שדחם

TheWingedPig

New member
טוב, אני מתנצלת על הודעות הדיליי שלי :/

היה לי בוחן מעצבן בחדוו"א... אבל אני שמחה שלפחות מישהי טרחה לפתוח שדח"ם (תודה, סיווני!). אז..כן, הדולי.. בייס שלי, אמור להיות דיוקן עצמי, או משהו כזה..לא ממש דומה :) השרשרת לא מוצללת, אני יודעת...

DaRk ShinES

New member
חח בכיף../images/Emo24.gif

ממש אהבתי את ההבעה שלה בייס ממש חמוד
החולצה יצאה ממש יפה הקפלים נראים ממש אמיתיים.השיער נראה קצת דבוק צריך לראות קצת מאחורה. רק תצלילי את השרשרת זה צורם לי בעין

TheWingedPig

New member
P: תודה

השיער מבוסס על התספורת שלי (דאהה, מן הסתם..חח). קו השיער אצלי הולך באלכסון מקדימה (מתחיל בערך מקו הלסת, ועולה באלכסון עד למאחורי האוזניים, עד בסיס הצוואר), ומאחורה זה ממש קצר (מעל הצוואר). אז לא רואים את החלק האחורי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

הבייס ממש יפה, ואהבתי את ההבעה שלה מאוד..=0 מה שכן מפריע לי קצת שיש לה קצת מדי שיער על הראש..0.0"" חוצמזה חח כמו תמיד, סגנון הגוונים המרובים שלך עושה פלאים לשיער אז בכלל..=] דולי מאוד יפה=]

TheWingedPig

New member
בשביל הסבר עבור

התספורת, קראי הודעה אחת מעליך (תגובה שלי לסיוון)
טנקס:)

sha chan XD

New member
הו, יפה ../images/Emo9.gif

אני נורא אוהבת את הקפלים הגופיה
לא יודעת Xג הם נראים כ"כ..הגיוניים D:;
בקשר לשיער (וקראתי את התגובות לפניי) אני גם חושבת שכדאי שתראי טיפונת מהשיער , אם לא - זה באמת לא מפריע (אם להגיד את האמת, לא שמתי לב לזה עד שסיוון העירה לך XD אבל אני מסכימה איתה
) תעשי איזו הצללה בשרשרת ;; (היא גם ממש יפה, בלי שום קשר
) גם הבייס ממש יפה [: (השפתיים מבריקות משו XD) ~

wine forever

New member
automatic

ניסיתי לעשות אותה פקאצה... XD והיא סתם יצאה לי ורודה... S:: הסתבכתי עם הנעליים XS

LudaGirl

New member
בייס מויוה לה דאקי

טחרי שהתמזמזתי מלא זמן עם השיער וכל החרא הזה. אני בערך מרוצה? טוב שיהיה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאהבתי..=0

מה שכן קצת מפריע לי זה שהציור על החולצה לא מוצלל. ואם הוא כן אז ממש קשה לראות את זה. חוץ מזה ממש אהבתי את הנעליים שלה..D: וגם את צורת השיער..3= ונקודה למחשבה. הידיים נראות די ריקות ומכיוון שבבייס הזה ידיים די גדולות הייתי מציעה לשים עליהן משהו כדי שזה יראה פחות ריק[?] משהו בסגנון- כפפות/ חותלות ידיים/ עליונית על החולצה והכתפיים/תמידים/שתחזיק משהו. אהבתי את הדולי..=]

LudaGirl

New member
ההדפס מוצלל מאוד

ועוד עם הבדלי צבעים די גדולים. יכול להיות שהמסך שלי פשוט בהיר מאוד יחסית לשלך ולכן קשה לראות הצללה. בקשר לידיים, את צודקת התכנון היה אמור להיות עם איזה אריג מתחת לאפודה. אבל אז לא היה לי כוח אליה יותר.. ותודה

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת את ההצללות שלך!

במיוחד בחולצה.
אבל גם אני לא רואה שההדפס מוצלל.:S גם השיער יפה..דולי ממש חמודה.

sha chan XD

New member
וואו D:

אני ממש אוהבת את ההצללות שלך! הן נורא אמיתיות כאלו
ובקשר להדפס - הוא כן מוצלל O: וול X:

אמם שיעמם לי אז אמם נאמם

עשיתי בייס וגם כי קצת נמאס לי מהבייסים של DHF קצת התחילו להתישן טוב אז... תגוה למגיבה
תודות...

למעלה