שדח"ם

../images/Emo97.gifאת יודעת את התשובה ../images/Emo99.gif

היא בהחלט מוזרה
ההצללות מדהימות והשילוב צבעים גאוני! קצת הפריע לי שהחלק התחתון של השמלה (הכחול ההוא
) לא מוצלל מספיק. אבל חוצמזה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|וואו!!!!

הדולי הזאת גאונית!!>< רואים שניסית להצליל עם פלטה של 3 צבעים [תקני אותי אם אני טועה] בשמלה, אבל זה קצת מתנגש עם השיער והנעליים שמוצללים עם יותר צבעים. אהבתי את המשבצות
ואת התכשיט שיש לה על הצוואר=0 בקיצור דולי מהממת!

תודה ../images/Emo23.gif

בקשר לפלטה...הכנתי אותה באותו הזמן שהצללתי את השמלה (לא המשפט הכי ברור בעולם\ לא משפט ברור. לא ידעתי איך לנסח, אם לא הבנתן אותי אני מבינה אתכן XD) יכולתי להכין עוד גוון אבל זה נראה לי מיותר...

TheWingedPig

New member
עיצוב השמלה מאוד מיוחד:)

השכבה התחתונה בשמלה נראת לא מוצללת (ונראה לי שכדאי לוותר על המתאר התחתון, או לפחות הבהיר אותו במקומות בולטים). בנעליים, החלק של העקב לא יהיה כ"כ נראה לעין כמו שציירת (מסומן באדום), וכדאי לחזק את ההצללה ברצועות. אני חושבת שיוסיף את תנמיכי את השיער מעט, גם ככה הראש של הבייס דיי גדול, מתאר עליון כזה גבוהה רק מגדיל אותו. ההצללה בשיער ממש יפה:)

תודה!! ../images/Emo23.gif

אני אתקן את החלק התחתון של השמלה. בקשר לנעליים,לא הבנתי מה הבעיה איתן ושכחת להוסיף קובץ.. אני אנסה להנמיק את השיער...לא בטוחה שאצליח, גם אני שמתי לב לזה שיש לה ראש של בראטץ

TheWingedPig

New member
אוי, אופס...../images/Emo122.gif

לא שמתי לב ששכחתי את הקובץ ^^' כן, הראש באמת גדול, אני בדרך כלל מסתירה כאלה ראשים מתחת להרבה שיערD: ומצרפת את הקובץ, הפעםP:

TheWingedPig

New member
בכיף:)

התכוונתי שכדאי להוריד קצת מהחלק האחורי של הנעל. לי אישית הוא נראה קצת מיותר, כי בזוית הזאת העקב לא ייראה לעין כ"כ. וגם להוסיף הצללה לרצועות בנעליים, זה לא נראה מוצלל במיוחד :)

תיקנתי=]

הוספתי גוון לחלק התחתון וניסיתי להנמיך קצת את הקווי מתאר של השיער כי יש לה ראש ענקי ^^''

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואו זה ממש יפה!../images/Emo23.gif

והעיצוב ממש מקורי ומעניין ^^ בתמונה הראתי איפה לגזור את המתאר כדי שייראה יותר הגיוני
ממש אהבתי אותה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifD: *נדחפת שוב*

המוזה שוב תקפה אותי. אני רק תוהה אם להשאיר את הבייס בתור בייס פורטרט או שלהמשיך את זה בכל זאת מעבר למותניים=S הוא כמובן עוד לא גמור.. אבל נו תגובות על הפרצוף?^^"

הפנים ממש יפות! ../images/Emo2.gif

במיוחד העיניים!
אני חושבת שעדיף להשאיר את הבייס פורטרט כי אם תמשיכי את כל הגוף הוא יהיה גדול מידי, לא להרבה אנשים יש כוח לעצב על בייס ממש גדול.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה=^^=

כן אני גם חשבתי על זה, רק אני מטורפת מספיק כדי לעבוד על בייסים ענקיים עם פלטות של 7+צבעים..
וגם להנות מזה..

LittleDiddle

New member
איזה יפה :))

וואו.. ממש אהבתי רק תורידי את הקו האחרון מתחת לגוף שלה אם את רוצה.. נראה לי מיותר כזה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה..D:

אני שחכתי להוריד אותו...^^ הוא יורד בקרוב מאוד, וגם קווי המתאר של החלק התחתון..0.0""

למעלה