוזניים, יש מן בליטות כאלה במתאר הראש, כדאי ליישר את המקומות האלה. אמנם "מתאר" הראש מוצר כפלי מטה, כלפי הסנטר, אבל אין לו צורת ביצה:) ולידע כללי - האף והאוזניים באותו האורך, והם יושבים על אותו קו הרוחב בתנוחה כזאת פרונטלית.

LittleDiddle

New member
אבל לדעתי..

כל הקטע זה שאין פרופורציות הגיוניות! אחרת זה לא יהיה מיוחד כמו שזה עכשיו

TheWingedPig

New member
מטרת עיוות הפרופורציות הוא

לגרום לייחוד ומראה יותר מושך, לא להפך. צריך לדעת איך לעוות את הפרופורציות בצורה נכונה, כדי לשפר, לא לגרוע מהמבנה הרגיל. לא כל חריגה מהמבנה ה"קלאסי" מוסיפה למראה.

LittleDiddle

New member
אבל עכשיו היא כן מיוחדת ויפה, זה מה שאמרתי

לדעתי היא יפה לפחות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה..^^

אני מודעת לעובדה שהעיניים ממש גדולות יחסית לשאר הפנים, וגם קצת קרובות מדי, אבל זה משהו שמאפיין את רוב אם לא כל הבייסים שלי..XP ובקשר ל"נזילת" הפנים כלפי מטה, והמצח הענקי, הסיבה לכך היא שניסיתי לצייר את הראש עם הטייה קדימה, זאת אומרת שהראש מכופף כדימה [או אל המסך?] והעיניים עדיין מסתכלות ישר. בגלל זה המצח נראה ענקי והכל נראה "נזול" קצת..^^" אבל תודה על כל התגובה..=0

TheWingedPig

New member
אה, אוקיי:)

נחמד שרצית לנסות זוית אחרת, ועוד קשה כזאת. באמת תנוחה מסובכת. העניין הוא שיחד עם הטיית הראש, זוית של האיברים משתנה. למשל בעיניים (ואגב, עכשיו שמתי לב שעישונים סימטריים בזוית שלהם, מה שגורם לעיניים להראות מעט פוזלות), בזוית כזאת של הראש, העישון והחלק הצבעוני (לא זוכרת את שמו><) יהיו ממוקמים בחלק העליון של העין, והחלק הלבן ייראה יותר לעין (במידה והעיניים מביטות מעלה)ן. תנוחה כזאת של הראש משנה את הזוית של שאר האיברים (כל מיני מקומות בפנים נהיים יותר מעוקלים). ובכל אופן, המתאר לא כזה עגול בחלק העליון של הגולגולת (ליד האוזניים). קצת מסתבכת פה עם ההסברים, מקווה שהסימון המהיר שלי יתן הסבר יותר ברור:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה רבה על ההסברים..^^

חוצמזה שיהא פוזלת חסרת פרופורציות ועוד כמה דברים לא בסדר עם החצי ציץ ושמינית היד שלה [הכל בהומור כן?
] היא בסדר?XDXDXD סתם.. תודה על כל ההיערות וההארות, אני אשים לב בפעם הבאה שאני אעשה בייס לכל ההערות שכתבת, פשוט עבדתי על הבייס הזה כבר כל כך הרבה שאין לי כוח לשנות..XD ואגב חזרתי לבייסים ישנים שלי וגיליתי שכולם פוזלים ובעלי רווח קטן מדי בין שתי העיניים..XD אבל ניחא.... כנראה זה הסגנון שלי..XD אני אנסה לשנות בביס הבא ושוב המון תודה על התגובה המושקעת

TheWingedPig

New member
תמיד שמחה לעזור:)

אני גם שמחה שקיבלת הכול ברוח טובה, אף פעם לא יודעת לאיזו תגובה לצפותP: אני מבינה את הקטע של חוסר הרצון לתקן, אני ממש כמוך:) אחרי שעובדים על משהו כ"כ הרבה זמן, כבר מאבדים חשק לתקן ולגעת בזה בכלל:) בענין העיניים, אני לא חושבת שזה ממש "סגנון שלך", סך הכול, מדובר כאן בתיקונים קטנטנים (וההצללות שלך ממש יפות!), ואני מבטיחה לך שזה ממש ישפר את הבייסים שלך. כשאני מסתכלת על הבייסים הישנים שלי ממש בא לי להקיא, אז את כנראה במצב יותר טוב ממניP: ושמתי לב שאת באה והולכת ממש בתקופות, לא ראיתי הודעות שלך המון זמן, והנה פתאום את מופיעהD: אל תיעלמי, תהי פה יותר, מוכשרת אחת! P:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחח כן וואו מישהו שם לב אליי..0.0""

אני באה והולכת בתקופות כי.. הממ אני ממש מתקשה לעקוב אחרי הקצב של הפורום..XP אני קוראת כאן הרבה בלוחות ושדחמים ואופים ובערך בהכל, אבל הממ.. לוידעת לא מסתדר לי עם להצתרף..
XD יבוא יום ואני אצתרף..D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה מאוד מיוחד!! D:

הראש נראה לי מעוך קצת,ניסיתי ליצור מתאר פחות מעוך אבל לא יצא לי *~* אני ממש אהבתי
הצללות מיוחדות D;

אחרי המון זמן, דולי חדשה

מאורנג' קורקס, לדמב"ו. אין שיער בכוונה, לא הצלחתי להכין חולצה נורמאלית, ובסה"כ אני חושבת שלמעט החולצה הלך לי טוב.

think shon

New member
כפרעלייך ועל דולזיותייך:)

אממ, העקב של הנעליים לא כ"כ מסתדר לי><;

roni727

New member
הוו

אני אהבתי
החולצה טיפה נראית לי כמו שיש, תוסיפי קוי מתיחה בין הציצים, וקצת קפלים, אולי אפילו יתאימו קפלי מתיחה בקטע התחתון. הצללות על, ותכניסי את העקב יותר פנימה, לאמצע העקב של הרגל, כי כרגע זרקת אותו יותר מידי החוצה.

תודה על התגובות

א. אפשר עזרה עם החולצה? אני פשוט על הפנים בחולוצות;; ב. למעט החולצה, איך עכשיו? ג. לפתוח בגדול.

TheWingedPig

New member
הנה:)

עזרה עם החולצה - סימון של מעבר הגוונים (מקווה שתסתדרי). דבר קטן לגבי הפלטה, היבדלי הגוונים בה לא מתאימים לביס כזה קטן. בייס קטן=הבדלי גוונים יותר גדולים. תיקנתי לך קצת את הפלטה (במסגרת בצד). הצללת הנעליים לא כ"כ מובנת, ובזוית כזאת לא רואים בכלל את העקב (הצעה להצללה אחרת עם מתאר יותר מתאים, ותיקון קליל של הפלטה מצורפים גם כן). תצלילי את הגבות (כדאי שבאמצע יהיו הגוונים היותר בהירים. ותשתמשי בגוונים בעלי הבדלים גדולים בשביל זה). באדום סימנתי לך איפה כדאי להוסיף לחצאית מעט נפח (המתאר של החצאית והטייץ ממש צמודים אחד לשני, כשמתאר החצאית אמור לבלוט מעט מעבר למתאר הטייץ). בשרשרת, סימנתי בכחול את הכיוון של הסגירה (שרשראות הולכות אל מאחורי הצוואר, לא הכתפיים, וחלק הכי אחורי שנראה לעין נחתך). בהצללה של חוט השרשרת, הקטעים הבהירים יהיו באמצע, לא בקצוות, ורצוי להגדיל את הבדלים הגוונים גם שם. מקווה שעזרתי:)

roni727

New member
ממש מעניינת :p

בחרת תנוחה של בייס ממש קשה לכנפיים, בואי אני אסביר- הוא נוטה לצד שמאל, יה? אז אחת מהכנפיים שלו גם חייבת להיות מוטה או להיות יותר "מחוצה" כדי להתאים לזווית. הכנתי לך דוגמא בקובץ-> במגפיים יש הצללות כרית, כדי למנוע זאת הייתי מוסיפה שם קפלים. זהו :] בהצלחה.

למעלה