שדח"ם חדש

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifנחשו לאיזה תחרות../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? תגובות? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? שטיפתמוח? קופי פייסט רולז^^ *אהמ*רוםפורסקווארס*אהמ* D: בייס שולת*O*

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifהיא יפע../images/Emo99.gif

הג'ינס יותר יפה ככה
בהתחלה הייתי בטוחה שכתוב שם את רוסיה היא הרעידהXD הצבע הבהיא ביותר בחולצה בהיר לי מדי><

../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

השער כל כך אאאאאאאאאאאאאאאאאאא *-*. סליחה שלא הגבתי קודם, לא ראיתי את הדולי:0. בכל מקרה, החולצה ממש יפה והברווז גאוני*-*. אבל אין כפלים בג'ינס:0.

shmeksit

New member
דולי ירוקה! ^^

לתחרות של מאיה בייס מ..אממ.. צ'ירוויל? לא זוכרת XP תגיבו בבקשה! אני צריכה להוסיף לה נעליים או משהו.. תגובה למגיבה!

y o g a y o g a

New member
אמממ.. אולי היא מתכוונת לזה...

סימנתי לך כמה דברים: 1. בכחול- את הקמטים בתחילת השמלה, אני חושבת שזה קצת לא הגיוני. זאת אומרת, לפי מה שהבנתי השמלה היא כזו דקה ונופלת, והקמטים נראים קצת לא הגיוניים אם אין כיווץ בשמלה או משהו שגורם להם להיות כאלה. אני חושבת שזה יהיה יפה אם תעשי את כל השמלה כמו החלק התחתון שלה. כי היא באמת מדהימה !
2. באדום- אני חושבת שאולי היא התכוונה לזה כשהיא אמרה שמשהו בשמלה מפריע לה. כלומר- היא מתנפחת בסוף וזה לא ממש נראה הגיוני. החלק האחורי של השמלה צריך להיות ההפך ממה שעשית- כלומר: הגוונים הבהירים יותר קרובים לרגליים וזה הולך ונהיה כהה יותר לכיוון המרכז. באופן עקרוני החלק האחורי של השמלה צריך להיות קצת יותר כהה משאר השמלה. סימנתי לך גם את הצורה שאני חושבת שזה יהיה יפה אם היא תתעגל למטה אבל זה קטנוני ואת לא חייבת
השיער מדהים
יותר שוונצים? מקווה שהבנת אותי והכל בגדר המלצה

shmeksit

New member
יאיי ממש תודה ../images/Emo25.gif

אני כבר שמה את התיקון! אגב מישהי יודעת איפה אני יכולה לתרגם טקסטים באנגלית לעיברית?

shmeksit

New member
הינה התיקון

היא הרבה יותר יפה ככה ממש תודה איילת..
אה ואגב מה יותר יפה עם כתר או בלי?

shmeksit

New member
*בורחתרחוקרחוק* דננההה

למה חשבתי שאיילת כתבה? אוייי אני עקומה! סליחהסליחהסליחה את סולחת לי?

למעלה