שדות תעופה וטיסות

../images/Emo50.gif

בישראל כמעט ולא בודקים ודווקא רק במדינות המערביות יותר ( אנגליה ארה"ב) כן בודקים כאלה דברים, אבל המכתב מהרופא אמור לסדר הכל. בקשר לזריקות השירותים של המטוס הם מקום מאוד לא נח, אני פעם בקשתי מהדיילים אם אפשר לשנייה את העמדה הקטנה איפה שהם נחים, כמובן שהסברתי להם את המניע... וחוץ מזה טיפ קטן תביא איתך בתיק ( אני מניחה שחשבת על זה..) פחממות שיהיו זמינות,לי למשל טיסה אחת סתם בלי לעשות שום פעילות רק מישיבה בכיסא היה היפו... וחוץ מזה טיסה נעימההההההההההההההההההה

אותי שאלו בכניסה לקניון בירושלים

המאבטח הוצי מהפאוץ שלי את הנרתיקשל מכשיר הבדיקה והתחיל למשש אותו ואז שאל אותי מה זה אמרתי לו מכשיר לבדיקת סוכר הוא הסתכל עלי ואמר לי ועכשיו בעיברית אז אמרתי לו גלוקומטר הוא חייך חיוך דבילי ונתן לי להיכנס אותי המיקרה הזה דיי משעשע באופן אישי

i l a n n a

New member
רק פעם אחת?

אני לוקחת איתי את המזרקים והגלוקומטר לכל מקום שאליו אני הולכת... במסעדה של דוד שלי אני נכנסת מהמטבח אז לא מציקים לי (חוץ מזה שמכירים אותי...) איזה יום הגעתי לסופר ולא רצו להכניס אותי בגלל המזרקים... בקריון כל הזמן שואלים אותי מה זה (בגלל האריזה של הלנטוס שנראית כמו משהו לא מוגדר... האריזה של ההומולוג דווקא נראית כמו נרתיק למשקפיים...) ובלשכת התעסוקה כל הזמן מנסים לבדוק את העמידות של האינסולינים שלי בנפילות... (כל הזמן המאבטח פותח את התיק שלי כ"כ חזק שהם כמעט נופלים... ואני תמיד צורחת עליו...) בקיצור- לא כ"כ ידידותיים לסוכרתיים... ועוד משהו קטן- בתחילת מתיקותי פניתי ליחידת פניות הציבור של המשטרה כדי לקבל מידע (אחרי שלא הסכימו להכניס אותי לסופר...) על הזכויות של הקב"טים במרכזי קניות וחנויות למינהן... ונאמר לי שיש "הסכם" לא כתוב בין נותני השירות ללקוחות... מי שלא מתאים לו להבדק בכניסה- שלא יכנס! ז"א שקב"ט של סופר יכול לאסור עלי כניסה בגלל שלא מתאים לו שאני אכנס עם אינסולין??????????????????????????????? לא הגיוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

newKiticat

New member
מה??

אני מעולם לא נתקלתי בבעיות.... המזרק נמצא בקייס שדומה לקייס של משקפיים, והמכשיר עצמו נמצא בקייס שלו. אף פעם לא קרה שעשו לי בעיות....

i l a n n a

New member
תתפלא

בזמן האחרון המאבטחים נעשו אנטיפטיים וככה יוצא שאו שהם פותחים לי את התיק בבום כזה שכמעט כל מה שיש בו מאיים לעוף בחבטה על הרצפה או שהם דוחפים ידיים עמוק עמוק לתיק ומתחילים לשקשק כל דבר... מה שיוצר כמובן סכנה מיידית וברורה לאינסולינים שלי... וכמה שאני מנסה לחזות את הפעולות שלהם הם לא צפויים בכלל (המאבטחים) בכלל, ע"פ הנהלים מספיק שאני מציגה ת.ז במקום לפתוח את התיק... אבל לא ממש אכפת להם... ויש להם גיבוי של המשטרה...

newKiticat

New member
מתמיה אותי שאחרי כל הזמן

הזה אני עדיין צריכה לציין שאני בת. לי אישית אין בעיות כשאין על אזרחי. (וכשאני על מדים אז בכלל אין בעיה..)

i l a n n a

New member
סליחה מותק...

תראי, על מדים אין בעיות בכלל (הבעיה שהמדים נמצאים בבקו"ם...) גם על אזרחי לא היו בעיות עד לפני כמה חודשים... בזמן האחרון זה סרט רע לעבור בבדיקה בטחונית של כל מקום ציבורי... לפעמים אני אפילו חושבת פעמיים האם להכנס או לא... חבל שאני צריכה בכלל לחשוב את זה... שושן- יש סיכוי לעוד שיחה עם נציגים של האגודה? אולי יש צורך להעלות את הנושא מולם?

shay10000

New member
בדיקת ציוד?

יכול להיות שזה בעיה של הזמן אחרון, אף פעם לא נתקלתי בבעיות בגלל המכשירים או המשאבה, אף פעם לא פתחו לי את ערכת הגלוקומטר, או את נרתיק האינסולין, ובדאי שגם לא את המשאבה, אפילו בשדה תעופה עברתי, אף פעם לא ניתקתי את המשאבה, יכול להיות שאני נראה ילד טוב ירושלים?

i l a n n a

New member
מה אתה רומז?

אני ילדה טובה אוקראינה... (רוסיה אסלית- לבנה, עדינה אבל אל תעצבנו אותי...) אפילו אין לי מבטא "מאיים" אז למה נטפלים אלי?

למעלה