שדחם

תגובה.

השיער מצוין. הפוני קצת מרובע. הגופיה גם היא קצת מרובעת. אני מציעה להקטין את החזה (היא ילדה קטנה), ולעשות את הקפלים רפויים יותר (היא רוכנת קדימה). שיטת ההצללה במכנסיים לא מתאימה כאן. צורת המכנסיים היא צמודה והקפלים שציירת מרמזים על בד מאוד רפוי. אגב, בדרך כלל בירך אין הרבה קפלים. הנעליים טובות. תנסי להפוך את הפלטה ללבנה יותר.

אמ..

עשיתי אותצה דולי על בייס אחר.. אם זה נקרא 2 דוליז אל תגיבו.אבל תגידו לי איזה יותר טוב..=]

my presious

New member
../images/Emo42.gifאהלן../images/Emo13.gif

עוד מישהי נשארה בבית? ;( ישנה. הייתה לתחרות של יאנה. הבייס מדולישס [בייס כה נסגד
] פיתחו נא בגדול:]

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

שיער
אהבתי, אבל כדי להוריד את הסיכה.
גופייה
הצללה מדהימה אבל למה כתבת LOYE?
חצאית+ג'ינס
הכול נהדר רק שכחת לצבוע חלק קטן בג'ינס.
נעליים
מדהים.
שטויותנוספות
עגילים-אהבתי.
צמידים-כנ"ל.
הדבר-הכסוף-שאני-לא-יודעת-איך-קוראים-לו- יפה.
ציפורנים-תורידי אותם הם מכערות את כול הדולי.

אהבתי ../images/Emo99.gif

אני דווקא לא מסכיהמ עם ההערות של קיטי קאט.. אני חושבת שהשיער יצא נפלא. את יכולה להאריך אותו קצת בצד שמאל (שלנו), שיראה כמו שוונץ קטן. הסיכה מוסיפה, אבל אפשר להזיז אותה מעט שמאלה, שיראה שהיא תופסת את השיער. החולצה מקסימה
קצת קשה לי להבין את ההצללה. אני אוהבת שהברק והצל ברורים ומוגדרים יותר. את ה"לאב" מבינים
החצאית - וואו
ממש מקסימה
הג'ינ ס חמוד, הקרע מוסיף המון
כדי שהקרע יראה יותר "קרוע", אפשר להוסיף מעט "חוטים" קצרצרים בצבע תכלת בהיר בהיר, יותר בהיר מהגוון של הג'ינס. רצוי כמה גוונים של תכל בהיר. כנ"ל גם לגבי הסוף של הג'ינס. הנעליים מקסימות
בנעל שפונה אלינו אפשר להוסיף קצת ברק. אהבתי כל כך את ההצללה של הסולייה. הצמידים, הגרב-יד (יש לי כזו בדיוק באותו צבע
), העגילים, כל הסטאף, מוסיפים מאוד

P N 4 E

New member
יפהה ../images/Emo99.gif

השיער טיפה נראה כמו פטריה
אלא אם כן זה אמור להיות פטריה
חוץ מזה אני מסכימה עם ההערות של המפלוץ קריימר [סורי, לא יודעת שם :| ] שילוב הצבעיםםם

תגובה.

השיער נהדר והחולצה נהדרים, ממש אהבתי. הייתי מוותרת על קו המתאר בחצאית. בחלק המתנופף כדאי שיהיו יותר קפלים קטנים, ובחלק ש"עומד" שיהיו פחות קפלים וקפלים גדולים יותר. ההדפס מבולגן, הייתי "מסדרת" אותו יותר. הג'ינס והנעליים גם הם מצוינים. בנעל האחורית יש קטע שעשית בו אור. אני חושבת שצריך להחליף בין האור והצל בסוליה שם, כי אותו החלק הוא פנימי יותר.

tamaguchi girl

New member
אני זוכרת אותה ../images/Emo2.gif

חסר טיפה ברק בנעלים. הקווי מתאר בחצאית טיפה מפריעים לי. לדעתי יהיה יפה יותר אם תורידי אותם/תצלילי אותם

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gifקודם תסיימי,

אחר כך תשלחי. כי לדעתי זה מביע טיפה זלזול בדולי ובאלה שרואים את הדולי.

די:-|

כל השרשור יש לך הערות כל כך לא נחמדות על כולנו, על הדוליז וכו'. די מעליב לשמוע שמשהו שציירת מכער לך נורא את הדולי או הערות קטנוניות. אם מישהי רוצה להעלות דולי לא גמורה, במיוחד אחרי שהיא העלתה אותה דולי כבר כמה שדחמי"ם או לא שתתפה בכמה, למה שלא תעשה את זה? יותר קל לתקן דולי לא גמורה מאשר לעשות תיקונים קטנים אחרי שהיא גמורה. לפעמים ההערות על דולי לא גמורה הרבה יותר אפקטיביות. אנה, הדולי שלך מקסיה
את רוצה להגיב לך, עוד מעט

broken winges

New member
../images/Emo45.gif אני לא באה לתקוף או משהו

אבל רקיע ממש צודקת! אם את רוצה להגיב זה מצויין אבל יש דרך להגיב! אל תגיבי לכולן סתם הודעות רק כדי שתראי חרוצה או לקבל מחמאות תגיבי תגובה באמת! קצת הצללה במכנס זו לא תגובה, לא כתבת בייס והיא דווקא כן כתבה,הסיכה מכערת את כל הדולי... זה קצת מעליב .. סתם שתיקחי זאת לתשומת ליבך

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

אני מצטערת אם פגעתי במישהי, אבל כתבתי את התגבות שלי לפי דעתיה האישית ולפי התגובות בונות שאני קיבלתי. בנוגע לכך שאני רואה זלזול בשליחת דולי לא גמורה לשדח"ם ואני מצתערת שהוצאתי את כל זה על הדולי של The phantom of opera. אני מצטערת. נ.ב אני כתבתי כול כך הרבה תגובות כי הייתי משועממת להיות לבד בבית כל היום ולא בגלל רצון שיחמיאו לי או להראות חרוצה.

broken winges

New member
אממממ

האמת היא.. שגמני מצטערת הייתי עצבנית והגזמתי בתגובה שלי
אני מקווה שאת לא ממש כועסת......... אוף יש לי שעתיים ל"בלות" במוזיאון הכי נידח בעולם!
*לאקשורה*

../images/Emo2.gif

הא! זאת אותה דמות שהיתה לפני שדח"ם\ים! נכוןנכון? אני זוכרת בגלל החולצת רשת ^^. לא אתן לך תגובה כללית, (כי היא לא ממש גמורה, והיא גם לא ממש צריכה את זה), אבל לדעתי כדאי לך להוסיף ברק או משו לאוזניות כדי שיראו אותן, כי הצורה שלהן ממש טובה. והשיער והחולצה -

למעלה