שדח"ם חדש

o0Invisible0o

New member
תגובה.^^

קודם כל הדולי מאוד יפה..ואני בהחלט רואה שיפור אצלך..
אני שונאת כשאתן נכנסות לשלב של -כל דולי יותר מדהימה מקודמתה- וזה.
ולתגובה. [כי תמיד יש לי מה להגיד.
] שיער מאוד יפה..
ההצללה טובה והכל, הבעיה העיקרית שלי היא הצורה שלו. לעגל את הצורה של השיער קצת, שלא ילק כזה ישר. ולהסויף שוונצים בהתאם ולא סתם שוונצים בכל חור.
הראיתי בקובץ בערך איך.
[ירוק זוהר- שינוי צורת שיער. צהוב-שוונצים.] חולצה. קודם כל אני חושבת שהחולצה ממש מצויינת.
אני אוהבת את צורת הקפלים באזור הבטן, ההדפס מוסיף ומוצלל נכון..וגם המחשוף מעניין.
אבל, זאת אני כמובן.:X והאמת הבעיה שלי היא ממש מזערית.
הצללה מתחת לחזה- אז כן, עשית נכון..מהגוון הכי כהה סימנת את הפס של החזה משני הצדדים, אבל אל המשכת אותו! וגם לא המשכת בגוון אחריו.
רק בגוון השלישי המשכת את הפס..וגם לא ישר. אז נכון, ההדפס די מסתיר את זה..
אבל זה שתי שניות לתקן..ואני חושבת שכדאי!^^ מכנסיים. אה, עם המכנסיים יש לי הרבה בעיות.
אני יודעת שהרבה מצלילות ככה לאחרונה..ואני יודעת כמה בעייתי זה להצליל מכנסיים..אבל אני פשוט לא מתה על ההצללה הזאת ולא יודעת כמה היא הגיונית.>< אז יש קפלים וזה..אבל למה? איפה? מה?
וגם..הגוון האחרון בפיקסלים בודדים- שיטה שאני לא ממש אוהבת..אבל נו..בחירה שלך..
באמת, אני לא יכולה להעיר ממש..כי זה סגנון..שאני פשוט לא כ"כ אוהבת.
מה שכן, מעל המפשעה, מתחת לבטן..הצללת בגוונים די בהירים מה שגרם למקום להראות נפוח.
וזה קצת מוזר. תצלילי שם בגוונים היותר כהים כדי שזה לא יראה בולט ככה..
[הדגמתי בערך בקובץ.:X] חוצמזה אני ממליצה להוסיף פס של חגורה, מקום של רוכסן/כפתורים. וכיסים קדמיים.
זה יקל על כל החלל במכנסיים שממש קשה להצליל.
מכנסיים זה קשה.:X זהו להיום.
מקווה שעזרתי ואשמח לראות תיקון.
[פזמון חוזר וזה.
] קובץ בהודעה הבאה.

P N 4 E

New member
../images/Emo45.gif קלעת בול.

אני אוסיף שהדולי באמת ממש יפה ובהחלט רואים שיפור

../images/Emo163.gifתודה רבה ../images/Emo2.gif

ווא ממש עזרת אני תכף יישלך את התיקון, את המכנס.. אני יתקן רק באזור הפשעה אני דווקא אוהבת את סוג ההצלה
טוב תודה רבה אין לי מילים
סוף סוף מישהי הגיבה לי

../images/Emo163.gifתיקון לפי דבריה של איילת ../images/Emo13.gif

לפי דעתי לשיער זה ממש עזר
במכנסיים אני לא בטוחה שזה טוב :-\ תמשיכו לתת תגובות

hadasusha

New member
אמממ.

קודם כל היא ממש יפה! עכשיו בקשר למכנסיים- השיטת הצללה הזו היא די קשה... ולך יצא יפה. הבעיה היחידה (לדעתי) שאני רואה כאן (ואצל אחרות) היא שכלל לא רואים את הקפלים הכ"כ בולטים בקווי המתאר.. וזה לא הגיוני. הרי אם הקפלים כ"כ עמוקים- וכך הם בגלל הבדלי הגוונים ושיטת ההצללה- חייבים לרואת אותם בקווי המתאר. ככה זה רק נראה כאילו הרגליים שלה שטוחות ומתחו עליהם בד שמתקמט בכמה מקומות... (
) מה גם המיקום הקפלים אצלך לא כ"כ נכון... יש קפלים שאין להם סיבה ויש קפלים שפשוט "עמוקים" מדי.. ושני הקפלים בסוף ישרים מדי... ואני לא מתיימאת להיות מומחית בהצללות מכנסיים- לרמה שלך אני לא מגיעה זה בטוח.. כל מה שאמרתי אמרתי על פי היגיון ודעה אישית ובטח שבטח לא במטרה לפגוע... מצטערת אם פגעתי בך בצורה כלשהי
ושוב אני חוזרת- שיפור עצום! הצללות נהדרות בשיער ובחולצה(שמאוד אהבתי אגב).

Stinki Winki

New member
דולי.

ביס מרום4סקוורס. השראה מקנדיבר וגם פלטות ואין קוקו בשיער .

ScOrPiO gIrL1

New member
יווו!

איזה מהממת! למה אין קוקו? יתאים לה! או קוקו או גולגולות (או כמו שהחברים שלי קוראים לזה - אנטנות - לכי תביני.........יצאתי איתם לעיר ועשיתי גולגולות שאלו אותי מזה האנטנות האלה? - למרות שהודו שהם אהבו!) יפהפייה! ההצללה בחצאית מדהימה!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

אוף נו וזה.
את ממשיכה להשתפר.>< אבלללל!!! האולסטאר הורוד הזה נבלע בגלל הגרביים.
חוצמזה..אני לא חושבת שאולסטאר כ"כ מתאים במקרה הזה..
אני בעד נעליים חומות.^^ שיער מאחורה יכול להוסיף.
היא מדהימה ואת השתפרת כ"כ.

P N 4 E

New member
מדהים../images/Emo99.gif

אני בעד נעלי בובה חומות אבל איךשבאלך

Stinki Winki

New member
תפוז מוחק לי הודעות!../images/Emo12.gif

הכל אופן, שירשרתי לכולכן "תודה
"

למעלה