שגריר אמריקני חדש-תואם פרס

שגריר אמריקני חדש-תואם פרס ../images/Emo31.gif

ביום השבעתו-מודיע שגריר ארה"ב בישראל החדש שהנו לא יותר מיהודון אמריקאי רופס.. "ההתנחלויות-הן מכשול לשלום.." פרס לא יכול היה לחלום על תומך טוב יותר לו אני שרון-הייתי מכריז עליו מייד עם הכנסו לתפקיד כאישיות בלתי רצויה או לחליפין,פונה ומבקש להחליפו לאלתר.. מרק.

שרוף

New member
לו אני שרון לא הייתי עושה טעות

כל כך חמורה ומוכר את נשמתי לשמאל בעבור המלוכה. שכחת מרקי ידידי? שכחת שאמרתי לך אז לפני הבחירות אל תצביע לשרון לך תשים פתק לבן בקלפי. אמרת לי נו נו נו ילד רע צריך להוריד את ברק בכל מחיר. נו שויין אז הורדת את ברק ואת מי קיבלת את פרס (בלי ברק שעוד בלם אותו קצת) וסבא חביב וסנילי שרוצה לגמור קדנציה ולצאת להרצאות בחו´ל. איך אמר רובי ריבלין בפוליטיקה של דן חבל על הזמן מרגלית: לאחדות יש מחיר אמר ולא יסף. אז אני מוסיף ברשותך מרקי, לאחדות הקואליציונית יש מחיר ואת המחיר הזה משלם עם ישראל. תקווה אני שמהנסיון הזה תלמד משהו.

hreuven2

New member
שרון סנילי זקן ועיף

כל הזמן מספר שהאחריות עליו. אפשר לחשוב כאשר הוא הציק לשמיר בלי סוף שהאחריות לא היתה על שמיר. הצעקות לא משפיעות עליו לא גם אלה של יורי שמגיעות מקצה העולם ועד סופו בעת שטבחו אותו הטרוריסטים

מה זה שייך למינוי שגריר אמריקני??

זו בחירה גרועה,שתשפיע לשנים דבריו-נוגדים את מדיניות הממשלה בארץ בה הוא מכהן הוא אמר זאת כהשקפתו הפרטית מזה שנים.. על דעת מי,בוש ??...לא חושב.. יש להרוג את התינוק בטרם יהפוך לילד ולשפוך אותו בלי המיים.. מרק.

למעלה