שדח"ם

InbarChanX3

New member
שדח"ם ../images/Emo110.gif

השדח"ם הפסיק לקפץ~
לא לשכוח~ איזכור בייס כי קרדיט זה הכי ב-ע-ו-ל-ם-! שרשרו להודעה זו. דולי אחת לשרשור 3:

Chen410

New member
ראשונה? ../images/Emo119.gif

בשדח"ם הקודם לא הגיבו לי אז אם מישי יכולה בבקשה? תודה :) [אני יודעת שזה מכוער מנסה להשתפר T_T ]

InbarChanX3

New member
אממ...

אני חושבת שאת יכולה להוריד את הגוון האחרון של הברק.. זה יוצא יותר מידי .. בוהק .. גם.. הכפלים שעשית גדולים OO: אני לא מצליחה לעשות כאלה... >< אם את חושבת שזה מכוער, תנסי לעשות את הכפלים דקים יותר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמממ...

זה לא מכוער.. תרגעי..^^ לדעתי הצבעים בסדר גמור, הבעייה היא שהכפלים בחולצה סימטריים מדי. איפה שיש קפל מצד ימין, הוא נמצא גם מצד שמאל. והם גם נמצאים במרחקים קבועים אחד מהשני. תנסי למקם אותם במקומות שונים אחד יותר קרוב ואחד יותר רחוק. וגם לא באותם מקומות משני הצדדים. מקווה שהבנת אותי..^^" אם לא אני יכולה לצייר לך את זה=]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifיאפ ../images/Emo45.gif

זה כבר נראה הרבה יותר טוב..^^

JusTom

New member
לצ'ע

תיקנת, אבל החולצה עדיין לא הגיונית תחשבי איך ניראית חולצה במציאות, איפה יש כפלים, איפה אור איפה צל. תזכרי-מה שיותר בולט יותר בהיר, כי מגיע אליו יותר אור. אז החזה אמור להיות יותר בהיר, תחשבי לבד איך מצלילים אותו. תם :]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifיש שיפור../images/Emo13.gif

אך הקפלים עדיין לא הגיוניים. תעשי כל קפל בנפרד,אל תחברי את ההצללות שלהם ביחד. ואז זה בטח ייראה יותר הגיוני

InbarChanX3

New member
אני גם רוצה D:

אני גם רוצה להשתתף בתחרות של נעמה אז.. תעזרו לי ותתנו לי תגובה בונה לתבנית? D:? בייס מנוורמור.. בצד כתוב את האימייל של נעמה בשביל שהוא לא יעלם לי XD

הקווי מתאר ממש יפים D:!

והדולי תהיה מעניינת
יש רק בעיה אחת, הקודקוד של השיער\ראש נמוך מדי...אם העיניים לא היו מוסתרות זה היה נראה שהשיער מתחיל מילטמטר מהגבות שזה לא ממש הגיוני^^'' אבל סה"כ אני ממש אוהבת! מחכה לצביעה =]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifזה ממש יפה..D:

מסכימה עם מה שאמרו לך על השיער..=] חוצמזה קווי המתאר ממש יפים, ^_^

InbarChanX3

New member
אני חושבת ש..

מצאתי תירוץ למה זה יצא ככה
העיניים שלה היו נמוכות [ מה אתן אומרות על התירוץ הזה?
] גמרתי את הדולי DD: אני אשלח את זה לנעמה באימייל 3: ב-ה-צ-ל-ח-ה-~ אני אשרשר אותה מחר.. אני עייפה .. ><

InbarChanX3

New member
קבלו אותה!~

במחיאות כפיים סוערות !~
[ככה כותבים מחיאות נכון?
]

TheWingedPig

New member
הרעיון חמוד

בשמלה כדאי להוסיף קצת מהגוונים הבהירים (ליתר הדיוק, להחליק את המעבר בין הכהה לבהיר). וכדאי להצליל את המתאר התחתון בפוני.

sha chan XD

New member
נחמד :]

אני אוהבת את השיער XD; לא יעזור באמת יוסיף אם תורידי את הקו מתאר התחתון של הפוני :] אממ... לא הבנתי כ"כ איזה סוג בד ניסית לעשות.. אז אני אשתוק ומה אוכל לה את הרגליים? מים? זה נראה יותר קריפי ממים XP;; *משהו באמת רע עובר עלי היום עם הטו מאצ' קשקשת שלי O:;*

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזו יופי!! D=

לדעתי הפלטה קצת מוזרה,אבל חפיף,זה מייחד את הדולי ^^ בשיער-כדאי להבהיר את קווי המתאר כי הם בולטים מידי. (אם תצטרכי דוגמא על הדולי אני אראה) והמיים האלו לא ממש הגיוניים מבחינת הזוית שלהם(אם את צריכה הסבר מדויק גם בזה אז אני אסביר ^^) בהצלחה D:

למעלה