היה לי בוחן מעצבן בחדוו"א... אבל אני שמחה שלפחות מישהי טרחה לפתוח שדח"ם (תודה, סיווני!). אז..כן, הדולי.. בייס שלי, אמור להיות דיוקן עצמי, או משהו כזה..לא ממש דומה השרשרת לא מוצללת, אני יודעת...
השיער מבוסס על התספורת שלי (דאהה, מן הסתם..חח). קו השיער אצלי הולך באלכסון מקדימה (מתחיל בערך מקו הלסת, ועולה באלכסון עד למאחורי האוזניים, עד בסיס הצוואר), ומאחורה זה ממש קצר (מעל הצוואר). אז לא רואים את החלק האחורי.
הבייס ממש יפה, ואהבתי את ההבעה שלה מאוד..=0 מה שכן מפריע לי קצת שיש לה קצת מדי שיער על הראש..0.0"" חוצמזה חח כמו תמיד, סגנון הגוונים המרובים שלך עושה פלאים לשיער אז בכלל..=] דולי מאוד יפה=]
בקשר לשיער (וקראתי את התגובות לפניי) אני גם חושבת שכדאי שתראי טיפונת מהשיער , אם לא - זה באמת לא מפריע (אם להגיד את האמת, לא שמתי לב לזה עד שסיוון העירה לך XD אבל אני מסכימה איתה
) תעשי איזו הצללה בשרשרת ;; (היא גם ממש יפה, בלי שום קשר
מה שכן קצת מפריע לי זה שהציור על החולצה לא מוצלל. ואם הוא כן אז ממש קשה לראות את זה. חוץ מזה ממש אהבתי את הנעליים שלה..D: וגם את צורת השיער..3= ונקודה למחשבה. הידיים נראות די ריקות ומכיוון שבבייס הזה ידיים די גדולות הייתי מציעה לשים עליהן משהו כדי שזה יראה פחות ריק[?] משהו בסגנון- כפפות/ חותלות ידיים/ עליונית על החולצה והכתפיים/תמידים/שתחזיק משהו. אהבתי את הדולי..=]
ועוד עם הבדלי צבעים די גדולים. יכול להיות שהמסך שלי פשוט בהיר מאוד יחסית לשלך ולכן קשה לראות הצללה. בקשר לידיים, את צודקת התכנון היה אמור להיות עם איזה אריג מתחת לאפודה. אבל אז לא היה לי כוח אליה יותר.. ותודה