שדות של אירוסים

vered 37

New member
שימי ברקע את סעדו

תרדמי כמו תינוקת...מהסלסולים שלו. ליל מנוחה.

ואני בשקט בשקט אשאל..

מי לעזאזל זה סעדו? לא ראיתי אפילו תוכנית אחת של כוכב נולד הזה. זה עושה אותי מנותקת?

t o t a l

New member
זאת בדיוק הנקודה

שגם אני לא ולא היה לי מושג עד אתמול בבוקר אבל את כנראה שגם לא שומעת גלגלצ כי אם הייתי שומעת גם לך היה נטחן השיר במוח

שחר חדש1

New member
פשוט לא מצליח להבין..........

על מה מדברים המקטרגים. אני יושב ושומע את הביצוע של יהודה סעדו ברקע ובטוח שיש לו קול מדהים שבא לו הכי טבעי שבעולם ללא טיפת מאמץ. אבל על טעם וריח..........

ויק1

New member
אולי כי באמת

הוא שר מה
ואז הוא מצליח לגעת ... לגעת עד כדי ריגוש

cookie13

New member
שומעת סעדו...

ופתאום בא לי אסאדו ואפילו סעדו מעזו וזה כי... קמתי במצב רוח שטותניק, אז פורשת, לפני שאעשהה פאדיחות כאן.

R a c h e li

New member
שבי לצידי ....

שטותניקית..... נידמה לי שגם אני כזו היום, מחר ובטח מחריתיים....

שלמה ארצי הפיק כמה פנינים

לפני שהתמסחר והפך לסוג של פארודיה על עצמו. עוד טקסט מדהים שלו הוא "נבראתי לך" (שאגב גם עבר במכבש הכוכבנולדי): האם שמת לב אני ביקשתי רק דברים שאין, מקומות אבודים סימנים של אש. חיי בתל אביב, הסדרים רומנטיים, התבוננות פנימית, ומה שהאמנתי. כך יצאתי אל הדרך, כשהגעתי באתי נעמדתי בדלת, מה ידעתי לא ידעתי התפשטתי וזזתי כמו מטורף בחדר "אלוהים" אמרת, "שבוע תשאר פה" גם אני הרגשתי כך... כי אני נבראתי לך. ואני פתאום נזכר בטקסט המפר שלווה של "לילה לא שקט": אני אומר לה זה חוזר, כן, זה לא עוזב היא משקה אותי קפה חם ומלטפת את כולי. אז היא שואלת זה עוזר, תעשן ותחזר היא מתפשטת גם כשלא חם ומפתה אותי. אך בלילה אני חולם עליך עם אותם פנים שהיו פניך ואותם קוצים קטנים שאז לא הספקת לגלח. ואני יורד מן המיטה, ומתייחד אך לא איתה כן אני מתחמק, כן אני מתאמץ, אבל היא מביטה. וואו. כמה הרבה רגש עובר בכל כך מעט מילים. אני לא יכול בלי להתייחס קצת לתופעת כוכב נולד. סך הכל כמה חבר'ה שאוהבים לשיר ורוצים להיות מפורסמים... אני מכיר את העושים במלאכה ויודע שהם באמת באים מאהבה, אהבה אמיתית למוסיקה ולכשרונות הצעירים האלה. ובאמת מתגלים שם כשרונות בתחום הביצוע. אמנם העונה האחרונה היתה שנוייה במחלוקת (איזה אנדרסטייטמנט) אבל עדיין מהנה ברובה. לפחות לדעתי. המיסחור הוא חלק בלתי נפרד מכל התופעה, וזה מפריע גם לי, אבל כנראה שאין מה לעשות וזה הצד השני של אותו מטבע. וסעדו.... אחחחח.... מעולם לא התחברתי לסלסולים משום סוג, אבל סעדו מצליח להרעיד לי את מיתרי הלב, ללמד אותי דברים במוסיקה שאני לא מכיר, ובעיקר להביא לי ת'דמעות לעיניים בצורה מיידית ובלתי אמצעית. מהרגע הראשון ששמעתי אותו, באודישן הראשון שלו, ידעתי שהוא הולך לזכות. איך אומר צביקה הדר? כוכב נולד זה כמו כוסברה. או שאוהבים או ששונאים. אני אוהב

אולי כי רק

המילים הללו, המוסיקה הזו וביצועים מסוג זה במומנט מאוד מסויים. מצליחים לגרום לנו להניח את הציניות בצד להתחבר לאמת שלנו.

ס ת י ו 5

New member
אולי כי

הוא מחייך לבתים הפזורים הוא מביט לבלתי נמנע בעיניים הוא נוגע באקדח הטעון הזה הוא מלטף ברכות את זכרונות הגעגוע כי רק ככה הוא יודע לשיר הוא מרגיש בדיוק כמוך טוטאל בשיר של החיים

טוטאל

עכשיו גם אני הורדתי שמעתי ולא אהבתי בכלל קילקל מבחינתי את השיר יכול להיות שזה בגלל שאני מכור למקור כי שירים אחרים שלו אהבתי הביצוע פה לא דיבר אליי בכלל

בגלל שזה ביצוע מזרחי,לשיר"צפוני"

וכאן מגיע החיבור שחודר לכל נשמה שיש ב עדיין רגש.

../images/Emo20.gifשמאלץ../images/Emo20.gif

הוא לפעמים גם טעים. חוץ מזה העבוד של השיר מ ד ה י ם! וכך גם הבצוע. יש לו גוון ייחודי ובלי הסלסולים המיותרים הוא משתבח. ענת חולה על כוכב נולד

למעלה