שדות של אירוסים

t o t a l

New member
שדות של אירוסים

כמה שונא את כוכב נולד. כמה בז לשמלץ הטלויזיוני הזה. כמה מצחינה לי הרדידות התחרותית הזאת. אז למה? למה התכווץ לי הלב שלוש פעמים היום כשגלגלץ פמפם לי בשכל את סעדו שר את שלמה ארצי? למה זה ריגש אותי? למה דבר ראשון כשנגמר לי היום הזה הורדתי את השיר? למה שמעתי אותו כבר עשר פעמים? מה יש במוזיקה הזאת [ולא חשוב עם זה סעדו, שלמה ארצי, הדג נחש או מוקי] שמפוצץ לי את השכל, מוציא ממני את כל הדריק [ויש מספיק בלי עיין רעה] ושם לי חייך ענק על הפרצוף? שם היו בתים פזורים איים איים שם ילדותי ומה איתי אני אקדח טעון געגועים. וזה חוזר, את מבינה, חוזר אלי בחדר כל שיר הוא זכרון בלתי נמנע. באיצטדיון נדהם וצר מלהכיל אל מול בני האדם אני יושב, מחכה שהקונצרט יתחיל. הלהקה כבר מוכנה האצבע על ההדק כל שיר הוא זכרון בלתי נמנע. [שלמה ארצי]

יערית

New member
אולי כי

"כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע" -מתה על כוכב נולד

ת י א ה

New member
אולי כי אתה

במצברוח ריגשי ? אני מצטערת, אבל יש לו קול זקן. כן. קול זקן. אני הייתי מורידה אותו מהרדיו.

vered 37

New member
צודקת

אין לי שמץ של מושג מה עבר על צביקה פיק, ריקי גל ושכחתי את השלישי לצוות בבחירה שלהם בו .לדעתי אין לו קול ולא כשרון. מעדיפה לשמוע את שלמה ארצי במקור.

vered 37

New member
מוכנה לחתום שאתה צודק

אבל היות ואתה לא מקבל צ'קים כרטיס אשראי הולך? כדאי לך פלטיניום.

swansea

New member
ללהקת פרחי לונדון

יש קול צעיר לאללה.... לצרוב לך? בהזדמנות אני אכין לך רשימה של זקנים שעליהם נאמר "של נעליך".

ת י א ה

New member
ברבור

אני לא מדברת על הגיל הביולוגי. אני מדברת על הקול שלו. לא אוהבת. תהרוג אותי וזהו. הורדתי נעליים. מה עכשיו ?

swansea

New member
עכשיו תורידי חולצה

אם כבר להרוג אותך אז רק ברָכּוּת...

noali

New member
../images/Emo6.gif

You can leave Yor Hat On למרות שזה לא כל כך נוח עם כובע(ון)

ת י א ה

New member
דארלינג

את מכינה אותי לטיפול ? אמרת תחתונים, ועכשיו זה כובע. תחליטי !

noali

New member
יפתי

את יודעת מה ? ננסה את שניהם ,הנה הרווחת פעמיים !
(חושבת הפכנו מעניינות פתאום לפחות לחלק מן האנשים
)

ת י א ה

New member
../images/Emo25.gif

חיחיחי. עם כל הנשיקות שלי היום, משרד הבריאות יכריז מחר על מגפת שפעת המונית. מצידי, כולם יכולים להזיל ריר, ואפשר לצרף גם את שימשיה

noali

New member
מצידי

שהשמש והירח וגם איש הכוכבים וגם אנשים טוטאלים , Kטלנים ו סטלנים וכן גם נודניקים גם אחד פשוט ואמיתי גם אחד עם מעוף גם אחד חברמן גם אחת שבדרך גם אחת ששומרת אחד שצוחק בלב או אחד שצוחק ברצינות כולם ויותר ..לכולם יש מקום (וזהו עד כאן ולא עוד מילה אחת בנושא- נהיה קצת מביך ו...צפוף משהו לא
)

shemesh22

New member
בהחלט נהיה חם../images/Emo42.gif

בשביל לקבל טיפול ממך... מוכנה לבוא רק עם מגפיים אפשר להצטרף?

למעלה