אולי כי אתה משלנו ?
ל לביאה11 New member 5/9/05 #8 אולי כי אנו כל כך מתחברים למילים הכל כך פשוטות וכל כך מציאותיות !? אולי כי המילים של השירים נוגעים לנו עמוק בפנים !?
אולי כי אנו כל כך מתחברים למילים הכל כך פשוטות וכל כך מציאותיות !? אולי כי המילים של השירים נוגעים לנו עמוק בפנים !?
ש שירלי6 New member 5/9/05 #9 למה? ככה. למה אתה שואל הרבה שאלות??? יאללה, עוברת לשירשור של השמנמנות לא שאני, אבל..
S shemesh22 New member 5/9/05 #15 אולי בגלל שהאצבע על ההדק והאקדח טעון... וואלה כל מה שהייתי רוצה/צריכה ברגע זה, זה לצרוח את נשמתי בקיסריה יחד עם שלמה...
אולי בגלל שהאצבע על ההדק והאקדח טעון... וואלה כל מה שהייתי רוצה/צריכה ברגע זה, זה לצרוח את נשמתי בקיסריה יחד עם שלמה...
S shemesh22 New member 5/9/05 #19 תזהרי יקירתי אני עם אקדח טעון ואת תלבשי מיד את החולצה חזרה וגם תנעלי נעליים שלא תקררי עו יותר
S shemesh22 New member 5/9/05 #24 אקדח וירטואלי../images/Emo9.gif חוץ מזה ממתי צריך רשיון בשביל להרוג? (חלילה לא אותך...סתם מישהו שפעם התחתנתי איתו) הומור שחור
אקדח וירטואלי../images/Emo9.gif חוץ מזה ממתי צריך רשיון בשביל להרוג? (חלילה לא אותך...סתם מישהו שפעם התחתנתי איתו) הומור שחור
ת ת י א ה New member 5/9/05 #25 אאוץ' יהיה בסדר מותק. כל עוד זה רק וירטואלי זה בעצם כלום. הלכתי לישון. לילה טוב לך
ג גלי10 New member 5/9/05 #21 למילים בשירים כאלו או אחרים , יש תכונה שגורמת לי להרגיש : , איזה יופי זה אומר אותי. ואז כיף להתנגן איתם ללא הרף. ולהתפמפם בלי הכרה.
למילים בשירים כאלו או אחרים , יש תכונה שגורמת לי להרגיש : , איזה יופי זה אומר אותי. ואז כיף להתנגן איתם ללא הרף. ולהתפמפם בלי הכרה.
ס ספיישיל New member 5/9/05 #36 טוטל-כי אתה ישראלי!!! והשיר הזה הוא שיר "התקופה" שלנו. שהיינו צעירים וגדלנו עליו. לא מדבר אליך שלמה ארצי?-אתה לא ישראלי. שירים שגדלנו עליהם. כולם.
טוטל-כי אתה ישראלי!!! והשיר הזה הוא שיר "התקופה" שלנו. שהיינו צעירים וגדלנו עליו. לא מדבר אליך שלמה ארצי?-אתה לא ישראלי. שירים שגדלנו עליהם. כולם.