שדחם

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

תודה...^^" אבל מה לא מסתדר לך בשיער?;; תגידו לי שאני אתקן..;;

DaRk ShinES

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

לא מסתדר לכולן בשיער כי ההצללה לא רגילה כזאת אין קבוצות ובגלל זה זה נראה גושי.תנסי אולי לחלק קצת יותר לקבוצות תראי אם תאהבי ותעלי
(זה ישפר המון) ממש חמודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודות..=]

המ הבנתי...סוף סוף מישהו הגדיר את ה"לא מסתדר לי" בשיער..XD אני אנסה לשנות..=] ושוב תודה..^^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו תודה...=0

את היחידה שהשיער כן מסתדר לה..0_0 XD

sha chan XD

New member
ממשיכה לעבוד עליה~

בייס מאפטר דה באטל אחת הדוליז המושקעות שלי, אני חושבת צריכה הצעות איזה צבע מתאים לבגדים שעוד לא מוצללים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואוו*בהייה*

אני כל כך אוהבת את ההצללות שלך..>: דבר שני...
גאדמיט..!!!! יצא לך כל כך יפה על בייס גדול! אני ממש רוצה לראות את הדולי גמורה! ובקשר לצבעים, הייתי אוימרת לך לעשות בדיוק בצבע שזה סמומן בו, רק תמצאי פלטה פסטלית לצבע הזה וזה יהיה מושלם..3>

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif

הצבע אפרסק הזה יהיה מושלם
השיער שלה נהדר, וגם קווי המתאר מעולים - כמו תמיד
אני חושבת שיש בחותלות הרבה יותר מדי קפלים וכיווצים. בעבודה על בייסים קטנים יותר לפעמים צריך קפלים בצפיפות/תדירות הזו, אבל הבד של החותלות או נתלה כזה מהגומי שסביב הרגל, ואז אמורים להיות קפלים אנכיים, ולא יותר מדי, ואז כמה מאוזנים למטה, או שזה גבשושי כזה, ואז הקפלים בכל מקרה עבים יותר ופחות. גם הפלטה נראית פחות טוב בחותלות מאשר בצעיף... רק הצעות/הארות 3> דולי מקסימה 3:

sha chan XD

New member
תודהתודה D: ../images/Emo23.gif

נראה לי אני אעשה בצבע הזה~ ובקשר לחותלות O: זו בערך..הפעם הראשונה שאני עושה חותלות (השניה, אבל הראשונה לא היתה ברצינות) ולא ממש ידעתי איך להצליל אותן, אז תקעתי קפלים וקיוויתי שיצא טוב XD; אני יודעת שיש קצת יותר מידי קפלים, אבל ממש אין לי כוח לשנות אותן עכשיו
אז מקווה שזה לא מפריע מידי
ושוב תודה

JusTom

New member
../images/Emo99.gif

נראלי שהגבתי לך בטיפו אבל שוב-זה כל כך סגיד!! *.* תמשיכי...

DaRk ShinES

New member
וואו זה הולך להיות ממש יפה../images/Emo99.gif

הצעיף והשיער יצאו מדהים, לשיער אגב כדאי לנסות להוסיף עוד גוון כהה ועוד גוון בהיר לשורשים זה יוסיף. אני ממליצה לשבור עם הבגדים וללכת על משהו כהה יותר(אפור כהה/סגול כהה). אחלה אומץ יש לך אני שונאת בייסים גדולים

TheWingedPig

New member
מושקע בהחלט!

הצבעים מאוד משתלבים אחד בשני. אני חושבת שאם תשתמשי בצבעים של אוף וויט-חאקי-חרדל, כמו שעשית, זה יהיה שילוב טוב גם כן.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאוי איזה יופי

הרמה ל הבית לא מתאימה להצצלות המדהימות שלך חח הוא מוצלל נורא פשוט
מחכה לראות את הדולי גמורה

JusTom

New member
אפיצ'ו

וואו! עבדתי עליה די הרבה *.* מרוצה מהכל חוץ מהשיער :|

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו..D:

אהבתי!!! יצא לך ממש יפה, במיוחד כי הצללות עם שחור ולבן הן ממש קשות..XD [לדעתי...XP] זאת רק אני או שעשית לה סיידליפ
חוצמזה יצא ממש חמוד...3= אבל שחכת הצללות על..D: חוצמזה כמו שאמרתי.. הדולי ממש ממש חמודה..D:

DaRk ShinES

New member
היא חמודה../images/Emo13.gif

לגבי השיער- תנסי לעשות טיפה יותר קבוצות בשיער זה יעשה אותו פחות גושי. בחולצה תסויפי עוד מהגוונים הבהירים בחצאית. חוץ מזה היא ממש מתוקה

למעלה