שדח"ם חדש

ש ט ו פ

New member
לא הגיבו לי בשדח"ם הקודם../images/Emo10.gif

לתחרות מאחורה, בייסים מILCK וצ'ירוויל.

o0Invisible0o

New member
נמנ. בלי להעליב?

אין ממש מה להגיב. כאילו זה יפה והכל. אבל זאת רק חולצה, מאחורה זה רק כמה פסים. אין קפלים וכלום. מה את רוצה שנגיד? החולצה חביבה. הייתי שמחה עם היא הייתה לובשת משו מתחת [
*משטרת הצניעות*] והמאחורה, היה יכול להיות יותר מעניין עם X
עזרתי?

מה איכ../images/Emo10.gif

היא מדהימה
הג'ינס מקסים, אבל אני חושבת שצריך משהו שיחבר בין ההצללה שלו למעלה ולמטה, מה דעתך על חוט/קוקיה/סרט שיכוון את הג'ינס באמצע, זה יסביר למה ההצללה קצת שונה בכל חלק. אבל ההצללות, וואו!|מתה| הן לגמרי מדהימות
התאהבתי בנעליים^^
ובגרביים!! בחלק של החזייה קצת ריק לי בעיניים (למרות שהבטן שלה בהחלט יפה, היא עושה ספורט?><) פונצ'ו קטן ומחורר (לא בהכרח סרוג>< יכול להיות גם סתם עם קרעים) יכול להתאים, לדעתי><אני אוהבת אותה, היא יפה^^

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif

מסכימה עם רקיע לגבי הג'ינס.
נעליים+גרביים ראויות לסגידה!
למרות שלא ממש רואים הצללה בחלקים השחורים בנעליים... וגם בגרביים. ברק בשיער יוסיף המון^^. החזייה הכי הפריעה לי... הגוונים קרובים מדי זה לזה, וחוץ מזה, ההצללה... לויודעת... לא מספקת כזאתי.Oo כאילו לא כ"כ מושקעת... ואני מאמינה שאת יכולה יותר!
דבר אחרון- הצללות על^^.

PakoLina

New member
בייס מפות.../images/Emo118.gif

תקנו אותי אם אני טועה :) נמ, ומישהו יכול להסביר לי את אני מלילה את השרוולים? T__T הערות בונות יתקבלו בברכה.

music girl6

New member
../images/Emo79.gif

הכי חדשה שלי עשיתי אותה כיאולו היא משבט קדמון זה למה השיער פרועה. לא יצאה טוב לפי דעתי. אתן יכולות לעזור לי לבחור עם הפרח או בלי. הבייס מכאן

nisush

New member
היא מתוווקהההה

רק שתי דברים!! לשיער חסר למעלה טיפטיפה ברק כזה בהיר...היה נחמד אם הייתי שמה כאילו קצת! ועוד דבר אחרום בשמלה למטה יש קצת בלאגן, איזה צד בא קודם ואיזה אחרי, תנסי שזה יהיה קצת יותר מסודר והיא תיהיה פשוט מהממת! מקווה שזה יעזור לך!!!!!

nisush

New member
לובה 'צטערת

כנראה 4 שנים בארץ לא מספיק כדי ללמוד את העברית המתוסבכת חחחח כתבתי גם אחרון עם "מ"..
! טוב...התפגרתי לגמרי! *מתחבאהמאחורימשהו* טיפשה...טיפשה...טיפשה...

shooroo

New member
אייכיכיכיככככככככ

רק השיער פסדר
[והקוי מתאר שם בכוונה.] רום4סקוור. איכ, נו ;[

shooroo

New member
מה יהיה איתי ../images/Emo122.gif

עם המשחק שלי
החהחהחחהחה אמ כן.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיא, גם את עם השיר הזה?

אני וחברה שלי כל הזמן
נגיד, שיחה "בלהבלבלבללבהלבללהב" "יאו, נו מה יהיה איתו?" "עם המשחק שלו.. להללהלהה" אהמ, כן
מתי תלמדי לעזה להעריך את עצמך ולראות כמה יפה את מציירת דוליז? אה? |מחכה| סתמ
מה קורה?
כן. אה.
ממש יפה
תצלילי על
כי מתחת לשמלה פשוט חייב
למה את מצלילה שיער כ"כ יפה?

nisush

New member
בייס THEMIS

עשיתי אותה לפני כמה זמן...לא ממש מרוצה מהשיער וממנה בכלל...מעצבנת!>.<

למעלה